Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Я люблю ці квіти

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Керол: згадую, як я прийняла смерть Еда, і зрозуміла, що так навіть краще. Це було завдяки тобі…

Як завжди уся група сиділа біля вогнища, був вже вечір, а то і ніч. Цієї ночі вони були без Ріка, Ґленна, Деріла і Ті-дога. Вони поїхали шукати брата Деріла – Мерла. Але вони не приїхали вчасно. На групу напали блукачі, багато блукачів. Вони покусали Емі, а також Еда. У них не було більше шансу вижити. Наступного ранку, Керол намагалася заспокоїти свою дочку – Софію. Вона проходила повз Деріла, коли він хотів засадити в голову Еда мотику, щоб той не перетворився. Керол забрала у нього мотику і сама закінчила це. Деріл був трохи збентежений у цей момент, але розумів її. Вона ж зовсім не звернула уваги на Діксона. Після смерті чоловіка, вона стала жити краще. Більше її ніхто не бив, ніхто не заглядався на її дочку. Життя дійсно стало приємнішим, коли Керол відчула свободу. Деріл інколи підтримував її, але ця підтримка була майже не потрібна для Керол, бо їй ставало набагато легше і без неї, проте, вона була дуже вдячна Діксону, що він не залишив її, і був поруч.

Після цих згадок вони просто сиділи в тиші. Керол дивилася на Деріла, а він на неї, вони просто сиділи і думали, думали про усе

Керол: пам’ятаєш зникнення Софії?

У Керол почали стікати маленькі крапельки сліз по щоках

Керол: ти тоді шукав її, не зупиняючись. Ти вірив, що ми її знайдемо, і давав цю надію і віру мені. А троянда Черокі? Пам’ятаєш?

Деріл кивнув головою. Він уважно її слухав, але не розумів, до чого ж вона веде.

Деріл: а пам’ятаєш легенду?

Керол: так. Ти зайшов в автобус, я подивилася на тебе, ти на мене, наші погляди знову зустрілися. Тоді, ти подарував мені троянду Черокі, коли в мене вже не було надії на те, що все буде добре. Ти розповів мені легенду, що коли індійців виганяли з місць, де вони жили, більшість їх дітей губилися і помирали. Ці люди вірили, що сльози матерів падали на землю і на цьому місці розквітали Черокі. Це дійсно дало мені маленьку надію. Ці троянди стали моїми улюбленими квітами, вони визивають у мене спогади, багато спогадів. Хороших, і поганих, але вони пов’язані із тобою, це неймовірно гріє мою душу.

Керол показала пальцем на стіл. Деріл повернув голову і побачив вазу, у якій були Черокі.

Керол: тепер, коли я бачу троянди Черокі, я, по можливості, завжди їх збираю. Вони для мене, як приємний спогад, який я не хочу забувати

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь