Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Я ніколи не..

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Я ніколи не…

І знову вони в тому ж дерев’яному будиночку

– Послухай, якщо тобі не зручно я знайду інше місце.. Ти не маєш цього робити.

– Так не маю, – погодився Чімін, – але я хочу.

Він розвернувся та пішов до кухні, через декілька хвилин вернувшись із пляшкою вина.

– Тепер щось міцніше треба мені, – Чімін підняв погляд на гостя, – а може зіграємо в ”я ніколи не”?

– Я ніколи не? – перепитав Мін, – я не знаю як

– Не страшно, я розповім, – повеселішав хлопець присівши біля Міна на диван, – наприклад я говорю ”я ніколи не курив” і якщо ти це робив – п’єш, зрозумів?

– Ніби так, але.. навіщо це все?

– Просто хочу хоч щось про тебе дізнатись, знаєш я дуже товариська людина і мені важко довго ні з ким не розмовляти, – нахилив голову Пак дивлячись в темні омути очей, – тоді я почну? – Мін кивнув в знак згоди, – Добре, я ніколи не.. втікав від банди вбивць

– Гей, так не чесно, – Чімін тільки хитро перевів на нього погляд і знизав плечима, Юнгі випив вміст бокалу, – тепер моя черга, я ніколи не фарбував волосся

– І це сказала людина, яка назвала мене не чесним гравцем, – театрально насупився Чімін, та випив алкоголь, – Я ніколи не.. Мені ніколи не подобались дівчата, – вирішив ризикнути Пак, але Юнгі не збирався пити..

– Ти програв..  – Чімін не став сперечатись, випив вміст бокалу і непомітно посміхнувся.

Юнгі йому сподобався ще тоді в першу зустріч, а тепер це почуття з кожною хвилиною поряд збільшувалось до незбагненних розмірів. Чи це все просто дія алкоголю? Ні, коли він знайшов Міна, в крові не було й каплі спиртного.

– Я ніколи не, – вирвав його з роздумів Юнгі, –  був з хлопцями..

– А це вже стає цікаво, – Чімін знову п’є, вино вже вдарило в голову, він повертається всім тілом, та прошептав, – я ніколи так не хотів когось поцілувати…

Юнгі неповірив тому що почув, різко повернув голову перепитати але його зупинили. Пухкі вуста впилися ніжним поцілунком легко зминаючи його губи, Чімін швидко відсторонився перевіряючи чи не помилився, але Мін витягує неушкоджену руку торкаючись обличчя напроти, закриває очі і його рот накривають тонкі солодкі губи. Чімін ледве робить вдих напроти губ Міна, і на секунду вони обоє стають нерухомі.

Юнгі перший знаходить себе і знову цілує, Чімін дозволяє вустам відкритися впускаючи напористий язик всередину. В них одинаковий смак, є в цьому щось интимне..

– Юнгі.. – починає Чімін, але він не відповідає, тільки глухо мурчить в поцілунок.

Рука переміщається стискаючи руде волосся, маленький симпатичний рот Чіміна, його напухша м’яка нижня губа, смак його язика. Все це просто зводить з розуму, обоє розуміють що краще зупинитись але тіло не слухає голос розуму, вони тонуть у почуттях. Юнгі знову і знову цілує Чіміна, напористо, глибоко, грязно прямо  так як любить Чімін.

– Ммм.. – низько простогнав прямо в рот напроти Чімін, він був далеко не святий, але цей звук змусив його відкрити очі та відсторонитися, – думаю.. нам краще пригальмувати…

Юнгі погодився хапаючи повітря, вони обоє важко дихали і не могли зрозуміти що тільки що відбулося. Алкоголь в їхніх тілах в мить розвіявся і в голову почали лізти різні думки.

– Я..

– В тебе що ніколи сексу не було? – Юнгі аж повітрям подавився від такого несподіваного питання

– Якого блять біса Чімін!

– Я цілком серйозно запитую, сам сказав що ніколи не був з хлопцем і погодився з тим що дівчата тебе не цікавлять в такому плані, так що питання цілком логічне.

Юнгі приречено видихнув і подивився на своє особисте бісеня, що мучить його і по очах видно що просто так не відпустить. Як у такому ніжному милому і скромному на вигляд хлопчині може поміститися стільки грайливості бажання та пристрасті. Ще раз подивившись в очі свого мучителя Юнгі здався

– У мене був секс Чімін, – посміхнувся дивлячись просто в темно-карі очі Мін, він не був сором’язливим, просто такі запитання після несподіваного гарячого та мокрого поцілунку вибивають з колії.

– Тоді..

– Я спав з дівчатами але вони мене не приваблювали, – пояснив Юнгі

– Але якщо це не подобалось тоді..  Для чого тоді це було?

– Ну якщо закрити очі.. можна уявити когось іншого, – він грайливо провів поглядом знизу вверх перевіряючи реакцію тіла допитливого хлопчини.

Чімін гучно проковтнув слину, по тілу пройшлися мурашки, він не очікував такої відвертої відповіді від закритого холодного та сором’язливого на перший погляд хлопця.

Хоча дещо Мін залишив неозвученим..

Це все було через його сімейку, в батька були проблеми з бізнесом а єдиною хто міг допомогти була Юрі, набридлива молода особа що чіплялася до Міна при будь якій нагоді. Він з самого початку дав зрозуміти що та його не цікавить, проте їй було байдуже на його бажання, і єдиною умовою вигідного контракту з батьком були стосунки Юнгі з нею. Спочатку хлопець на відріз відмовлявся, батьки закривали його вдома намагалися вмовити, казали що Юрі красива і багата чого ще він може бажати? Потім батько став погрожувати видати заміж його молодшу сестру за якогось старого впливового збочинця, Юнгі любив свою сестру, по правді кажучи вона була єдина кого він любив у тій сімейці, тому і не дозволив їй витрачати найкращі роки життя на старого багатія через егоїзм і жадібність власного батька.

Юнгі останні 5 років змушений був терпіти огидні його душі і серцю стосунки з Юрі, але кілька днів тому один нещасний випадок перевернув його життя з ніг на голову.

А можливо й з голови на ноги тому що він зараз тут, разом із чудовим хлопцем, що так манить спокушає, порою дратує, але в цьому і є його особливість, шарм. Чімін йому подобається і цей факт Юнгі сьогодні прийняв та підтвердив, він більше не буде втікати дозволить, впустить проміння сонця у своє давно заповнене темрявою серце.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь