Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Їм подобається

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Янь Вуши в Шень Цяо подобається багато чого.

Чи то тонкі білі пальці з чітко виступаючими кісточками, що ковзають по блюдцю із солодощами, які, натикаючись на улюблений смаколик, стискали кінчиками пальців смачні ласощі і спрямовували до піднятих в усмішці губ.

Янь Вуши подобається відчувати насолоду цих губ разом із поділеним на двох десертом, впиваючись збитим диханням і пальцями, що судомно стискали блюдце.

Янь Вуши подобається раптово притискатися до Шень Цяо, у той час як той хотів узяти ще один шматочок своєї маленької слабкості.

Янь Вуши в захваті від роздратованого «Янь-лан», наче ще одна недоречна дія або слово з боку голови Янь, і кожен візит на гору Сюаньду йому небо служитиме наметом, а земля — кошмою.

Янь Вуши цінував у Шень Цяо багато, але найбільше й солодше, коли вони проводили час разом, без учнів, без старійшин, не дбаючи про ордени й дати змогу своїй голові й думкам відпочити хоча б трохи.

Радів подібним моментам як цей.

 

— А-Цяо, хіба ти не знаєш, для мене один день не побачитись — ніби три осені минуло, — простяг Янь Вуши, і, здавалося б, яскравість його очей не залежала від світла міріад зірок, йому варто було лише подивитися на Шень Цяо, щоби його погляд сповнився яскравими іскрами.

Він сказав так, ніби вони вперше розлучилися на один день, він сказав так, ніби вони жодного разу не розлучалися на тиждень, місяць, півроку. І від цього серце Шень Цяо трохи прискорилося й гулко забилося. Янь Вуши виглядав втомленим, під його вузькими очима фенікса залягли тіні від тривалої подорожі, а з кожним роком з’являлося більше зморшок, але це нітрохи йому не заважало, навіть надавало якоїсь чарівності.

Незважаючи на те, що Янь Вуши тут, поряд, Шень Цяо зрозумів, наскільки він сумує за ним. Це почуття завжди викликало поколювання в кінчиках пальців з імпульсивним бажанням обійняти його і вдихнути свіжий нічний запах упереміш зі звичним цитрусовим ароматом, що походить від Янь Вуши.

Захльоснутий почуттями, Шень Цяо перебирав пальцями край рукава свого темно-зеленого халата. Але Янь Вуши потягнувся до його руки, розтиснув пальці й переплів зі своїми, явно відчувши, як рука Шень Цяо затремтіла. 

— А-Цяо, — він простягнув тихіше, ніжніше, повільно погладжуючи великим пальцем тильну сторону долоні Шень Цяо.

— М? — Шень Цяо відповів, несвідомо знизивши голос, вторивши спокійному тону Янь Вуши й моменту, коли вони обидва надані обіймам, незліченним зіркам, шереху свіжого листя, завиванням літнього, але прохолодного вітерця, і негласного висновку, наскільки чудова ця ніч.

— А-Цяо, — розуміння викликало усмішку на обличчі Янь Вуши.

Він, уткнувшись своєму чоловікові в плече, приглушено щось пробурмотів і замовк, подивившись на гарне обличчя Шень Цяо. З такого ракурсу він помітив, наскільки гарний його прямий ніс із горбинкою, яку так і хотілося обдарувати легкими поцілунками, опускаючись до блідих, але Янь Вуши впевнений, що після цього вони будуть почервонілими, щокам. Наскільки чарівно в його темно-карих очах переливалися зірки, переплітаючись із втягуючим ніжним поглядом Шень Цяо й надаючи йому неймовірної м’якості.

Янь Вуши відчував, що майже тане. Майже.

— Я так втомився після поїздки, — він пробурмотів і, як кіт, що випрошує ласку, уткнувся Шень Цяо під шию, зачіпаючи м’яку шкіру ключиць невеликою щетиною й лоскочучи волоссям підборіддя, — а А-Цяо навіть не втішить мене.

Пальці Янь Вуши покинули долоню Шень Цяо, і руки міцно зімкнулися навколо вузької талії чоловіка. Янь Вуши сповз трохи нижче, тепер уткнувшись щокою в груди Шень Цяо.

Янь-дзунчжу асоціювався в Шень Цяо з котом, нахабним котом, який, не отримавши свого, починав невдоволено мявкати і випрошувати до себе увагу в рази старанніше. Тому рука Шень Цяо безмовно обхопила його потилицю, пальці заплуталися в довгому чорному волоссі, а сам він нахилився для легкого поцілунку в чоло. Адже, як ніяк, навіть за таку старанність на думку Шень-даоджана має бути отримана винагорода.

— Янь-дзунчжу зручно? — У Шень Цяо навіть не було бажання закочувати очі і про себе обурюватися, адже для нього така раптова близькість — слабкість сильніша за найдорожчі й найсолодші десерти.

— М-м-м. — Це було добре, це було дуже добре. У невдячному мозку Янь Вуши навіть спалахнула думка вдячності кмітливому Юйвень Сону, що той, щойно побачивши, як під час навчань із Шень Цяо до них наближається глава Янь, ретирувався, пославшись на якийсь неіснуючий привід.

Адже таких тихих моментів як цей, по правді було недостатньо для його старого серця, яке дуже нудьгувало.

Пальці іншої руки Шень Цяо в повільній ласці провели від скроні до щоки Янь Вуши. Дотики до щетини змушували кінчики пальців трохи свербіти, і Шень Цяо, із-за раптової забаганки почухав Янь Вуши під підборіддям.

Шень Цяо-даоджан був упевнений, якби Янь-дзунчжу вмів, він би голосно замуркотів.

Яскравість далеких ліхтарів із гори не доходила до них, але їм було достатньо світла зірок.

Шень Цяо нахилився й облизав кінчик вуха Янь Вуши, наостанок прикусивши, чим викликав у Янь Вуши хмикання.

— Шень-Даоджан набрався сміливості, поки я був відсутній?

Шень Цяо нахилився до його вуха і, понизивши голос, хрипко прошепотів:

— Тебе не було так довго, що я геть зголоднів по тобі, візьми на себе відповідальність, Янь-дзунчжу.

Очі Янь Вуши потемніли, але потім він голосно розреготався, тримаючись однією рукою за живіт, і налягаючи всією вагою на Шень Цяо, змушуючи притримати його, щоби Янь Вуши не скотився на землю.

— Ох, мій А-Цяо справді сміливий.

Потім руки навколо Шень Цяо зімкнулися міцніше, притискаючи їх впритул.

— Мій А-Цяо найкращий, — Янь Вуши і далі із притаманною йому безсоромністю нахвалював Шень Цяо, із задоволенням притискаючись до знайомого тепла та запаху, чим викликав у Шень Цяо тихе зітхання.

Піднявшись корпусом, з прямим наміром приєднатися до цих красивих губ своїми, Янь Вуши потемнілим поглядом вивчав вираз обличчя Шень Цяо. Із задоволенням він зазначив, як глава Шень в очікуванні лизнув нижню губу. Янь Вуши вмить зіткнувся з його губами. При поцілунку щетина Янь Вуши терлася об світлу гладку шкіру Шень Цяо, і Шень Цяо усміхнувся в поцілунок, поклавши руку на потилицю Янь Вуши.

Коли вони відсунулися, Шень Цяо подивився в розширені від задоволення зіниці Янь Вуши, і знаючи, що він виглядає так само, не втримався й опустив погляд.

— Іноді Янь-дзунчжу варто тримати себе в руках. — Він заспокоїв дихання й несвідомо облизував свої почервонілі після поцілунку губи.

— Хіба ж я зараз не у твоїх руках? Я цілком довіряю себе своєму дорогому А-Цяо, — він сказав майже певуче, задовольняючись трохи рум’яною шиєю Шень Цяо.

І на завершення, повністю виправдовуючи свій статус найбезсоромнішої людини, Янь-дзунчжу поцілував Шень Цяо в горбинку на носі, залишаючи Шень-даоджана безмовним.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь