Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

І розділ (останній)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

“Ха.. “, Айноске здихнув, знов. Він був втомлений та знервований.

Розтратлане волосся, пом’ятий одяг, неналежна постава, кислий вигляд, який передавав наскільки чоловік втомлений, він був не схожий на того ідеального Шіндо Айноске якого знали всі, і все через одне — шлюб. Точніше вибір кандидатури.

На його столі були розкидані безліч анкет найповажніших людей з усієї країни. Лише жінки, які могли бути гідні бути Шіндо. Його тітоньки довго надокучали йому зі шлюбом.

” В такого бездоганного чоловікв має бути такий самий партнер, щоб підходив за статусом та був корисним “,— чув він ледь не щодня, тому що ” У твоєму віці вже треба бути одруженим, та й час думати про нащадка Шіндо”,— і так далі й таке інше, при згадці їхніх розмов в Айноске почала боліти голова. Жодна їхня розмова не оминала теми шлюбу, були то вітання з успіхом Айноске чи сум’яття за долю компанії. Вони могли всюди приплести цей бісовий шлюб. Як же це бісить. На скронях Айноске почали виднітися вени. Йому треба було перестати про них думати.

Зрештою він вирішив погодитися на шлюб, та подивитися, найкращих, за словами тітоньок, кандидатів. Після цього можна було б зіграти весілля та його тітоньки перестали надокучати, хоча б з цим. Про дитину можна не думати, все одно не йому піклуватися, а кохатися він добре вміє, ніхто ще не залишився незадоволений. А партнера для цього необов’язково кохати. І потім можна буде зустрічатися з Ланґою. Кохати його й кохатися до смерті. В Адама перехопило подих від майбутнього, яке він, ТОЧНО, матиме з Ланґою. Дихай Адаме, дихай, треба зосередитися і вибрати когось, хто тебе найменше біситиме в час поки ти без Ланґи.

В Айноске знов з’явилися сили почати. Ах, це справді чарівне дитя. Адам захотів знов з’явитися в “С” і побачити там його улюбленого Ланґу. Шкода, що він більше зацікавлений в тому рудому жалюгідному хлопчині, і він навіть не поважає його. Адам був готовий здмухувати з нього пилинки, аби лиш бути з ним, купати його, одягати, катати, цілуватися, кохати, а потім солодко їба..

“Аґх, дідько”,— сказав Айноске, намагаючись зосередитися, спочатку головне, а вже потім можна буде переходити до десерту, як би не хотілося його скоріше скуштувати.

Айноске глибоко вдихнув і взяв першу анкету.

Жінка, 25 років, досить молода, як для кандидатури Шіндо, закінчила не найдорожчий університет, це все нудно, з того що Айноске прочитав вона не сама відкрита людина, працює на посаді головної секретарки, компанії партнера Шіндо, за характером вперта, була замішана в багатьох справах, щодо не згоди з головою компанії й бла, бла, бла.

Пф, в Айноске й одного секретаря достатньо, і в нього немає недоліків, принаймні щодо роботи, і він хоч взяття лизатиме, а це ще хто? І чого це вона сподобалась тітонькам, звичайна, нічим не цікава, середньостатистична людина. Навіть не хочеться на неї час витрачати.

Один змах руки й ця анкета полетіла в смітник, поки Айноске посміхався своєю фірмовою посмішкою.

Йдемо далі, жінка 35 років, виглядає досить молодо. В неї світле волосся та блакитні очі, ідеал краси, але він знає й краще, набагато, якщо, звичайно, не говорити про Айноске, він найкращий з найкращих.

Вона працює керівницею фінансів. Корисно для Шіндо. На неї не має якихось справ та й в новинах вона не з’являлася. Непоганий варіант, але чим довше дивився на її ідеальне обличчя, тим сильніше воно бісило. І ці яскраві світлі блакитні очі, усмішка, з такою посадою вона виглядає занадто легко. Айноске теж , завжди, був ідеальним на людях, але вона його нервувала.

” Ха.., хай йде до першої “. БАМ! Мінус одна анкета.

Далі, Льюлі Ґендзе, дочка політика Кайджьо Ґензе. Непогана кандидатка. Зв’язки не бувають зайві. Вона без судимостей, має чисту історію, як для дочки політика рідко. Але з такою кількістю грошей, не дивно. Має два будинки, один з яких на березі океану, а другий в Америці. Америка… Айноске вирішив відкинути й цю анкету.

Так і смітник переповниться, але Тадаші тут завжди прибирає, тож, це не проблема.

Продовжимо. Жінка, колишня журналістка. Зараз працює в поліції.. Не треба цього тут, він не збирається знов ризикувати собою й своїм цуценям. Смітник точно переповниться.

Наступна, аристократка, багата, навіть багатша за ту дочку політика. Займається благодійністю, рекламою, має багато акцій. Нічого цікавого. Непоганий варіант, але її лице також його бісило. Старе лице, чорне волосся, зелені очі, їй це не підходило. Це не її колір волосся. Так, це непогано поєднується, але на ній це жахливо, є люди які виглядають в сто разів миліше та сексуальніше, а це ніби підробка, навіть Тадаші краще, хоч його обличчя і камінь. Це бісить, як ще бісить.. Бісить! Далі!

Наступну жінку він оцінював зовнішньо. Характер можна було стерпіти, а от бісяче лице, логічно, що бісить. Руде волосся, європейська зовнішність, карі очі, і купа родимок. Забагато. Вони псують її зовнішність, майбутня дружина Шіндо має мати гарну зовнішність. Родимки є у багатьох, але її ніби обсипало. Ось у Тадаші є під оком, в нього це як родзинка. Це додає ніжності, краси, це навіть мило. Його родимка. Н̶е̶ ̶Т̶а̶д̶а̶ш̶і. А це, поєднано все і вся. Ха, Айноске вже навіть втомився.

Далі, жінка має терпиму зовнішність, звичайно трохи бісить, але терпимо. Має гарну посаду. Багата. Але, Айноске не бачив її дружиною, від думки про це нудить. Він не міг уявити навіть сніданок, щоб не заматюкатися, секс ще може бути, але вона якось по особливому бісила, через якусь незрозумілу причину.

Він міг прокидатись з кимось, снідати, збиратися на роботу, пристрасно цілувати, обіймати та не відпускати ніколи, навіть, якщо це дружина, яку не кохаєш, від неї не має нудити, це має бути інакше, з іншою людиною, сюди гарно підходить Тада..

Лясь! Голосний ляпас було гарно чутно в великій, пустій кімнаті. Айноске просто втомився. Просто втомився і вже не може нормально думати. Так, нічого іншого.

Айноске вирішив відкласти цю справу зі шлюбом, на завтра. А поки треба сказати Тадаші, щоб набрав гарячу ванну та потім, потер йому спину, також треба уточнити розклад і.. Щоб його..

“Дідько… в біса..”, — Айноске вирішив закинути ідею шлюбу, тітоньок він довго терпів, не звикати. І його Ланґа може не так зрозуміти. Шлюб погана ідея. Він робив це для майбутнього з Ланґою, і перестав теж через нього. Це 100% не через того, бісового, Тадаші, ТОЧНО. Він тут ні до чого, він просто дурний, м̶и̶л̶и̶й, секретар, і Айноске треба ванна. ЗАРАЗ. І фото Ланґи. Багато.

̶І̶ ̶щ̶е̶ ̶к̶о̶х̶а̶н̶о̶г̶о̶ ̶Т̶а̶д̶а̶ш̶і̶,̶йо̶г̶о̶к̶о̶х̶а̶н̶о̶г̶о̶ ̶ч̶о̶л̶о̶в̶і̶к̶а.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь