Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Я, він і психолог!

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Вони друзі дитинства, і один із них закоханий. Єва Джонсон і Джемс Скоро най ліпші друзі, в них дружба із самого дитинства, вона  і разом пішли в один університет. Єва була впевнена що вона закохана у Джемса про що нічого не говорила, але коли дізналася що у нього є дівчина дуже сильно ревнувала, це її дуже напружило про що вона звернулася до психолога. Аби забути його, і кохання до нього. Але психолог порадив одне, аби позбутися від справжнього кохання потрібно робити вигляд що ти його незнаєш, так буде тяжко але повір це тяжкіше ніж страждати від неазаємного кохання. Дівчина посміялася, і вийшла із кабінету про що немогла погодитися з цим порвати дружбу і друга з яким ділидася із всім, якому говорила всі секрети, але воно того варте. Єва ходила на 6 сеансів психолога, і добре підготувалася. Дівчина довго ігнорувала Джемса, про що потім жаліла:

Один випадок:

(Єва і Джемс ідуть з друзями, Джемс махає Єві але Єва не дивиця в його сторону)

Джемсу це не подобалося,він зрозумів що Єва обідилася бо він їй не виділяє час. Але із одної розмови із нею, у него ніби розбилося серце. Він помічає що не може без неї і всюди бачить її, але вирішує прийняти це.

Єва довгий час помічала як в його машині в якій кожен день змінювалася дівчина, вона помічала що він робив це навмисно. Поговорити з ним немогла, і вона зрозуміла що йому всеодно на неї. Вона кожен день проводила ніч в сльозах, але його забути ніяк немогла навіть якщо він і її не любить.

З часом Джеймса ставало все набридати, і ставати не таким як раніше, його любили не ті люди покидали, і лишали. Але його дорога завжди зводила із Жалю,попри все він вирішає поговорити із нею. Про що вона говоре що “закохана у нього”, але Джексон відповідає взаємністю.

  1. (Психолог, я хочу забути його?
  2. (Моя перша попитка!
  3. Я,  він і психолог!
 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь