Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Шедеврогеншин

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ітер, простий подорожник по Тейвату, вирішив зайти в таверну діклюка♂, або як її називають місцеві – данжн у біллі. І одного дня, він замітив гарячого мексиканського мастер. Це був просто прекрасний, накачаний, надрочений, обкончаний мужчина, з велитинськими цицьками та пресом. Жав Ель-Прімо тоді приблизно 70 кг французького жиму.

– Що такий прекрасний мужчина забув в такому єбанутому місці? – запитав Ітер.

– Я єбав твою мамашу – відповів Ель-Прімо, з довольним лицем.

♂Oh fuck you leatherman ♂ – відповів Ітер, і почав роздягатися

Ель-Прімо був в тотоальному ахуї, але вирішив показати свій ♂big fucking cock♂ і доказати Ітеру, хто тут справжній ♂dungeon master♂, і це все при чинній комусь-там Джин, яка була в тотальному ахуї, але при погляді на прес як Ітера, так і Ель-Прямо, починала текти.

– Давай вирішемо це прямо тут і зараз! – крикнув Ель-Прімо, кинувши свої труси в єбало Ітеру.

Ітер, побачивши голий ♂cock♂ Ель-Прімо не стримався, і обкончався в труси прям зразу, показавши, який він омежка. Ель-Прімо поржав над Ітером, і нагнув, засунувши свій біг кок в йлого маленьку різьбу.

– Ах~ – простонав Ітер, і випадково обісрався від болі – С…стій, я не стримаюсь!

♂Ah fuck you leatherman!♂ – Ель-Прімо і не думав зупинятися, починаючи рухатися і розширяти маленький анал Ітер-куна.

Після того, як Ель-Прімо обкончав анал Ітера по повній програмі, Ітер почав робити конілігус Ель-Пріму, да так, що той уєбав останнього по єбалу, і Ітер здох нахуй.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Шедеврогеншин