Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Я не переживу якщо щось трапиться

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

 

ситуація: Спартак та Женя почали сварку через те, що Женя знову почав ретельно вживати алкоголь та палити.

-Спартак скільки можна вичитувати мене, це вже задовбало.

-Ах задовбало значить, тоді далі йди до своїх дружків алкоголіків.Я переживаю за тебе, а ти це не цінуєш.

Якщо тобі не важлива моя думку то котись на всі чотири сторони.

Ці слова засмутили Євгена, він накинув куртку, вибіг з квартири до машини і поїхав.

Спартак зрозумів, що наговорив зайвого але ж він справді не бажав зла Жені, він хотів тільки кращого і щоб той зберіг своє здоров‘я, а не шкодив його тим алкоголем. Вже пізно було вибігати за ним, тому він просто вирішив його чекати вдома.

Тим часом у Жені:

Думки не покидали його.

Як він міг таке наговорити? Можливо він це не спеціально? Але навіщо було кричати, він ж знає що я можу частіше вживати алкоголь!? Можливо я не правий?  і всі думки в такому плані були з ним всю дорогу поки він не доїхав до бару.

Так він знову вирішив пити, от так вирішує проблеми Женя. Хоч це і не правильна позиція, йому так легше. Але це була тільки відмазка і не більше.

В барі він познайомився з барменом, сидів тільки за барною стійкою і просив повторювати йому бокал чи то віскі чи то коньяку.

Бокал за бокалом і Женя вже п‘яніє, він нічого не їв перед цим тому його візьме швидше ніж зазвичай. Так продовжувалось протягом двох годин, з ним пробували пару раз познайомитись жінки але він всім відмовляв. До нього повернулись думки про ситуацію з Спартаком. Він вирішив поділитись цим з барменом, але той толком нічого не відповідав.

«думки Жені»

Це я винен, я сам перший накричав на своє сонечко. Який же я бовдур.

Він знав характер Спартака, той не буде перший дзвонити та вибачатись. Але і Женя не міг цього зробити бо він був в стані алкогольного сп‘янніння, тому не логічно було дзвонити до Субботи в такому вигляді після сварки про алкоголь.

Він вирішив випити ще один бокал і поїхати миритись. Він допив, заплатив гроші за все випите ним тут і направився до виходу.

Підійшовши до машини він відкрив її, і ледь заліз. Женя був сильно п‘яний ледь тримаючи на ногах, тому дивно що він взагалі дійшов. Сівши в машину він її завів та вирішив подивитись годину, годинник показав 22:38.

-Потрібно поквапитись скоро коменданська. Щось таке пробурмотів собі під ніс Женя і рушив з місця.

Він їхав спокійно пару хвилин, до моменту як йому на зустріч не вилетіла ще одна машина. Трапилось ДТП.

Більше постраждав Євген, його закрутило і при цьому він ще врізався в стовбур. Люди в тій автівці майже не постраждали. Вони викликали швидку і наряд поліції.

Поки поліція вирішувала хто винен, а хто ні, Женю вже забрала швидка і повезла до першої лікарні. Приїхавши вони знайшли телефон Жені, він був без паролю тому вони зайшли в телефонну книгу і набрали останній номер це був номер Спартака.

тим часом у Спартака:

Він читав книгу, його перебив телефонний дзвінок.

На екрані показало «кошеня❤️»

«Невже Женька вирішив помиритись, похвально,потрібно підняти послухати, що він придумав”

Він тільки підняв трубку і йому зразу сказали:

-доброго вечора, це швидка допомога. Ваш друг попав в ДТП, він зараз без свідомості. Ми не знаємо чи він виживе, але ми зробимо все можливе. Приїжджайте в першу центральну лікарню, він буде тут.

Спартак був в ступорі від почутого, хвилину він сидів нічого не розуміючи але все ж зібрався вибіг з квартити, ледве викликаючи таксі. Руки трусились від почутого, він хотів тільки одного «щоб його Женька жив»

~~~

В таксі його не покидали думки:

Який я бовдур, це я винен, я і тільки я.

Я собі не пробачу якщо він не отямиться, я не зможу без нього.

Вони як омога швидше приїхали до лікарні, блондин заплатив таксисту і побіг до головного входу.

ДАЛІ БУДЕЕ..

Сонечки скажіть чи вам цікаво і чи продовжувати писати 2-3 розділ?

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

7 Коментарі на “Я не переживу якщо щось трапиться