Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Іггрид Хальберт/Хама Хальберт

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Гори. Засніжені, холодні та самотні.
Біля підніжжя гори знаходилася невеличка база для відпочинку. Переважно там відпочивали мандрівники та альпіністів.

До таверни зайшла дівчина. Її червоний ніс виділявся з поміж темних речей. До дівчини підійшов робот та почав допомагати знімати верхній одяг.
Хама підійшла до вільного столика та зробила замовлення.
Сама таверна була виконана в дуже простому стилі. Дерев’яна підлога та стіни, прості столики на 6 осіб, звичайні круглі лампи. На стінах висіли картини або фото тутешніх гір в різну пору року. Єдине, що виділялось з атмосфери закладу так це дошка оголошень біля барної стійки. Там висіли оголошення про роботу, про готелі, але найбільше було розвішано оголошень про зниклих альпіністок.
Хама розклала карту та деякі папери. Вона спланувала свій маршрут через гору Сілзо. Занотувавши все, дівчина склала свої папери та карту. Їй принесли обід.
Запашний суп приготовлений на курячому бульйоні, овочеве рагу, стейк з яловичини та гарячий глінтвейн.
Ситно пообідавши дівчина міркувала де вона зможе переночувати. До неї в цей момент підсіла стара жінка.
-Ви ж не проти? – Мило сказала стара бабуся.
-Оу, ні я не проти. – Сказала дівчина мило посміхаючись старенькій.
Жінка зробила своє замовлення. Та краєм ока помітила на карті дівчини назву гори яка була обведена червоним.
-Дозволь поцікавитись? – Запитала жінка.
-Що вас турбує? – Відповіла Хама відволікаючись від карти.
-А, що це в тебе обведене червоним?
-Це? – Вказала пальцем на назву гори. – Це гора через яку я маю йти.
В цей момент жінка наче злякалася та широко розплющила свої очі.
-Не йди тією диявольською дорогою! – Сказала жінка. Дівчина перелякалась, бо секунду тому перед нею сиділа мила та стара жінка. А зараз вона була нажахана.
-Ч..чому? – Тихо запитала Хама.
-Дитино! Та дорога то дорога смерті. Там зникали люди. І їх більше ніколи не бачили. – Сказала жінка. Вона вчепилася пальцями встіл.
Жінка вмовила Хаму піти іншою дорогою та запропонувала переночувати в неї. Так і дешевше і безпечніше.

З самісінького ранку Хама вийшла з усім спорядженням. Йдучи до гори дівчина забула маршрут який їй показала стара пані, але вона ще досі пам’ятала старий. Тому відкинувши всі сумління та чутки пішла через гору Сілзо.

Через декілька годин почалася снігова буря. Хама поспішала до найближчої печери. Забігши туди альпіністка через щось перечепилася та покатилась по схилі в глибину печери.
Приземлилася вона в воду. Хама швидко підпливла до берегу та почала роздягатися. Все намокло.
Дівчина одягла те, що залишилося сухим. Так Хама сидячи в сорочці з коротким рукавом, шортах та шкарпетках намагалася розвести багаття. На диво їй вдалося це зробити.
Над багаттям вона розвісила свої речі, а от картам та записам був гаплик. Вода змила чорнила і тепер текст був не читабельним.

За дівчиною хтось спостерігав з темряви. Воно вивчало свою нову жертву. Істота відчувала тремтіння теплого тіла, важкий подих від страху і хвилювання.

Одна секунда.
Невідоме щупальце схопило дівчині за ногу та потягла в темний тунель. Хама від переляку забула як говорити.
Темряв різко змінилася на приглушене синє освітлення. Щупальце опустило дівчину на дивну субстанцію синьо-блакитного відтінку. Субстанція була щільною за воду та й теплішою.
-Дивно. – Важко дихаючи прошепотіла Хама. – При такій температурі та оточені Це тепле.
Дівчина намагалася підвестися на ноги, але з’явилися два щупальця які обвилася навколо її ніг та потягнули до центру. Хама залишилася в лежачому положенні. Їй було страшно навіть поворухнутися.
Нові щупальця почали обвивати її руки, стегна і талію. Два щупальця роздерли сорочку дівчина та обвили груди. Від цього дівчина ойкнула та тихо промичала. Всі щупальця закручувалися, блукали тіло молодої дівчини.
Одне щупальце розплеро зачску Хами та почало масажувати їй шкіру голови тим самим накручуючі довгі коричневі пасма. Два щупальці на правій руці та на лівій завели руки за спину дівчини та міцно їх стиснули між собою та спиною. Від цього Хама тихо застогнала та вигнулася в спині. Щось приємне промайнуло по всьому дівочому тілу.
Щупальця на ногах міцно обвилися навколо стегон та розвели їх в різні сторони. Синьо-блакитні щупальця зафіксували Хаму в такій позі та припинили свої дії. Дівчина навіть не могла змоги пошевелитися. Лише одне щупальце шевелилось, воно було обвите навколо талії Хами. Кінчиком істота вимальовували дивні візерунки на животі. І дівчина отримувала задоволення від цього. Карі очі Хами заплющилися, але вмить відкрилися коли почав лунати дивний звук.
Джерелом стала субстанція під нею. Наче хтось виринав із глибин.
Перед Хамою утворилася гора яка почала формуватися в чоловічу осіб. Коли істота повністю сформувалася то розплющила свої зелені очі.
Хама перелякалася та хотіла вирватися, але щупальці міцно її тримали. Страх оволодів нею, її ритм дихання збився, груди то піднімаються, то опускаються.
Щупальце яке тримало її волосся потягнуло його на себе і голова дівчини відкинулася назад.
Хлопець уважно пройшовся поглядом від кінчиків пальців на ногах і аж до милого обличчя. А його тіло було наче у давньогрецького бога.
Дівчина зустрілася поглядом з ним. Його зелені очі, волосся яке було завдовжки до мочки вух і ця посмішка.
-Ти… – Не встигла сказати Хама як хлопець її поцілував. Він грубо увірвався своїм язиком починаючи дикий танець.
Дівчина застогнала в поцілунок коли міцні руки хлопця міцно стиснули груди. Але Іггрид був незадоволеним. Він припинив поцілунок та глянув на груди на яких ще був бюстгальтер червоного кольору.
Два щупальця вмить розірвали його, від цього Хама тихо застогнала та прикусила нижню губу. Дівчина відвела погляд в сторону, її щоки ще дужче залились румянцем. Але її голову насильно повернули до хлопця.
-Не смій відвертатися. – Наказав хлопець. Від його солодкого голосу дівчина зловила легке блаженство вух. Він обвив щупальцем навколо шиї Хами.
Тільки зараз Хама помітила, що щупальця слизькі та покрили її тіло слизом.
Поки дівчина думала над тим хто ж цей хлопець, що за істота, що він збирається робити? Щупальце яке було навколо талії плавно попрямувало вниз до вологої білизни дівчини.
Хлопець зняв шорти з дівчини та змінив її положення. Руки випрямив та міцно притиснув до підлоги, теж саме було з тулубом. А таз він припідняв та утримував.
Щупальце проникло між вологими складками та почало рухатися паралельно масажуючи клітор дівчини. Хама гучно застогнала, але не надовго. Ще одне щупальце проникло до її роту.
Від цього Хама трохи просльозилася та закотила свої очі. Здавалося, що в очах з’явилися сердечки від блаженства.
Завдяки слизу який був наче лубрикант стінки лона розширювалися, а темп збільшувався. Це приносило задоволення дівчині. Вона мичала, а в її роті щупальце гралося з язиком.
За цим спостерігав Іггрид. Йому подобалась картина яка була перед його очима.
Ноги дівчини вигнулись, і ще б трішки і вона кінчила, але щупальце припинило свої дії та вийшло з неї.
Всі щупальця ослабли та відпустили дівчину, а та в свою чергу незадоволено прогарчала.
-Що тобі потрібно від мене?- Запитала Хама глянувши своїми карими очима в його очі.
-Задоволення. – Тихо прошепотів хлопець.
Він різко повернув Хаму на живіт ставлячи її в “собачу позу”. А коли дівчина трохи пошевелилась то отримала ляскання по своїм стегнам.
-Можна хоча б дізнатися твоє ім’я? – Тихо прошепотіла дівчина дивлячись на нього через ліве плече. Але у відповідь отримала ляскання по другому стегну.
Пролунав тихий стогін з губ дівчини.
Іггрид почав цілувати дівчину в шию та одночасно міцно стискати її стегна в своїх рукав. Одночасно два щупальця масажували груди дівчини.
Доріжка поцілунків дійшла до поясниці, а потім припинились. Хлопець підвівся і глянув на сліди які він залишив на м’якій шкірі дівчини.
Хама трохи щось пробубоніла та отримала в черговий ляпас по стегнам. Їй це сподобалося. Подобалась думка про те, що з нею витворяють такі речі.
Для привертання уваги хлопця, Хама трішечки по виляла стегнами натякаючи на продовження.
А тому довго думати не потрібно. Він приблизив одним рухом Хаму до себе та увійшов в неї на половони. Дівчина застогнала та вигнувшись в спині притулилася стегнами до хлопця. Той почав набирати темп та стискати сідниці дівчини.
Кожен його рух супроводжувався солодким стогнанням Хами. Її змазка вже стікала по внутрішнім сторонам стегон, а в очах були сердечки.
Іггрид входив грубо, його член стискали стінки лона які трохи пригальмовували.
Хлопець наближався до оргазму, але першою його отримала Хама.
-Ох, ні! – по шевелила губами дівчина. Вона в одну мить напружилась в ногах та вигнулася в спині. А потім стала розслабленою та м’якою.
Іггрид її підхопив та міцно притиснув до себе. Він зробив останній грубий поштовх та кінчив у дівчину. Тепла рідина наповнила Хаму з середини. Дівчина важко дихала тому сперлася підборіддям в плече Іггрида.
-Сьогодні я знайшов свою королеву. – Про бубонів Іггрид.

За день до подій
-Кохан-н-н-ний. – Казала дівчина сідаючи на ліжко біля хлопця.
-Хамо! Я ж казав. – Незадоволене почав казати Іггрид. На його слова дівчина перемістилася на його коліна та почала цілувати шию.
-Ну будь ласочка. Тобі сподобається. – Прошепотіла Хама цілуючи шкіру вкриту ластовинням.
-А якщо я тебе задушу ними.
-Не задушиш. Там такого не дозволять. Тим паче тебе перед грою перетворят і проведуть швидке навчання. – Почала казати дівчина погладжуючи хлопця по грудній клітці та плечах. На це Іггрид важко видихнув повітря та замислився.
-Ну гаразд.

Королівська пара виїхала з палацу та направилася до темного лісу. Вони доїхали аж до серця лісу де був відьомський будинок. А позаду нього було багато маленьких однокімнатних будинків схожих на бутони квітів.
-”Галявина кохання”. – прочитав у голос юний король та зайшов до середини.
Пара побачили стійку з адміністратором. То була жінка 40-ка років. Одягнена була в вульгарну сукню з глибоким вирізом на декольте.
-Доброго дня. Ми хочемо орендувати одну кімнату. – Сказала Хама тримаючи чоловіка руку. На них поглянула жінка ти видихнула дим.
-Вам на одну годину… – Почала казати жінка, але її перебила Хама.
-На ніч. – Сказала дівчина мило посміхаючись. Іггрид трохи спантеличився, а от відьма лише знизила плечима. Видно, що це не перший випадок коли клієнти її перебивають.
-Гаразд. Оберіть, що вам до вподоби і вас проведуть до кімнати.
Хама потягла Іггрида до панелі де було “меню”. Вони швидко обрали локацію, сценарій та образи. Прочитавши правила та обравши стоп слово, їх розділили та повели в одну кімнату яка за допомогою магії перетворилася на цілу локацію.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь