Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Частина 4. Звичайний день Аарона Міньярда

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Аарон прокинувся в гарному настрої, що було чимось нереальним. По перше, бо він ненавидів прокидатися від будильника. Пе друге, бо вчора він пив алкоголь. Але він прокинувся швидше за будильник і вчора випив таблетку, щоб було легше зранку, тож мав хороший настрій.

 

Він не жив вже з братами, Ендрю його “відпустив” і він зробив так само Ендрю. Ні, звісно, за допомогою терапії, Нікі і спільних традицій вони підтримували свої братні стосунки. Але тепер дозволяли одне одному робити із своїм життям все, що заманеться.

 

Аарон спокійно прийняв той факт, що його брат гей. Той факт, що дитинство в Ендрю, мягко кажучи, було жахливим він прийняв з жахом, але почав його краще розуміти. Ендрю зрозумів, чому Аарону не сподобалось вбивство Тільди і пообіцяв наступного разу прямо говорити, коли він збирається когось вбити якщо хтось прчинить шкоду Аарону.

 

Це було… страшно і мило одночасно. Тож, з часом вони домовились, що обійдуться без вбивст. Тільки переламані ноги.

 

Зараз вони жили кожен в своїй квартирі, але в одному багатоповерховому будинку. Їм дали знижку, тож це було доволі вигідно. Нікі жив зі своїм чоловіком, а Ендрю і Аарон поки самі.

 

Хоча інколи Аарон помічав, що з квартири його близнюка виходять якісь хлопці. Один з них якось злякано крякнув, побачивши блондина і втік. Напевно, подумав, що Ендрю подвоївся. Це було доволі смішно.

 

От так, згадуючи якісь історії з минулого Аарон готувався до сьогоднішнього дня. Роботи майже не було, тільки заповнити якісь папери і ще якась фігня пов’язана з аналізами. Приготувавши собі і Ендрю з Кевіном сніданок, Аарон його спакував та пішов нарешті на роботу.

 

Хоча Ендрю й мав машину і не раз пропонував підвозити близнюка до роботи, але Аарону подобалось гуляти перед роботою. До того ж, коли він зарано виходив то міг зустріти Кевіна, що біг до себе аби переодягнутись і нарешті піти на роботу. В такі моменти блондин віддавав йому сніданок і ще перекинувшись кількома словами вони йшли хто куди.

 

Зайшовивши в свій кабінет Аарон здивовано підняв брови, питаючись:

— Дей, що ти тут забув?

 

— О, привіт, — Кевін Дей, як якийсь бомж, у вчорашньому одязі, лежав на столі для трупів. — Я… Спав тут. Точніше я забув ключі від дому в тебе, прийшов їх забрати, а потім помітив, що мене закрили. Пробач?

 

Аарон тяжко зітхнув і поклавши свій шопер на стіл, став знімати верхній одяг. Кевін зліз зі столу і в очікувані сніданку дивився на блондина. Він, як самий відповідальний, ніколи не залишав свого брата і Дея без сніданку. Дей зазвичай або спав до того часу, поки не треба було на роботу бігти, або бігав зранку. Близнюк просто лінувався зранку робити хоча б щось. І ось тепер це була ще одна міні традиція.

 

— Тримай, — блондин дістав бокс для Кевіна, він був зеленого кольору під очі хлопця, воду і таблетку. Він здогадувався, що у Кевіна буде бодун. І якщо не дати це все, він весь день буде нестрепним.

 

— О, дякую. Ти найкращий, — посміхнувся Дей і в обидві щоки почав наминати їжу.

 

— Завжди прошу, — “будь ласка” було під забороною. Спочатку Аарон дратувався через це правило Ендрю, та дізнавшись його причину постарався не говорити його. Взагалі. Ні при Ендрю, ні при інших.

 

— А що в тебе? — поцікавився Кевін, заглядаючи в бокс самого Аарона. Він був білого кольору.

 

— Омлет, вівсянка і дві сосиски, — сказав Аарон. Для себе він нічого не придумувати, а ось дивувати Кевіна і Ендрю йому подобалось. Особливо, коли Дей після цього вихваляв його їжу. Інколи навіть Ендрю говорив щось хороше.

 

До прикладу, сьогодні на сніданок у Кевіна була паста з креветками. А у Ендрю в чорному боксі лежав салат “Цезар” з лососем і також трохи пасти, але без креветок.

 

— Можна попробувати? — спитав Кевін і Аарон похлопав очима.

 

— В тебе твоє є, — невдоволено відповів блондин, а потім добавив: — Чи тобі не подобається?

 

— Дуже подобається, — чесно сказав хлопець, піднявши руки. — Але мені цікаво яка на смак твоя їжа.

 

— Ти дивний, — зітхнув Аарон, але дозволив взяти в себе трохи їжі.

 

Вони їли в тиші, коли раптом блондин відчув, що його ноги торкається нога Кевіна. Він підняв на нього погляд.

 

— Пробач, просто в мене трохи ноги затекли. І тут не так вже й багато місця, — буркнув Кевін і Міньярд гмикнув. — Як там Кейтлін? Мені здалось, що вона трохи на тебе образилась через те, що їй довелось сидіти біля Ендрю.

 

— І хто в цому винен? — пирхнув Аарон, відчуваючи як настрій з гори летить в жопу.

 

Ні, звісно йому подобалась Кейтлін. Але йому не подобалась її… енергійність. Він був не против цього, але не тоді коли дівчина хотіла щоб і він був енергійним. Проте Аарон не дуже любив весь час “бути на ногах”, тож не рідко вони двоє сварилися.

 

А ще, інколи йому здавалось, що Кейтлін цікавіші всі інші. До прикладу, Ніл! Вона вчора весь вечір пробувала з ним налаштувати стосунки, а про Кевіна Аарон взагалі мовчить. Його дратувало, коли дівчина питала про Дея під час побачення, коли вона передавала йому привіт.

 

— Ваймак? — припустив Кевін, а потім посміхнувся. — Гаразд, можливо те, що він мене пересадив і через це Кейтлін прийшлось пересідати. Але ж ти не ображаєшся, м? — він легенько штовхнув Міньярда ногою.

 

— Ні. Думаю, що швидше вона буде ображатися, — зітхнув Аарон, поїдаючи сосиску. Кевін дивився на нього, затягуючи в рот пасту і блондин раптом зашарів. Його фантазія гралася з ним в погані ігри. Чорт, а потім питання звідки ж ці всі фантазії з Деєм в душі.

 

Через Кевіна-чорт-побери-Дея Аарон замислився над своєю орієнтацією. Просто якось в один момент, лежачи в ліжку і пробуючи знайти щось, що могло б його збудити в голову прийшов він. Кевін-чорт-побери-Дей. Його зелені очі, що блищать коли він розказує про свої відкриті в минулому справи. Його губи, до яких він не рідко тягне олівці чи ручки, коли нервує чи йому скучно. Його статура.

 

Кевін Дей порівнюючи з Міньярдом був великим. Можливо вищим на сантиметрів тридцять та був більш м’язистим. Аарон маси не набирав та й не було нагоди, в спортзал він ходив тільки для того щоб підтримувати вагу, а сам їв інколи багато не здорової їжі.

 

Тож, після цього випадку Аарон захотів провірити як це – бути з хлопцем. І якось в клубі, коли вони тусили всі разом блондин знайшов якогось стопроцентного гея і відвівши його в сторону поцілував. І… Був розчарований. Той чувак зовсім не вмів цілуватися. Проте він вияснив одне.

 

Аарон Міньярд – ніхуя не гетеросексуал. В нього встав на Кевіна Дея, йому не було противно цілуватися з хлопцем.

 

Але звісно, зараз він кохав Кейтлін. І на Кевіна Дея в нього більше не вставав. Можливо. Хоча, він не завжди міг пояснити чому в його фантазіях у Кейт були зелені очі.

 

— Агов! Космос, космос, це земля! — цей самий Кевін клацнув перед його очима і Аарон насупився. — Ти про що задумався?

 

— Як ти побачив, що я цілував того хлопця? — зеленоокий в шоці дивився на нього кілька секунд, а потім зітхнув.

 

— Бо люди ходять в туалет не для того, щоб сосатись з кимось, це ти такий особливий.

 

Лице Аарона в мить стало червоним. Йому стало соромно на хвилину.

 

— Привіт! О, Кевін, це твій новий рекорд! Ми ще не встигли прийти, а Аарон вже весь червоний! Сподіваюсь, що хоча б сьогодні не зі злості? — в кабінет Аарона увійшов Нікі, а за ним Ендрю. Близнюк глянув на хлопця, піднявши брову, але після того як він хитнув головою просто підійшов і забрав свій сніданок.

 

— Ні, сьогодні я його присоромлюю, — весело пирхнув Кевін і Аарон вдарив його по нозі, тим самим кажучи: “не кажи їм про той випадок”. І Кевін не каже, перевівши тему. Ендрю мовчки поїдає свій сніданок, а потім дякує, що означає: “дякую, було смачно, ти сьогодні постарався”.

 

Решта дня проходить для Аарона доволі спокійно. Він працює, на обіді заходить до близнюка, Нікі та Кевіна. Але помічає ще Ніла, після чого згадує, що вони тепер разом працюють.

 

Ендрю запрошує Джостена піти з ними на обід. Ендрю. Ендрю, котрий плювати хотів на всіх у цьому відділку окрім своєї сім’ї і друга! Аарон і Нікі поглянули одне на одного, але нічого не сказали.

 

Перед кінцем робочого дня Міньярд виліз зі свого кабінету до спільної міні-кухні. Не дійшовши, Аарон завмер, почувши власне ім’я.

 

— Давай, Ніл, зроби ставку. У нас поки відкриті про те, коли Аарон зробить Кейтлін пропозицію. Коли вони розійдуться, в цьому році чи в наступному, чи взагалі не будуть і ще кілька, можу розказати якщо зацікавив, — сказав Бойд.

 

— Хмм… А я можу зробити нову ставку чи обов’язково стару треба підтримати? — поцікавився хлопець і Аарон тихо пирхнув.

 

— Можеш і нову зробити. Я напишу іншим про неї, якщо хтось підтримає, то вона буде в дії.

 

— Ставлю сто баксів на те, що Аарон і Кевін будуть разом, — видав Джостен і Міньярд ледве стримав незадоволений ах. — І ще сотню, що Аарон розійдеться з Кейтлін цього року.

 

— Ти знаєш щось? — зацікавився Метт.

 

— Ні. Просто маю очі, — відповів Ніл і в цей момент Аарон все таки зайшов. Його дратувала ось ця ставка. Ну серйозно, він і Кевін!? В нього є Кейтлін!

 

— Ставлю сотню на Ендрю і Ніла, — видав він, дивлячись на Метта. Ніл в шоці відкрив очі.

 

— Нікі та Елісон також на них поставив, — хмикнув Бойд, а помітивши шок Ніла, добавив: — Ден, Сет і я поставили проти.

 

— М-да, — буркнув Ніл і вернувся на своє робоче місце, за ним послідував і Метт.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь