Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

🧡 Магічна ніч 🧡

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

https://www.instagram.com/p/Czq-7dNt6Yq/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Посилання на обкладинку до фф і візуалізації ⬆️🐙🧡

 

На годиннику 00:00. В голову Те одразу ж приходить в голову ідея. Він обережно штовхає рукою двері і заходить до закладу. Тепле повітря приємно зігріває мерзлі руки, щоки враз покриваються румянцем. Повсюди поставлені шкіряні кресла від темно бордового до чорного кольору з різьбленими дерев’яними ручками. , королівського розміру червоний ворсистий коврик встелений вздовж усього приміщення.

Весь інтер’єр кімнати був зроблений стилі готичного бахо, тут освітлення було приглушеним. Зал виглядав якось незвично сам по собі а з таким освітленням набував якогось загадково магічного вайбу. В повітрі витає запах булочок з корицею, приглушений джаз доповнює всю атмосферу змішаний з тихим шепотінням інших відвідувачів. Оглядавши з цікавістю кожну навіть найменшу деталь Те і не помітив як дивно на нього косяться ціж самі відвідувачі, як пильно слідкують за кожним його кроком.

По лівий бік Те в метрі від нього стояла барна стійка з двома чорними кріслами і дубовим полерованим столиком. Біля стійки стояв молодий чоловік з бейджиком вінтажно вдягнений.

” Ага значить це хтось з персоналу можливо бармен, от в нього і розпитаю що це за місце і як мені потрапити додому ” – думає Те і легким кроком підходить до чоловіка.

– Доброї ночі! – лехка посмішка. Мужчина дивитися на нього з подивом піднявши густу брову. Смолянисте волосся зачесане в акуратну зачіску з рваними кінцями спадало на лоб. Тонкі буби бантиком з пірсингом на нижній губі. Здивований погляд темних очей і пухкенькі бліді щічки. Суворий чорний приталений піджак, що був був продовжений на спині що прикривав сідниці. Біле як сніг жабо з блискучою брошкою, рукава такої ж білої рубашки виглядали з піджака прикриваючи кісточки та декілька перстнів з рубіновими каменями.

– Доброї. – хрипло відповів той все ще здивовано оглядав. – Я Чон Чонгук бармен чим можу допомогти вам?

– Приємно познайомитись я Кім Техьон. Тут така справа я заблукав і не знаю як дістатися додому і…. Чому ви так на мене дивитесь? – не витримав Те.

– Кхм… Вибачте просто до нас рідко хто заходить чужий. – знітився Чон. На цей раз здивований був брюнет. Чому заклад з таким концептом користується популярністю тільки в місцевих, хіба інші не хотіли б відвідати?

– А хіба таке колоритне місце не має бути більш популярним? – з цікавості не стримався і спитав він.

– Ну можливо колись так і буде… – ухилився від відподі. – Ви сказали що загубились, так а де ви живете? – переводить тему

– На вулиці антрацтовій, куртницький район. А що?

– На антрацтовій кажете… Чекайте так це ж а в іншому кінці міста. Довго будете добиратись а на дворі ніч все-таки.

– Ем… І що ви мені пропонуєте? – підозріло запитує Те.

– Може залишетесь в нас на ніч, тут як раз кімнатка є вільна. А незранку вже автобус буде він довезе вас до центру. Що скажете? – доброзичливо говорить той.

– Ну… Я не знаю…. Звідки в барар є кімнати для відпочинку? – підозріло зіщурився хлопець

– В нас два в одному так би мовити, хостел плюс бар. Залишайтесь в нас не дорого всього 150 барів за ніч.

Те задумався на пару секунд. В принципі чому б і ні, все-таки ніч коштує не дорого і почі вертатись не дуже зручно буде.

– Будь по вашому лишусь на ніч в вас. Де я можу розрахуватись?

– Прекрасно! – широко посміхнувся чоловік показавши свої білосніжні куби разом з гострими іклами.

“Ваууу, костюм вампіра йому надзвичайно пасує”

– Пройдемо до барної стійки там і розрахуєтесь. – помахом руки просить йти за ним.

🎃🎃🎃🎃

Оплативши за ніч Те отримав ключі від своєї кімнати, і сидів за барною стійкою попиваючи вже чорт знає який коктейль. Бо йому сказали почекати поки його кімнату приготують.

– Ви знаєте у вас тут всіх просто шикарні костюми!!! Настільки деталізованих і реалістичних я ще ніде не бачив!!! Особливо ви, вам так личить бути вампіром! – з подивом говорить Кім барменові, активно жестикулюючи руками. А той в свою чергу з блискучими очима дивився у відповідь.

– Кхм … Дякую – рум’янець на щоках різко підступив, той взагалі був таким світлошуфрим можна сказати блідий що можна було розгледіти будь яку збентеженість без проблем. Тонкі і довгі пальці що так були схожі на лялькові поправили нервово поправили жабо. – Ну для нас просто ніч Хеллоуїну дуже важливе свято і кожен хоче якось виділитись серед інших. Всі стараються прийти обов’язково в костюмах. – з маленькою запинкою мовить Чон протираючи склянки, намагаючись не дивитися в бік Те.

– Он воно як. Аж навіть шкода що я прийшов без костюму до вас, ви ж мені це пробачите? – трошки зп’янілого Кіма почало тягнути на відвертий флірт з барменом, ну бо камон це просто мокра мрія всіх хто може бачити. Тим більше той явно теж проявляє цікавість до нього, гріх такою можливістю не скористатись. Може так навіть хлопця собі заведе.

– Ну… Так вже тому і бути на перший раз пробачимо, та тільки за умови якщо ви більше так не будете робити. – видихнув вампір з посмішкою відповів той блиснувши хитреньким поглядом. Він поставив лікті на стійку і нахилився над Те. Їх погляди зустрілися і начебто повітря навколо них почало згущатись та іскритись. Темні очі що так контрастували з шкірою дивились наче прямо в душу. Його подих відчувався на щоці Те.

– А якщо буду? То що ви мені зробите шановний вампір? – грайливим тоном з посмішкою на устах, шепоче Кім легенько тягнучи жабо на себе змушуючи Чонгука нахилитись нужче. Той охоче піддається такому напору, більше того з іклистлю посмішкою склоняється до вушка айтішників та шепче.

– В такому випадку я маю вас вкусити. – прикусує мочку вуха, а Те приве по його спину та шиї пройшовся табун мурашок. Кров з насичена алкоголем починає потроху грітись і бушувати. Чон вертається в нормальне положення уважно спостерігаючи за реакцією свого клієнта.

– А може я навпаки, жадаю цього. – томно вимовляє Те і його слова патокою розливаються для Гука. Тож він хижо влиснув темними як ніч почиськами та мовив:

– Дочекайтесь кінця моєї зміни, і я дам вам те чого ви так бажаєте. – палко пообіцяв бармен.

🎃🎃🎃🎃

О так він дочекався кінця зміни і вже не стримував себе ні в чому тому хазяйновито засосав свого бармена прямов коридорі, а той відповів не зважаючи ні на що. Палко цілував рожеві і такі солодкі наче нектар губи. Міцно притиснув Те до стіни толкаючись язиком в рот, насамовито вилизуючи абсолютно все.

– Ммм чорт. – поклав руки на груди збільшуючи відстань між ними. Чон не розуміючи чому справа затуманяним поглядом дивився в очі. – Ти не міг би прибрати свої ікла? – спитав він. Той опустив погляд помітивши тонку струйку крові, враз зрозумів в чому справа.

– Вибач але ні. – голодно посміхається прибираючи руки з своїх грудей. – Я буду обережним надалі. – щебече він а далі короткими чмоками пройшовся по його щокам, носу опустившись на губи злизавши кров. Тепер полілунок був з присмаком ликеру та крові, то було просто шаленим міксом для рецепторів Гука. Руки з цікавістю гуляли під оранжевим светром, обережно ласкаючи бока, опускаючись нижче долоні зжимають сідниці, губи ловлять ледве чутний стогін. Власний сердечний ритм крохотав у вухах. Те ловив таку іраціональну ейфорію, по факту вони ще вдягнені і його тільки трошки приласкали а він вже розтікся в калюжу. Розірвавши поцілунок з голосним чмоком Чон потягнув розм’яклого Те за руку до кімнати.

Тремтячими руками ледве попали ключем в замочну скважину. Ледве не зламали двері увірвались до маленької темної кімнатки, попрямували ближче до ліжка. Чонгук зхватив за кінець светра смикнувши його вгору змушуючи партнера підняти руки. Одержану відкинули кудись по далі щоб не заважала, куди більш цікавим для Гука був голий торс. Темні ореоли набухлих соків так і маними припасти до них язиком, а потім легенько всосавши. Струнке тіло з гарними плечима, карамельна шкіра без єдиного недоліку. Руки самі потягнулись до талії, притягуючи ближче в палкий поцілунок, поки долоні Чона завзято досліджують спину, ощупують ніжну шкіру, несамовито хватаючи за боки. Він спускається нижче по лінії підборіддя аж до прекрасної шиї. Залишаючи прекрасні мітки засоси на медовій шкірі, паралельно чуючи нервові видихи. Чужі руки теж доволі не терплячі воліють зірвати з нього його все зайве. І як тут не піддатися таким наполегливим долонькам. Вампір помагає розтібнути гуджики на піджаку і відкидає той кудись до светра.

– Хочу тобі відсмоктати. – каже Чон залишившись в білій рубашці що більше показувала ніж закривала і падає на коліна перед Те. Лицем втикаючись в пах, треться щокою об ерегований член через цупку тканину, хижо стріляє своїми хитрющими оленячими очима. У Гука перехоплювало подих від вигляду темних ореолів сосків. З-під рубашки виглядають гострі ключиці, так звабливо виглядали в світлі лампи.

– Ну то чого ти чекаєш? Чи тобі потрібне особисте запрошення? – відводить очі, йому трошки ніяково але в той же час так солодко. Спостерігає як ця чортяка невинно блимкає своїми хитрющими очима і тут же провокативно облизує нижню губу. Те прослітковує за рухом язичка, перед очима буквально потемніло.

О так. Це просто неймовірне видовище дивитись на те як такий шикарний, статний мужчина стоїть перед тобою в такій позі, просто щось з чимось. Те низьким голосом вкрадливо вимовив одне слово, що змусило Чона вдавитися повітрям. Але ж блять якже власно це звучало:

– Приступай. – ляпнув не подумавши Те і сам же почервонів від своїх слів.

Повело. Чонгука просто повело від цього низького тембру власності. Ледве помітно кивнувши, Чон потягнувся до широкого ременя, що підкреслює шикарну виточену талію Те, розстебнув бляшку і, вийнявши його з шльовок, відкинув до іншого одягу. Почувши зверху стриманий подих, він швидко розправився із ширинкою і спустив штани Кіма разом із білизною аж до щиколоток. Член з характерним звуком шлюпнувся об підтягнутий живіт. Той переступив через штани тогою відкинув їх.  Чон по хазяйськи огладив низ живота, відчув як під  долонями перекочуються м’язи.

– Ти зволікаєш, – сказав Техен. – Не примушуй мене чекати чорт заберай.

– Пробач, – тремтячим голосом вибачився Чонгук, зібрав у роті якнайбільше слини і смачно сплюнув ту на повитий синенькими венами член, насолоджуючись його гортанним стогом. За цим всим Те навіть забув про ікла Чона, які той вже втягнув в верхню десну. Завзято взяв до рота рожеву голівку обдизавши язиком. Кінчиком закрився в уретру почувши стогін зверху.

-Ахх…

Кладе вільну руку на дупцю Те, притягуючи ближче. Мне пальцями то одну сідницю, то іншу, продовжуючи при цьому насаджуватися на член ще і ще. Він випускає його член з рота лише для того, щоб провести рукою по стволу кілька разів і подивитися знизу вгору.

Який Чонгук шикарнючий просто. Його груди почервоніли а живіт напружився. Скуйовджене волосся так по домашньому стирчало в різні боки, рум’янець перекочув із шок аж до шиї, він дивиться з-під опущених вій, брови зведені біля переносиці, а рот привідкритий. Прекрасна картина, Чон постарається викарбувати її в пам’яті, щоб та лишилась ще на довго. Але Гук не може довго милуватися. Потрібно продовжити. Тому він, дивлячись прямо тому в очі, широким мазком язика проходиться по всій довжині члена, відчуваючи всі венки на стволі. Те на це видає схлип.

-Ох…Чорт…

Чон посміхається. Йому подобається доводити. Доводити до такого стану, подобається задовольняти. Він насаджується по саму основу, щелепа вже починає по трохи нити, а слюна стікає по підборіддю. Відчуває як на його потилицю кладуть руку і тут же максимально розславляє горло. Хватка на потилиці міцнішає. Легкий поштовх із стоном, головка впирається в стінку горла. Те починає задавати темп сам, спочатку повільно натягує на середину члену. Але через кілька поштовшів вже не церемонячись завзято нанизує горло Чона, який в свій час дихає носом і максимально втягує щоки.

– Ахх… Бляяя… Я зовсім скоро – говорить Те і пробує відштовхну вампіра але той його зупиняє зжимаючи сильніше сідниці. Чонгук починає смоктати ще завзятіше, насаджується вже сам аж до самих яєць впираючи носом в гладко вибритий лобок. Кілька фрікцій і член в роті завібрував, секунда і біла тепла сперма щедро бризнула на язик Чона…..

Він проковтнув все… Кожну краплю…. Зовсім нічого не пропустивши…

Пильно дивлячись як закочуються очі і як тремтить хлопець. Але це ще не все було у вампіра був план довести Те до білого коліна.

– Ти забруднився, тебе треба почистити. – охрипшим голосом каже Гук, очі приховували бісиків що завзято танцювали на дні чорної райдужки. Кім хмуриться, через димку оргазму нічого не розуміє. Слова злилися з гулом власного серцебиття, відчуття наче з-під повщі води. А Чон і не разраховував на розуміння, ловить погляд айтішника, висуває язик і навмисне повільно та зі смаком злизує залишки сперми, слини та передсемені. Лиже повільно зі смаком, доводить до чиста обмяклий член. Завершує справу і чує як його тягнуть нагору, піддається.

– Боже… Що ж ти зі мною робиш? – реторично запитує, великим пальцем погладжує щоку. Губи почервонівші припухли від “роботи” так і манили щоб поцілувати. Те не може собі в цьому відмовити тому і засасує вже не соромившись. Язики сплітаються в мокрому танці. Це здається таким правильним, таким бажаним.

– Я ще багато чого хочу з тобою зробити. – розірвавши поцілунок сівшим голосом говорить Чон і грає бровами.

– І чого ще ти хочеш?

– Хочу тебе гарненько об’їздити. Ти ж не проти? – театрально невинно кліпає очима.

– О ні… Я дуже навіть за… – хотів було сказати щось ще але його безцеремонно перервали.

– Тоді не будемо гаяти часу. – вампір хитрющо скалиться, пихає в груди щоб той впав прямо на ліжко. Чон залазить на ліжко перекидає ногу, і сідає на його стегна.

– Як скажеш сонечко, – голос Те звучав хрипко, а член почав знову твердіти: це буйство гормонів і гаряче видовище Чонгука що знімає з себе сорочку робили свою справу – айтішник заводився.  Це було явно помітно по тому, як часто і нерівно дихав, як тремтять пальці, коли він вчепився руками в брюки вампіра намагаючись зняти ремінь і розтібнути ширинку.

– Давай допоможу – знову оселився той, легкими рухами швидко потрібнув ремінь та ширинку. Зліз зі стегон, ставши  на підлогу зтягнув свої штани. Те відкрилась прекрасна картина пресу з шістьма кубиками а також підкачаних стегон вампіра. Це було однозначно краще що міг бачити айтішник за все своє життя.

Бармен з грацією кішки нову повернувся на вже “своє” місце. Те зачаровано піднявся на ліктях щоб краще та ближче розгледіти Чона. Широкі плечі, підкачаний біцепс та випираючі вени на руках. Ох ніхуя…. Цей мужчина явно мокра мрія всіх хто вміє бачити. Очі опістились нижче на почервонівші від спеки груди, м’язи яких були чітко виділені. По пресу погляд опустився ще нижче, очі зачепились об бляцьку доріжку волосся що вела до самого сокровенного. Техьон просто млів бо навіть член в вампіра був прекрасний: середніх розмірів, гладенький з рожевою голівкою. Повірити тільки, цей Аполон хоче його об’їздити. Ну як тут можна відмовитись.

Нестерпно хотілось доторкнутись, тому сівши на ліжку він вхопив двома руками цього Аполона за соковиті сіднички, притягнувши як найближче до себе. Так близько щоб їх члени торкались одне одного, а дихання було одне на двох. Затягнув в поцілунок знову, відчув як Чон вигинається, охоче приймаючи пестощі свої сідниць.

– Як же я тебе хочу. – видихає Кім руки розводять половинки проводячи пальцями між ними нащупує дещо дивне. – Що це? – розв’язано усміхнувся айтішник і надавив на предмет.

-Аххх …. – голосно проскулив Гук. – Анально пробка… – тихо мовив він.

– Ти цілу зміну з нею відходив? М? – вхопив за край пробки на десяток міліметрів витягнув, і різко вігнав назад.

– Аааах… так….

– Вау. – вдивовона мовить той починаючи трахати пробкою дупцю Гука встигаючи залишати палкі засоси на його шиї.

Техон невідаючи себе легко шльопає його по лівій сідниці.

– Ще.  Сильніше. – відриваючись від поцілунку просить Чон. А в Кіма скоро іскри посиляться настільки нереально гаряче це все.

Ще один удар, набагато відчутніший.  Ось воно. Це те, що Чонгук хотів. Він упирається в груди Техона, вигинається.

– Та ось так. Я хочу ще раз. Не один раз.

Чонгук розуміє, що коли пекуче коротке відчуття від удару змінюється коротким болем, а потім полегшенням, його це заводить. Те продовжує його шльопати, стежачи при цьому за обличчям Чонгука, на якому тільки насолода, очі прикриті, густий рум’янець на щоках.

— Так, так, — гарячково повторює він.  – Ще.

Так триває ще кілька разів, поки Чонгук не розплющує очі і дивлячись на Техона каже:

– Мені треба сісти на твій член.

– Все чого забажаєш сонечко. – ніжний чмок а румяну щічки – Де тут смазка и презервативи?

– В пумбочці. – утикаючись в шию відповідає Чон.

Все потрібне знаходяться на раз два. Зубами відкривши презик Те натягує його на себе, змащує смазкою презик щоб легше та швидше увійти. Виймає пробку з аналу відкидаючи кудись подалі. Міцною хваткою за стегна притягує ближче. Чон привстяє на коліна, рукою допомагає направити в себе член, повільними поступальними рухами насаджується аж по саму основу.

– Я повністю в тобі, відчуваєш?

– Ти мене розтягуєш. І наповнюєш. Хочу рухатися.

– Так давай. – з усмішкою каже він і шлюпає по дупці. – Обіприся  руками об мене.  Чонгук так і робить, нахиляється вперед і на пробу трохи піднімається вгору, а потім вниз.  Вверх вниз.

Сон рухається повільно, він підбирає кут і темп, який йому потрібен. Техьону подобається.  Той пробує ще й ще.  Зрештою він прикриває очі, стискає пальцями груди Техена.

Знайшовши правильний кут Чонгук починає рухатися ще швидше, і з кожним новим рухом він розуміє, що йому приємніше і приємніше, що Техон всередині зачіпає ту саму точку, стогін лунає все частіше.

Техон дуже подобається дивитися, як його член занурюється в Чонгука і як той опускається на нього, але щоб їм обом було приємніше, він раптом притягує Гука до себе щоб той повністю ліг на нього, впирається ногами в ліжко і починає сам знизу вбиватися в нього  .  Він розуміє, що все робить правильно, коли Чон починає стогнати голосно і протяжно, він головою впирається йому в груди, рукою однією стискає плече.

– Сильніше прошу, – просить Чонгук.  — Трохи повільніше, але сильніше.

Те завдання зрозумів, почав вбиватися рідше, але глибше. Так як треба.

– А тепер швидше, – дуже здавлено просить Гук.  – Я скоро кончу….. Ахххх – гаряче на вухо, голос тремтить, тому що під ребрами мандраж, в дупі член по якому вже давно стікає смазка. Рухи стають швидше і хаотичнішими.

У Те лоб взмок і волосся прилипло, Чонгук мліє від такої картини.

Ікла знову подовжуються а пере очима така прекрасна і смуглп шия, не довго думаючи Чон загонить свої ікла під шкіру впорскуючи яд. Те на короткий момент ловить спалах нестерпного болю а потім захлинається в насолоді продовжує чи брати вампіра поки той робить ковток за ковтком. Гук кончає без рук, навіть не розуміє як голосно стогне при цьому.  Виймає іклаз шиї зализує ранки поки дотрахують крізь оргазм, Техон кінчає за ним, валиться зверху.

 

🐙 П.С: Якщо під цим постом набереться десять коментарів я напишу бонусну главу. Дуже дякую вам за прочитання 🧡🧡🧡 Будьте здорові.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “🧡 Магічна ніч 🧡