Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Я співаю лише для тебе, Мей

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

ОПИС:
Очі Мейбл… Вони так сяють. Ці золоті очі. Вона захоплюється. І я посміхаюся, і запалююся ще більше. А ось якраз майже кінець. А це означає, що настала черга моєї нової пісні. Я шалено хотіла, щоб вона почула її. Я розповім про те, що я відчуваю поруч із нею. Наскільки мені важлива її присутність. Вона — це моє повітря. Мейбл Пайнс, я згасну без тебе. Будь моїм світлом.
___________________________________________________

Ох, ну невже не можна поводитися трохи тихіше? Я, звичайно, розумію всю важливість цього концерту, але співатиму на сцені буду я. На відміну від усього персоналу, я спокійнісінько сиджу в гримерці і дивлюся на своє відображення в дзеркалі. Так, сьогодні дійсно все має бути ідеальним, бо якщо так станеться, то ми зможемо підписати контракт із досить відомим музичним продюсером.

Якщо чесно, мені цього не треба.

Це все через неї. Лише через неї я досі співаю на повний голос від щирого серця. Лише через неї я так високо піднялася у кар’єрі співачки. Лише тому, що вона дає мені сили. Це все через неї. І все для неї. Вона така оптимістка. А наша перша зустріч? Вона бажала мені перемоги, їй все одно?!

— Пасифіко, готуйся. Нині твій вихід.

— Так, я готова.

Ще раз подивившись на своє відображення в дзеркалі, я встаю зі свого місця і впевнено йду на сцену. Вона ж обіцяла прийти, а це означає, що я знову викладатимусь на всі сто.

Хм, скільки народу. Втім, як завжди. Так, я люблю своїх фанатів, але нещодавно зрозуміла, що мені хочеться співати лише для неї. Знаєте, наприкінці я виконаю свою нову пісню. Вона буде про неї.

Вдихнувши більше повітря, я починаю співати. Я співаю та шукаю очима тебе. Боже, так багато людей, але її знайти серед цього натовпу зовсім не важко. Адже вона вирізняється. Абсолютно у всьому. Але чому її немає? Невже не прийде? Ні, мабуть, просто спізнюється. А я все продовжую співати, шукаючи її, сподіваючись, що все гаразд. Обіцяю влаштувати їй по повній за запізнення, якщо це виявиться якась дрібниця. А що ви думаєте? Я цього просто так не залишу. Треба бути пунктуальнішою.

Ах, ось вона. Захекавшись, забігла до концертної зали, але як її очі горять, коли дивиться на сцену. Може, варто пом’якшити покарання? Боже, Мейбл, що ти зі мною робиш? І як? Я знову відчуваю приплив сил і те, що можу співати набагато краще. Тепер я можу бути спокійною, бо вона тут. Та, що зараз посилено пробирається крізь цей натовп, намагаючись підійти ближче до сцени. Я знову сяю, як і належить зірці, а лише тому, що співаю для неї.

Очі Мейбл… Вони так сяють. Ці золоті очі. Вона захоплюється. І я посміхаюся, і запалююся ще більше. А ось якраз майже кінець. А це означає, що настала черга моєї нової пісні. Я шалено хотіла, щоб вона почула її. Я розповім про те, що я відчуваю поруч із нею. Наскільки мені важлива її присутність. Вона — це моє повітря. Мейбл Пайнс, я згасну без тебе. Будь моїм світлом.

***

Сцена давно спорожніла, адже концерт закінчився кілька годин тому. Я знаю, що залишила гарне враження своїм фанатам, але те, що вона зараз спить у мене на колінах, мені найважливіше. Мейбл називає мене своєю яскравою зіркою, що висвітлює їй шлях, коли довкола одна темрява. Але чи знає вона, що є тою, хто запалює цю зірку?

І тому завжди я співатиму лише для тебе, Мей.

Я тихенько нахиляюсь і цілую її в лоба.

Я співаю лише для тебе, Мей. Я люблю тебе…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь