Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Частина 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Едд і Том були в парку,чекаючи Метта.Гоулд сидів на лаві,а Ріджуел сперся на стовп і сидив у соц мережах.
-Коли він прийде?
-Я не знаю,скоро повинен прийти.
-Словом,як він виглядає?
-Руде волосся,фіолетове гуді,високий та худий.
Відповів художник,подивившись на друга.Той відвів погляд і одягнув капюшона.Едд познайомився з Харгрівзом в інтернеті та хоче познайомити рудого з гітарістом.Через кілька хвилин зза повороту вийшла незнайома людина .Ріджуел зняв капюшона й придивився до незнайомця.Він побачив чоловіка з фіолетовим светром та помаранчевими кучерями.Едд подивився в сторону незнайомого хлопця й підйшов до нього,потиснувши йому руку.Після чого вони підійшли до Тома, Едд представив Метта Ріджуелу.Том оглянув парубка з голови до ніг.Він помітив велику кілкість веснянок на обличчі Харгрівза,блакитні,мов Дніпро, очі,доволі м’яте гуді та трохи порвані джинси.Після знайомства хлопці почали гуляти по парку,розмовляючи про різні теми.Інколи Том помічав погляди рудого на собі,у відповідь він починав дивитись в очі Метта,після чого вони тихо сміялись.Томові сподобався Метт:його сміх,інколи глуповаті фрази,посмішка та жести.Харгрівз часто дивився на
нового друга,думаючи про його чорні очі.Чорні немов космос без зірок,вони інколи заморожували хлопця.Він гадав чому вони такі порожні та гарні. Проходячи повз кількох крамниць рудий запропонував зайти до Секонд Хенду.Гітарист не дуже сильно любить магазини одягу,тому скзав,що піде до АТБ.Гоулд залишився з Харгрівзом.Едд швидко оглянув речі,не знайшовши нічого цікавого для себе,сів грати в ігри на телефоні й чекати друга.Зазвичай рудий проводить доволі багато часу в подібних магазинах.Пройшло трохи часу й Ріджуел повернувся з супер маркету.Залишивши пакунок у шафі для сумок,він підсів до Гоулда та дивився на його гру.Через кілька хвилин хтось поклав руки на плечі хлопців.Едд повернувся та сказав:”Метт!Бісова душа,не лякай так.Ти щось знайшов?”Нарцис відповів:”Так,кілька фудболок і цей піджак”.
Відповів Метт і покрутився навколо,на ньому був вдягнутий зелений піджак.”Тобі,личить”,-Зробив комплимент гитарист.Харгрівз оплатив одяг і вони вийшли з магазину.

Погулявши ще якийсь час,Ріджуел запропонував піти до нього додому.Коли вони зайшли до квартири,відчули легкий запах алкоголю.Пройшовши по коридору, вони зайшли до кімнати гитариста.На стінах висіло багато плакатів рок гуртів,крім них ще висіла бас гітара С’юзан.Хлопці сіли на ліжко та Ріджуел дістав з пакету пачку чипсів й велику пляшку коли.Після чого запитав у хлопців чи п’ють вони алкоголь.Вони відмовились,тоді Том налив напої та сів поряд з друзями.
– Ти приніс диск із Фильмом?
-Чекай,який фильм?
– Той про зомбі.
– А!”Зомбі-пирати з пекла”?Так,я його взяв.
Едд взяв свій рюкзак,на якому було кілька значків із кошками та анімаційними персонажами.Звідти він дістав коробку з DVD диском і дав її Ріджуелу,той вставивши предмет у програвач сів поряд із друзями.Рудий налив всім напої,та вони почали дивитись фильм.
Приблизно на середині фильму Гоулд попросив поставити на паузу,після чого встав,отряхнув гуді від крихт і пійшов до туалету,сказавши,що скоро повернеться.Гітарист повернув голову до Харгрівза.Той спав,м’яко поклавши голову на плечі майже незнайомої людини.Томові здавалась дивним і ніяковим така тактильність із хлопцем,з яким щойно познайомився.Хоча з іншої сторони Ріджуел сам пригласив до своєї домівки незнайомця.Думаючи про це,хлопцеві стало ще ніяковіше.Його обличчя покрилося легкою червоною плямою та всередині тіла з’вилось тремтяче тепло.Прокинувся Метт,він подивився на екран телевізора,після чого на Тома.Хлопець протер очі,подивився на Тома й посміхнувся через милий вигляд обличчя Ріджуела.Зжаті губи,злегка підняті густі брови,темні очі,наче вони бояться зорового контаку з Харгрівзом,а наче дивляться прямо в душу.Том посміхнувся та підняв одну бров.”Можна тебе поцілувати?”,-промовив рудий впевнено й лагідно.Гітарист здивувався,вимовив кілька незрозумілих звуків,знову почервонів та обійняв Метта.Приблизившсь до хлопця,гітарист відчув на губах теплий поцілунок.Закрив очі та поклав руки на волосся Харгрівза гарячого рудого кольору,як полум’я.Їм подобалась ця близкість,але одночасно їм здавалося це дивним і не правильним.Поцілунок продлився недовго,через мить проскрипіли двері.Це прийшов Едд.Хлопці відсторонились один від одного,котолюб нічого не помітив і сів поряд з ними.Він почав невелику розмову про сюжет фильму,після чого вони продовжили дивитись.
Почались титри,друзі вийшли до коридору,спустились вниз до автобусної зупинки.На вулиці було холодно,ліхтарі слабко освітлювали вулиці жовтим кольором,інколи можна було побачити когось чи щось у темряві.Проте машини проїжджаючи повз руйнували моторошну атмосферу своїми фарами.Том сидів у телефоні,а Едд дивився вдаль,очікуючи появи автобуса на горизонті.Харгрівз тремтів від холоду й обтирав свої руки одна об одну,щоб зігрітися.Біля них зупинився автобус, з нього вийшло кілька людей і Едду треба було сідати на нього.Гоулд потиснув руку Ріджуелу та Харгрівзу,після чого сів на автобус.
Метту було дуже ніяково залишатись на самоті з Томом.Руки починали труситись і тіло якось зжималось.Або це був просто холод?
-Слухай,Том,що думаєш про сьогодняшну ситуацію?
-Яку ситуацію?
-Ну…Поцілунок.
-Чесно кажучи,я не знаю,що відчувати.Напевно круто було?
-Серйозно?
-Бля,забудь,я якусь нісенітницю сказав.
-Гаразд.
-Тобі який автобус потрібен?
-Я пішки піду,до зустрічі.
-Бувай.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Частина 1