Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Чортове колесо

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Вечір.Женя у барі десь на кінці Києва,як він туди попав?Дуже цікаво доречі,просто це чудо поплелось туди, бо його запросили хороші товариші,а відмовити він не може, та й пропозиція хороша.

Один….

Два….

Три….

Чотири….

П’ять….

Шість….

Сім….

Вісім…

Вісім стаканів віскі були вже порожні та випиті,але то таке.Його товариш вже давним давно у кімнаті трахається з якоюсь блондинкою яку зустрів біля стійки бармена.Якщо чесно,по Жені було видно що він вже забагато випив.

-Гей,хлопчина,ти вже забагато випив,є хтось хто тебе забрати може?

-Ммм, так.-Женя піднімає голову з барної стійки та вмикає телефон.Бачить 20 пропущених дзвінків,більше 50 повідомлень.Женя швидко протрезвів,бо це писав і звонив Спартак,а це означає що йому срака.Женя передзвонює йому з надією що його не вб’ють.Вийшовши на вулицю щоб не було чутно музику й шум,він зміг вдихнути свіже повітря.

-Привіт..-Женя почав перший розмову

-І тобі привіт-Спартак був точно злий,занадто злий.

-Чого так дзвонив і писав мені?

-Чого не відповідав на жодне?

-Спартак,питання на питання це тупо

-Так само як і твої посиденьки у барах.

-Не злись,Спартачку,я ж не навмисно.І взагалі,я хотів тебе попросити щоб ти мене забрав.

-Ти де знаходишся саме?

-Зараз кину геолокацію, зачекай.

-Ага,я зараз вже їду.

-Добре, чек..-Спартак кидає трубку не даючи договорити Жені слова.

***

Через 15 хвилин з таксі виходить Спартак і йде до Жені.Від цього погляду у кучерявого все стає холодно,щось він занадто розлючений.

-Ну привіт,алкоголік

-Спартак..

-Давай поїхали,бо вже не можу,як тут холодно,бррр

-Ну,окей,до мене?

-Ну не до мене ж

***

Заходячи у квартиру Спартак йде у залу,а Женя у ванну кімнату.Через декілька хвилин повертається другий й сідає біля Спартака.

-Жень,я просив тебе так багато не пити,і не палити.

-Спартак,вибач,мене просто запросили і не міг відмовити…

-Знов те саме,коли буде щось нове,га?

-Бляха,це правда,я тобі кажу як є,Спартак.

-Ну,подивимось.Мене це вже починає нудити просто,от і все.

Встаючи з дивану Спартак йде звідти,але не встигає він вийти з кімнати,як його притискають до стіни і починають цілувати,гаряче і мокро.

-Бля..-злітає з губ Спартака поки вони цілуються.

game start

Женя кладе руки на талію Спартака,а другий тягнеться до нього,бо трохи нижчий.Заводячи руку у темні кучері які він так обожнює.Спартак відсторонюється бо повітря катастрофічно не вистачало.Підвівши погляд на Женю,у його очах були бісики.

Я трахну тебе так,що аж хрести порвуться.-промовив Женя монотоним голосом який вводить його у гіпноз.Спартак гучно ковтає ком в горлі який виник через збудження.

Переходячи у спальню вони скидують одяг один з одного,і ось,через декілька секунд вони обидва залишаються без одягу,але коли Женя вже хотів лягти на ліжко й продовжити, Спартак взяв його за руку й гучно дихаючи промовив

-Пішли у ванну,я страшенно хочу в душ.

Піднявши Спартака на руки, Женя пішов у ванну кімнату.Відкриваючи двері він ставить Спартака на ноги й закриває двері.

Вони двоє стають у душ й Женя вмикає тропічний душ, температура води була досить теплою,як вода в кінці травня.Притиснувши за шию Спартака до стіни він продовжував цілувати його де тільки душа бажає,він його,його хлопчик,його кохання.

Різко перевертаючи Спартака обличчя до стіни, він ввів один палець в нього.Питаючи чи все добре,йому у відповідь прилітав стогін з його іменем на губах або просто гмикав.Додавши другий та третій палець він не міг себе контролювати,бо в самого стояв член як камінь від збудження.

-Я зараз увійду вже, добре?

-Бляха,Женя,давай швидше.-благає він

-Ну добре,сам напросився.

Одним різким поштовхом він увійшов і дав трішки звикнути Спартаку.Він гладив бока,цілував у шию,лопатки,плечі.

-Же-е-е-ня,не муч,сука..-очі закотились від насолоди.

Женя почав рахунок кінця гри.

-Один….

-Два….

-Три….

-Чотири…

-П’ять….

-Шість….-відчуває що Спартак під ним вже здригається від насолоди,і скоро вже закінчить

Сім….

Вісім….

game over

З гучним стогон він кінчає на плитку душа,а Женя від того що Спартак здавив його член у собі,кінчав одразу після нього.Вдихаючи повітря він виймає член з Спартака та перевертає його,цілує,в щоки,ніс,губи,вилиці,ямочки.Притуляється лобом до його й прикриває очі від такого полегшення.

-Я тебе так кохаю.-тихим голосом промовляє Женя.

-І я тебе,кошеня.-обнімаючи його двома руками від щастя,серце вистукує мертву петлю.

-Я хочу страшенно спати.-позіхаючи Женя бере Спартака за руку й виходить з душової кабінки разом.

***

Вони переодягнулись у піжами,почистили зуби й пішли на ліжко дивитись фільм.Женя лежить на Спартаку, втикаючись носом у його грудну клітку,він вже сопить як совеня.А Спартак перебирає темні кучері цього чуда.

-Надобраніч,кошеня.-цілуючи у маківку він вимикає телевізор й лампу.Влягаючись разом він нарешті засинаю під сопіння коханого.

Привіт сонечки,дякую вам за реакції на мої минулі фанфіки!!

Читайте ось це,що я писала і думала хто ж буде тут,гиги.

Посилання на мій тг канал:

Люблю вас⁠♡

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь