Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Частина 14

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Лектер багато розповідав про картини, стилі та напрямки мистецтв. Він знав багато про біографію художників, а також їх творчі шляхи. Було дійсно цікаво, не просто споглядати, а бути поглинутими в історію.

–Я не дуже знаюся на мистецтві. -констатував Вілл, йому здавалося, що він не здатен повністю зрозуміти зображене, не виходило розібрати та інтерпретувати, як місця злочинів. Розглядати було цікаво і деякі витвори дійсно були неймовірними, але Ганнібал явно розумів якийсь більш глибинний сенс.

–Не обов’язково розуміти мистецтво аби їм насолоджуватися. -запевнив Лектер. Він завжди був прихильний до мистецтва, створюючи його, вчиняючи та демонструючи, але вважав, що отримувати задоволення достатньо, як і трактувати замисел по-своєму.

Ебіґейл найбільше вразили картини Леонардо да Вінчі та Боттічеллі, до цього вона лише бачила їх у книжках чи по телевізору, а побачити на власні очі було вражаюче. У майбутньому вона ще багато встигне побачити, подорожі європою будуть гарантовані, Ганнібал про це подбає.

Нове життя передбачало повну зміну усього, але вони проживуть його щасливо, разом. Красиво.

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Частина 14