Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Що за жах тут коїться!?

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

2# акт інцедент який погіршив твоє здоров’я

*ти з Асею прийшли до тебе в квартиру і ти дуже напружина ніж Ася*

Ти-я….я..мені погано дайте мені карбонол…

Ася-не треба тобі цей карбонол! він такий красивий! наче з самих гарячих рок журналах!

Ти-*коли ти почула рок, тобі погано стало, в тебе рефлекс… хто говоре слово рок то тобі зразу стає паршиво* не смій це говорити в моєму домі…

Ася-*коли вона згадала про це твоє не любов до року і металу вона помахала руками* вибач,вибач!

Ти-він мені не подобається…*опустила очі сідаючи на диван*

Ася-чому? да,да..я знаю він грізний,великий,мускулистий,доволі страшно….але..

Ти-*ти не дала договорити Асі і прикрикнула щоб поставити факти* Ася не будь як Зоя яка до кожного чоловіка липне! в чому я згодна це про його вигляд він суворий,грізний,тому мені і лячно!

Ася-*вона зрівняла факти і трішки з тобою згодна одна її частина діє як наївне дівчисько,а друга половина згідна з тобою*

Ти-*ти продовжила роздавати факти по фактам що б в Асі не було ніяких сумнівів* по перше мусколутура….він легко тебе може вбити якщо в нього погані наміри,і ти його не знаєж…по друге його погляд хижака не дає мені покою…так страшно, якби я була б одна то він би зробив би зі мною, чи з тобою щось погане то точно,те як він мене чи тебе я не поняла назвав….”кошенням?” це доволі лячно чути від такого асфальту як він….

Ася-т….т…твоя правда моя дівоча ніжність закрила правду на моїх очах…*вона з соромом стоїть перед тобою опустивши очі як маля яке щось накоїло і йому соромно говорити своїй матері те що їй не сподобається*

Ти-гаразд…давай годі говорити про нього…скоро мої ганстери батьки з концерту приїдуть…допоможи мені вечерю зробити…

Ася-звичайно! всеж треба тобі допомогти бо ти вже і так стомлена

*Ася пішла на кухню готувати вона знає що твої батьки люблять картоплю фрі,колу,стріпси,і алкоголь….пиво*

*ти лягла на диван раптом згадавши що треба помити підлогу і ліжка не застелані і тебе торбує чумайдани…навіщо їм чумайдани?*

*ти чуєш як двері відчиняються це твої батьки вони занадто зхивольовані ти з важкістю встала і пішла ти раптом бачиш що вони тримають квитки…самольота?*

ти-мама…що це?

*ти береш квиток і розглядаєж його…інша країна…Ню Йорк?*

ти- мам….що це?

твоя мати-ми переїжаємо до Ню Йорку в розділане місце…там де рок,і метал це норма,ніякі сусіди не будуть заважати,ця музика буде повсюди! цеж не класно?

ти- *ти прям так розізлилася що Ася тримала тебе щоб ти не нароком не напала на матір*

ти-*ти почала кричати на матір і на батька* ВИ БОЖЕВІЛЬНІ ПСИХИ ЯКІ ДУМАЮТЬ ПРО СЕБЕ! ВИ НАВІТЬ НЕ ЗНАЄТЕ ЩО В МЕНЕ ПРОБЛЕМИ ЗІ ЗДОРОВ’ЯМ! ВІД ВАШОГО РОКУ В МЕНЕ ВУХА БОЛЯТЬ,В МЕНЕ ПОГІРШОЛОСЯ ЗДОРОВ’Я ВІД НЕДОСИПА,Я ЧУЮ ВАС ЧИМ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЯ ПО НОЧАМ МОЯ ПСИХІКА ЗЛАМАНА В КРАЙ!

*твої батьки так здивоні але і розлюченні* Твій батько- не кричи на матір паршивко, ти доросла дівчина і розумієш що і нам треба заспокоїтися, і згадати дні хороші до того моменту доки ти не народилася! я думав що в тебе будуть такі ж самі смаки як і в нас і булаб хороша сімя але ти паршивка завжди жалуєшся на все! то в тебе темніє в очах,чи то тебе тошнить,або серце в тебе болить ми витрачаємо кошти тільки на тебе щоб ти не скисла гадюка неповнолітня!

ти-я гадюка,я паршивка!? ви як діти а я пашу як кінь щоб дім був не як бомжатник! якщо ти не цінуєш мою роботу я іду з дому бо слухати тебе дибіла це сміх і гріх! а мама прям персонаж цікавий народити мене в 16 чи то 17 років від тебе!

*ви з Асею вийшли з твоєї квартири і пішли геть доки твій батько кричить на тебе слідом покриваючи тебе не цензурною лексикою,і називає не красивими словами*

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь