Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

1. Вітаємо! Ви померли! :)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Це що…? Що це…? ЩО ЦЕ, МАТИ ВАШУ, ЗА Х…!Я був у глибокому шоці. Точніше було б використати інше слово, але повторювати себе не хотілося. У даний момент мій словниковий запас і так був зайнятий тим, що перебирав усі матюкливі й нематюкливі лайки, які я, як виявилося, знав. Ну що сказати, прям день відкриттів.
А причина мого обурення скромно красувалася переді мною, переливаючись яскравими кольорами та прикрашена святковими стрічками.

Вітаємо! Ви померли! 🙂

Саме це і гласила табличка, що виникла кілька секунд тому перед моїм нічого не розуміючим обличчям.
Я матюкався. Лаявся. Довго… Від душі… А потім, коли весь словниковий запас вичерпався, мене пробило на істеричний регіт. Мабуть, я міг би поборотися у змаганні «Найтупіша Смерть»! Охо-хо-хо, та я зірвав би куш та помчав у захід сонця з купою бабок на Ламборджіні. …якби така нагорода мала місце бути у нашому марному світі, звичайно. Господи… За що? За що світ мене так не полюбив?! Я ж був звичайним хлопцем, нічого такого навіть наробити не встиг, всього лише хотів стати вчителем англійської і тихо-мирно викладати в школі. Так, курив. Але хіба це НАСТІЛЬКИ великий прокол, щоб дарувати смерть у день мого випуску з універу, коли розпустилися крила і вже не терпілося знайти роботу і спробувати знання на практиці… А тут раптово зривається цегла з 14 поверху і… І все. Табличка. Каюся, особливо віруючим не був, але за що…?
Незабаром, після того, як стадія істерики була мною успішно пройдена, табличка, що весь час висіла в повітрі і несказанно тішила своєю присутністю, змінилася. Унизу з’явилася кнопка Ок. Та ви що, знущаєтесь?! Від мене дійсно хочуть, щоб я так просто здався і викинув у вікно своє практично-ідеальне-(не рахуючи цеглини)-життя?!
…Ще десь після близько години істерик та душевних метань, нарешті прийшла смиренність і злощасна кнопка була натиснута. Табличка зникла, з’явилася нова, не така святкова та яскрава. Їй богу, наче з якоїсь гри. Написано на ній було, до речі, таке:

Вас вітає Система~

Так і чухалося мені виразити те, наскільки я радий, що я і зробив приматюкуючи і, натискаючи далі. Ну й фантастика якась, чесне слово… Хоча після пережитого сил дивуватися не було, залишилася лише смиренність.

Нам шкода, але ваш кінець життя був помилковим. Система приносить свої щирі вибачення.

Ага, щиро вдячний. Так же щиро Систему вголос і віддячив. Лайкою.

У якості компенсації, Система вам дарує право на переродження в одному з вибраних світів
(Вибрані лише знайомі вам світи)

Ех, ну переродження, так переродження, чого вже там бурчати. І так висловив уже все, що було на душі. Натиснув Відкрити Список і злегка присвиснув. Угум, не очікував, що можливість переродження виглядатиме як вибір фільму для перегляду. Список був великий, чимось навіть схожий на каталог кіно на торент сайтах. І назви, до речі, були в самий раз: «Світ Наруто», «Світ Реборна», «Світ Месників», «Світ Гарі Поттера» тощо. Дивно, що здебільшого висвічувало лише анімешки, які колись дивився, але скаржитися вже безглуздо. Може, це все ж таки сон…? Було їх там безліч, так що я трохи підвис, прикидаючи варіанти.
Поки я вирішував, що краще: бути магом у Фейрі Тейл або стибрити у Лайта Зошит Смерті та панувати над світом, щось гидко запищало і табличка, блимнувши, скинулася повністю.
Я теж моргнув, не розуміючи, що до чого і як. Через декілька секунд, табличка знову з’явилася:

Ваш час вибору минув. Проводимо рандомний вибір ~

Як минув?! У сенсі, минув?! Куди минув?! Адже я навіть вибрати нічого не встиг!

Система щиро шкодує про вашу повільність і неуважність.
Проводиться синхронізація світу і душі, будь ласка, засуньте вашу нетерпимість куди подалі і зачекайте:
Завантаження: 5%

Це зараз був наїзд чи як? Озвучив і Системі це питання досить дохідливим методом.

Шановний користувач! Система версії Amb223CB250T46, яка приставлена до вас, не приймає вашого неповажного до неї ставлення. Будь ласка, терпляче дочекайтеся кінця синхронізації.
Завантаження: 11%
Невдячний ти Гівнюк

Від такої заяви я аж рота відкрив. Чуєш, ти, відро з гайками (чи схемами, чи з чим воно там…?), ти куди мене закинути зібралася?!

Куди подалі. У рандомно обраний світ із обраними Системою характеристиками 🙂
Будь ласка, будьте терплячі.
Завантаження: 24%

 

У СЕНСІ З ОБРАНИМИ СИСТЕМОЮ?! Гей-гей-гей, я на таке не підписувався! Судячи зі списку, мені може випасти буквально що завгодно… Навіть «Губка Боб»… Системонько, мила, ти образилася…? Та я ж пожартував…

Просимо вибачення, але дана Система ще в процесі вдосконалення, тому може не розуміти деяких жартів. Ще раз просимо вибачення.
Пізно благати про пощаду, так тобі й треба, грубіян 🙂
Завантаження: 57%

Але ж це не чесно! Адже я ж на емоціях… Будь-хто на емоціях може намолоти з три короби… А там навіть таймера не було видно! Ну ти не гнівайся, будь ласка.

Шановний користувач, будь ласка, терпляче дочекайтеся кінця завантаження. Система особисто для вас сама підбере світ з найкомфортнішими умовами.
Таймер там був, але за файлами: Р
Завантаження: 81%

Я тихо вилаявся. Судячи по язикатому смайлику, капець мені повний. Помру молодим у якійсь «Атаці Титанів». І мене навіть не з’їдять, а швидше випадково наступлять на мою тушку. І все. Неначе моєї смерті від цегли їм було не достатньо.

 

Шановний користувач!
Будь ласка, приготуйтеся до транспортування душі.
Завантаження: 97%

А не лайся як старий алкаш, педагог все-таки (хоч і недороблений).
І куди тільки світ котиться…? Жах.

Та нормальний із мене педагог! При дітях я жодного разу не дозволяв собі лаятися! Та й практику здав на «Відмінно», чуєш?! І чи моя вина, що я «недороблений»? Та я…!
Завершити думку мені не дали – простір, в якому я перебував весь цей час, потемнів і я поступово відключився. Останнє, що я побачив – нове віконце Системи:

Вітаємо!
Завантаження завершено!
Насолоджуйтесь новим життям у «Світі Токійських Месників»
Стать вашого персонажу: жіноча
Ім’я вашого персонажа: Ясуко – значення «дитина світу»
Характеристики та інші дані ви зможете переглянути у відповідному розділі.
Насолоджуйтесь~ 🙂

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь