Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Це – ракетка, а не палиця

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Оригінал: https://archiveofourown.org/works/37152298#main

Опис: Вивчення Ендрю по частинах – це повільний процес, але Ніл ніколи не був таким терплячим, як зараз. Дотик до місць, покритих шрамами минулого, шокує їхні стосунки, але це необхідна сходинка, яка допомагає їм обом пережити незабутні труднощі. Сьогодні ввечері Ніл несподівано опинився в епіцентрі подій, але все, чого він хоче – це щоб Ендрю було добре, наскільки це можливо, і все, що йому потрібно для цього, Ніл дає йому в одну мить.

Примітки:

Цей текст був натхненний відповіддю Нори Сакавіч на питання: “Куди Ніл приводить Ендрю вперше? І як Ендрю реагує на це?”

https://korakos.tumblr.com/post/133958910452/when-does-neil-get-andrew-off-for-the-first-time

Обкладинку від @unholyrodeo можна переглянути тут: https://twitter.com/unholyrodeo/status/1493731764321226759?s=21

Нещодавно я дочитала серію “Все заради гри”, і це моя перша справжня спроба написати про чиїхось персонажів, окрім моїх власних, за, мабуть, якісь дивні шість років. Сподіваюся, вам сподобається.

 

Коли Ніл перекинув протилежний кінець свого пива до стелі і допив решту вмісту, стрес дня, здавалося, нарешті спав з його плечей, і він відчув, що тягар, який давив на плечі, зник. Протистояти Брекенріджу щороку було нелегко, захист був нещадним, а з новими обличчями та гравцями “Лисиць” їхня гра постійно вимагала рішучості, зусиль та зосередженості від обох половин. Звісно, Ніл був змушений протистояти Горилі і програвав стільки разів, що на його понівеченій шкірі з’являлися свіжі синці, хоча, попри біль у суглобах, він дивом почувався пристойно. Можливо, це було наслідком усього, що сталося в попередньому навчальному році, і його тіло просто стало більш толерантним до таких речей, як агресивні прийоми, або це була гучна ейфорія від чергової успішної перемоги в кишені Лисиць – а може, це був єдиний напій у його руці, та незалежно від цього, збуджене лепетання команди навколо нього здебільшого залишалось білим шумом.

Поруч з ним Ендрю відкорковував свою власну випивку; він давно вже допив її, але завдяки Нікі та Кевіну (здебільшого Кевіну) ящик вичерпався ще чотири банки тому. Хоча була п’ятниця, а п’ятниці вони зазвичай проводили в Колумбії, Ден наполягла, щоб вони залишилися відсвяткувати в Палметто під приводом того, що це буде корисно для команди. Ніл міг погодитися з цим, на превеликий жах… інших.

Лисиці, безсумнівно, були найгучнішими членами залу, якщо не поверху, якщо не будівлі. Стукаючи, вигукуючи, перекидаючи меблі та створюючи достатньо галасу, вони не раз просили охорону кампусу перенести їхню вечірку на вулицю. Здавалося, вони нарешті вмовили охоронця, оскільки, спотикаючись, рушили до виходу з кімнати, де сиділи Ніл та Ендрю. Ніл не мав жодного наміру йти за ними, попри те, що Нікі благав і ніжно смикав його за руку — він був здебільшого тверезий, якщо не брати до уваги випадкової посмішки, коли на нього падав п’яний комплімент або явно смішний жарт.

Нарешті вони пішли, і він міг почати збирати все, що вони розтрощили під час свого переможного ювілею. На його вкритому шрамами обличчі не сходив веселий вираз, коли він розставляв стільці та переносив порожні пляшки з-під алкоголю до смітника. Це зайняло лише кілька хвилин – зважаючи на всі обставини, непоганий час, щоб в прибрати їхню кімнату, і він вже був готовий розслабитися біля телевізора з пляшкою води, щоб заспокоїтися.

Однак, коли він діставав одну з холодильника, Ендрю різко зупинився біля стільниці, навмисно привертаючи увагу Ніла. Нападник був зосереджений на тому, щоб забрати свій приз, перш ніж зустрітися з ним обличчям до обличчя. Мовчки він простягнув пляшку блондину, але той не зробив жодного руху, щоб взяти її, і Ніл сприйняв це як запрошення відкрутити кришку. Однак у ту мить, коли вигин рифленої пляшки торкнувся його губ, він відчув, як холодна рідина вирвалася з його рук. Анітрохи не здивувавшись, Ніл перевів погляд на Ендрю, який відкинув пляшку з такою силою, що частина води пролилася через край на плитку під ним.

Сказати, що він не очікував, що Ендрю потягне його за собою, було б відвертою брехнею; він знав його краще, ніж будь-хто інший. Воротар міцно тримав його за одяг на стегні – надто міцно, щоб Ніл не міг вирватися, та він і не збирався. Зробивши крок вперед, він нахилився так, що їхні обличчя опинилися за лічені дюйми одне від одного, губи були досить близько, щоб обмінятися нетерплячими подихами, а горіхові очі Ендрю пробігли по його обличчю, аж до рота, перш ніж він прошепотів просте:

– Я тебе ненавиджу, – супроводжуючи своє захоплення – якщо Ніл міг це так назвати.

– Добре, – безтурботно пробурмотів він у відповідь.

Не потребуючи подальшої взаємодії, Ніл нахилився і закрив прогалину між ними. Звісно, Ендрю мало чим допоміг у прибиранні кімнати — чи він знав, що Ніл про це подбає, чи просто вирішив не перейматися, залишалося для Ніла постійною внутрішньою суперечкою, не те щоб він був проти в гарний день, особливо, коли тепло Ендрю віддавало гарячим на його губах, його губи були гнучкими, а язик таким же жадібним, коли він розсував щелепи Ніла і спустошував все, що міг знайти в ньому.

Час, необхідний для того, щоб зрозуміти, послабити і розширити кордони Ендрю, поглинув місяці їхнього попереднього року; були речі, з якими Ендрю все ще не погоджувався, речі, які завжди могли бути для них “ні”, але Ніл змирився – він зробив би для Ендрю все, що завгодно, і він знав, що непробивний воротар “Лисиць” також розумів це. Кілька місць стали безпечними для Ніла, і плечі були одним з них. Ніл притиснув його до себе лівою рукою, а протилежну занурив в м’яке світле волосся. Попри те, яка велика прірва існувала між ними, коли мова йшла про речі, з якими їм було комфортно – речі, які були відомі і прийняті – не було нічого, що могло б стати між ними.

Буквально.

Ендрю втягнув його в себе так, що їхні груди ледь не торкнулися один одного. Це була нова для них річ – довгий час між їхніми тілами залишався простір, коли вони цілувалися, як створив і продиктував Ендрю. Однак тепер він закривав цю прірву сантиметр за сантиметром, поки кожен подих між ними не відчувався грудною кліткою іншого. Ніл ніколи не просив, вони ще не були там, і існував шанс, що це ніколи не стане реальністю. Це також не турбувало Ніла, який був щасливий жити з тим, що міг запропонувати Ендрю – чи то похмурим, чи то величезним у порівнянні з тим, що могла б дати будь-яка інша людина.

Лише на мить їхні губи відчайдушно потягнулися один до одного, і поцілунки стали глибшими, перетворившись з ніжних і пошукових на жагучі та палкі. Єдиною підтримкою для Ніла були обидві руки Ендрю, що обхопили його талію, притягуючи до себе. За той час, що вони були разом, Ніл звик до того, що блондин кінчав у різному темпі – швидко, сердито, агресивно чи дражливо, тримаючи його доти, доки він не міг більше терпіти, і він не раз стикався з відчуттям розміру Ендрю через свої штани, але лише мимохідь; він ніколи не бачив і не торкався його.

Так було до цього моменту.

Несподівано Ендрю перехопив руку Ніла зі свого плеча і, зупинившись, потягнув донизу. Ніл спочатку чинив заціпенілий опір, голова йшла обертом, він гарячково відповідав на поцілунки, якими його обдаровував Ендрю. Коли він відсахнувся, щоб ковтнути повітря – у нього паморочилося в голові від того, що він віддав усе воротареві, який стояв перед ним, – він зрозумів, що відбувається, лише глянувши на їхні зап’ястя. Ендрю міг прикласти долоню до передньої частини його джинс.

Ніл уважно подивився на нього, чекаючи на будь-яку зміну виразу обличчя, хоча, звісно, її не було; він розумів, що це означає, чого від нього чекають. Провівши пальцями по потилиці Ендрю, він знову притягнув його до себе для чергового поцілунку. Попри те, що у тверезому стані блондин майже не виказував емоцій, Ніл давно розшифрував, що означав відступаючий, каламутний погляд його карих очей – Ендрю був схожий на мінне поле, яке Ніл все ще вчився долати, і, на щастя (або так він думав), він ще ні разу не підірвався.

Ендрю виглядав частково вдячним, можливо, навіть трохи замкнутим, його дихання було прискореним і нехарактерним, але його рішучість була такою ж очевидною в його цілеспрямованому нападі на рот Ніла, як і на майданчику під час вирішальної гри, коли він блокував голи, від яких не можна було захиститися. Ніл так захоплювався його силою як особистості, він пройшов так далеко, пройшов стільки доріг і спіткнувся – у полоні хибного шляху, на який він не зробив нічого, щоб заслужити, – і ось він тут, передає все, що просто не міг передати словами, через сміливі дотики, і Ніл міцно поцілував його за це – вын з у сых сил намагався не посміхнутися, бо це призведе лише до зачиненої хвіртки, і Ендрю зникне на вечір, і тільки злий жарт буде сказаний йому вслід. Якби це було те, що йому потрібно, Ніл прийняв би, але якщо цього можна було б уникнути, він би віддав перевагу цьому.

Майже так, ніби це могло зламати Ендрю, він почав пестити руку, слідуючи за твердою лінією члена Ендрю через приглушені сліди його джинсів. Гаряче дихання біля його носа посилилося, губи Ендрю недбало торкалися його губ, коли він грався з послідовністю різних емоцій за своєю сталевою, нерухомою маскою. Що б не відбувалося в його голові, Ніл не був упевнений – рука Ендрю міцно стискала його руку, але не настільки, щоб зачепити старі рани нападника, і це, ймовірно, було єдиним, що стримувало його від того, щоб стиснути Ніла смертельною хваткою, оскільки саме це він зазвичай робив, коли між ними виникав якийсь емоційний спалах. Це В цей раз було інакше.

Коли Ендрю відступив, Ніл простежив за ним очима, чекаючи на якесь невисловлене послання, яке він мав отримати. Ендрю прибрав його руку з-під талії, і натомість Ніл охоче пішов, а Ендрю використав свою руку, щоб повести його до їхньої спальні. Нервозність, чи, може, запаморочення, закипіла в шлунку Ніла. Ендрю постійно запитував, “що буде далі?”, і зазвичай це закінчувалося нечіткими відповідями, доки те, що мало статися, не відбувалося.

Двері відчинилися тихо, а зачинилися набагато гучніше, коли Ніл притиснув їх спиною. Губи Ендрю знову були на його губах, відчайдушні, вимогливі, і Ніл відповідав на кожен гнівний поцілунок своїм, його руки обережно торкалися біцепсів Ендрю. Кулаки Ендрю з обох боків голови притиснули його до тонкого дерева, але Ніл вірив, що той не завдасть йому болю – блондин ставив їх у таку позу і раніше, і колись це лякало Ніла, але тепер, через півтора року, це було майже втіхою.

Мабуть, здивування осяяло його обличчя, коли Ендрю знову відкинувся назад, простір між ними збільшився – це було схоже на втрату, і слова почали формуватися на його язиці, але загубилися, коли він зрозумів, що Ендрю знімає свою сорочку. Воротар взявся обома руками за поділ і підняв над головою, відкинувши вбік. Ніл мовчав, нерухомо притулившись до дверей, і якусь мить спостерігав за цим; коли Ендрю зрушив з місця, не зводячи з нього сталевого погляду блондина, що стояв перед ним.

– Ти зрозумів? – запитав Ендрю, але це було більше схоже на команду.

Ніл кивнув, притиснувши руки до боків. Залишалося з’ясувати, чи була його обіцяна послідовність насправді удаваною, чи ні. Ендрю ще кілька секунд пильно дивився на нього, роздивляючись, як завжди, перед тим, як роззутися і розстебнути пряжку ременя. Ніл не відводив погляду від його очей. Світло в кімнаті було вимкнене, і йому знадобився час, щоб очі звикли до нього, але він запам’ятав кожен сантиметр шкіри, кожен куточок, кожну лінію обличчя Ендрю напам’ять, і знав, на що дивиться – всі ці порожні емоції – задовго до того, як зір дозволив йому побачити все чітко.

Нарешті, повільними рухами Ендрю стягував штани. Ендрю бачив Ніла голим, здавалося, сто років тому, коли купав його в душі після хаосу, що розгорнувся в Балтиморі. Ніщо в тілі Ніла більше не було таємницею для них обох, і вперше тіло Ендрю теж не було таємницею. Принаймні, не було видимим. Були шрами, звісно, були шрами – Ендрю все життя десь і колись зазнав чиєїсь кривди, а до того ще й встрявав у бійки. Вони були неглибокими у порівнянні з картою болю, що прикрашала тіло Ніла, але Ніл відмовлявся розповідати про всі деталі, поки йому не дадуть на це дозвіл – це був не дозвіл, це була сповідь. Вже не вперше він стримувався, щоб не доторкнутися до Ендрю навіть у безпечних місцях. Зараз ніде не було безпечно, доки Ендрю не дозволив їм знову бути разом. Двері починали незручно впиратися в його лопатки.

– Я голий.

Цього пасивного гумору в голосі Ендрю, якого, звісно, не було на його обличчі, було достатньо, щоб Ніл посміхнувся, а його легкий вираз обличчя відпустив частину тягаря, що опустився на них обох. Не вагаючись більше ні секунди, він скинув свій одяг. Нехай його знайдуть інші, у їхніх стосунках не було нічого такого, що їм обов’язково потрібно було б приховувати, хоча цілком імовірно, що коли Кевін прокинеться наступного ранку, безсумнівно, з похмілля, він побачить їхню купу одягу, яка його дуже збентежить. Ніл лише сподівався, що вони прокинулися раніше за нього, щоб вдягнутися до того, як прийде він, Робін або – на крайній випадок – Ніккі. Це дозволило б уникнути багатьох незручних ситуацій, на які Ніл зараз не був налаштований.

Ендрю відволік його від майбутніх турбот, знову затуманюючи свідомість жорстокими поцілунками. Вони більше не стояли грудьми до грудей, між ними був знайомий проміжок, хоча руки Ендрю знову знайшли зручне місце на його стегнах, рухаючи його і направляючи назад, поки суглоби колін Ніла не зіткнулися з краєм ліжка, і Ендрю звалився на нього, коли Ніл з готовністю перекинувся назад.

Вони вмостилися на зручних простирадлах, продовжуючи з’єднуватися губами. Ніл давно вже став твердим – озираючись назад, це насправді не зайняло багато часу – але що було несподіваним, так це колір голівки члена Ендрю. Ніл намагався не витріщатися, робив усе можливе, щоб зосередитися на їхніх поцілунках, бо саме це було для нього важливим, а не те, в який бік Ендрю захоче їх повести сьогодні ввечері. Ніл не міг контролювати це, але він міг контролювати те, як відчайдушно він зустрічав кожен потяг Ендрю до своїх губ; він усвідомив, що той бажає його всіма відомими йому способами, і це було трохи приголомшливо.

Відкриття цього між ними поставило речі в абсолютно нову перспективу, яку Ніл не хотів розбирати і аналізувати наразі, маючи інші справи, про які треба було подбати. Ендрю був над ним, як зазвичай, але він знову здивував Ніла, вмостившись, трохи роздратовано, коли його тіло впало на матрац праворуч від Ніла.

Нападник повернувся, спираючись на лікоть, обхопивши руками голову та шию Ендрю, пальці його лівої руки занурилися у слабке світле волосся. Ендрю нервував, його пальці тремтіли, міцно стискаючи обличчя Ніла збоку, а на іншій руці – кулак тримав його так само міцно. Ніл ніколи не бачив, щоб Ендрю розпадався на частини – принаймні, не в сексуальному плані – і це було не обов’язково так. Це була невпевненість. Для Ендрю не було чимось незвичайним те, що він не був повністю впевнений у тому, що робить  – попри те, що могли б подумати інші,  – але Ніл зрозумів це, провівши стільки часу поруч з Ендрю; провівши нескінченні дні, розбираючи в голові все, що стосувалося їхнього нерухомого воротаря. Вдруге за ніч Ендрю з наміром схопив Ніла за зап’ястя, і вдруге за ніч Ніл дозволив йому маневрувати ним так, як він хотів – а може, так було потрібно йому, Ніл ще не був до кінця впевнений, куди це їх привело.

Це було приголомшливе відчуття – вперше відчути Ендрю, він не знав, що робити, і це було видно по тому, як вагався його ніжний дотик. Губи Ендрю зупинилися на його губах, а подих перехопило в горлі, безсумнівно, чекаючи, що робитиме Ніл, і на мить нічого не сталося. Пальці Ендрю залишалися стиснутими навколо його зап’ястя, а долоня Ніла лежала на гарячій, пульсівній шкірі.

Ніл міцно стиснув кулак ідеальної форми, трохи, але достатньо вільно, щоб, коли він повільно розтискав руку, шкіра згорталася і розгорталася разом з нею. Поцілунки Ендрю почалися знову, перериваючись там, де в нього перехоплювало подих. Ніл розумів, що торкатися себе відрізняється від того, коли тебе торкається хтось інший, але з того, що він знав про Ендрю, якщо хтось і робив це з ним раніше, то він був не надто охочим партнером у взаємодії. Це не полегшувало Нілу брак навичок у цій справі.

Закругливши зап’ястя, його рука піднялася, а потім повернулася до попереднього стану, коли опустилася назад до стегон Ендрю. Через те, що здавалося вічністю, Ендрю відпустив його руку – ще одне зізнання, або, можливо, обіцянка з боку Ніла. Ніл був нерухомий, намагаючись не поворухнути жодним м’язом, який зараз не був залучений якоюсь частиною Ендрю, – рука блондина знову знайшла куточок його щелепи, з силою втягнувши його рот. Ніл зосередився б на цьому, але він був зобов’язаний Ендрю, щоб йому було приємно; його руки не були найм’якшими і найгнучкішими з усіх наявний.

Не було ніякого бальзаму, мастила чи чогось іншого, що полегшило б обпечену шкіру Ніла на тілі Ендрю – озираючись назад, вони ніколи не перетинали цей міст раніше, тож навіщо їм це робити зараз? Але в якомусь сенсі, він майже вважав за краще, щоб так було. Шрами на його руках залишаться назавжди, зійдуть вони чи ні, і це їхнє право відчувати їх такими, якими вони є. Якби Ендрю щось сказав про це, вони б разом розібрали, але він мовчав, окрім звуку, який створювали їхні поцілунки у просторі навколо них, та періодичного здавленого дихання в його горлі.

Ендрю ставав нетерплячим, його руки тремтіли, шкрябаючи нігтями по щоці Ніла, але він був надто невпевнений, щоб просити більшого. Не зважаючи на це, Ніл зрозумів, що йому потрібно від його агресії — він прискорив темп його зап’ястя, доки Ендрю вже не цілував його, а просто важко дихав йому в губи. На власній талії Ніл був болісно твердий – він знав, що це не те саме, що розірвати Ендрю на частини, між ними обома було ще багато бар’єрів і перешкод, які вони повинні були перетнути, перш ніж це станеться, але легкого натиску стегон Ендрю на його руку, коли він накачував свій член, що витікав, було більш ніж достатньо для Ніла.

Коли Ендрю кінчив, він мовчав — як і завжди, як з’ясував Ніл, – але його рот частково роззявився, а по тілу прокотилися відлуння. Вони були так близько, що Ніл відчув, як воно почалося біля основи хребта, а потім хвилею піднялося до грудей. Коли Ендрю глибоко вдихнув, Ніл все ще милувався ним, його язик виривався, щоб змочити розпухлі, болючі губи, коли кадик Ендрю рухався.

Карі очі зустрілися з його допитливим поглядом за мить до того, як Ендрю знову схилився над ним. Ніл з цікавістю спостерігав за ним, поки не зрозумів, що сумнозвісний південний воротар націлився на понівечену шкіру, він поцілував опік, що прикрашав бік обличчя Ніла, до рота, потім по шиї, поки шрами на грудях Ніла не отримали такої ж уваги. Ніл трохи завагався – йому здавалося, що його власне задоволення зараз не повинно було бути пріоритетом.

Вони лише на мить поглянули один одному в обличчя, але Ніл побачив за цією завісою невимушеної незацікавленості, що Ендрю не зовсім усвідомлює себе, його руки тремтіли на тілі Ніла сильніше, ніж раніше, але він не встиг зупинити Ендрю і замислитися над цим, перш ніж той обхопив його ротом, а м’яка подушечка язика Ендрю притиснулася до нижньої частини його члена.

Спина Ніла прогнулася, коліна одразу ж підкосились від жару Ендрю в роті. Ендрю рухався граціозно і досвідчено — він знав тіло Ніла, йому не було чуже те, що змушувало пальці ніг нападника скручуватися, що викликало шепіт “ще”, що викликало зітхання, що змушувало ноги Ніла роз’їжджатися або змикатися навколо його голови і з його боку, Ніл відчайдушно хотів звільнитися – йому дуже хотілося, щоб це сталося, щоб він міг знову обійняти Ендрю, але він задовольнився тим, що знову занурив пальці в знайоме волосся, дозволивши блондину робити з його тілом все, що йому заманеться, поки той не проковтнув сперму Ніла в його і без того побите горло. Коли вони закінчили, Ендрю відкинувся назад і витер рот тильною стороною долоні; Ніл був поруч в ту ж мить, ковзаючи руками навколо нього і притягуючи його до себе для довгих поцілунків.

Ендрю відповів на поцілунки, спочатку невпевнено, ніби вагаючись, що робити – тікати чи потурати. На щастя для Ніла, він вирішив потурати, його руки оселилися навколо нього, поки Ніл витирав руку об кут ковдри. У такі моменти Ніл знав, що Ендрю волів би не дивитися на нього – він хотів би втекти в глибини своєї свідомості, але для нього це часто було небезпечним місцем. Натомість Ніл дозволив йому усамітнитися, і вони обмінялися розсіяними поцілунками.

Іноді пальці Ендрю смикалися на його тілі, ніби він був розлючений якоюсь випадковою думкою, його нігті залишали червоні смуги на шкірі, але Ніл не звертав на це уваги – ці сліди зникнуть за день, а в іншому випадку він вийде неушкодженим. Коли тремтіння в руках Ендрю вщухло, Ніл відсторонив його від себе, щоб вони, тремтячи, залізли під ковдру. Ендрю, як завжди, обрав кут біля стіни, обличчям до Ніла, а Ніл вмостився поруч, заплющивши очі, попри те, що не спав.

Він знав, що це був дуже довгий день, і втома, яка тягнула його, була спокусливою, але безсловесні зізнання Ендрю ввечері – його обіцянки – означали для Ніла більше, ніж сон, хоча це й позбавляло Ендрю необхідності дивитися йому в обличчя; вони обидва вже знали, про що він думає, і це був не той час і не те місце, щоб нав’язувати ці думки Ендрю, коли його голова вже була наповнена переслідуючими спогадами і розбитою невпевненістю в завтрашньому дні.

Настане час, коли подібні речі стануть звичайною справою, можливо, навіть такою ж буденною, як крадіжка там, де їх точно не повинно бути, зі швидкістю, яку в іншому випадку вважали б непристойною. Коли б це не сталося, Ніл був більш ніж задоволений тим, що вони мали на даний момент  – хоча він залишався, як і раніше, сповненим надії мрійником, якби тільки Ендрю теж міг бути таким.

Примітки перекладача:

Дякую за прочитання!!! Підтримайте автора цієї роботи і поставте kudos.

Підписуйтесь на мій телеграм-канал, якщо вам буде цікаво: https://t.me/+ITB1KhNDeIA5OWE6

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь