Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Цей момент

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

І ось уже перше вересня. ДА НУ, УЖЕ?! Так так, уже. Оді сиділа дуже знервована, їй навіть млинці в рот не йшли.

– заспокойся окей? Все буде добре, ми тебе любимо але маємо їхати- сказала Робін і обняла Оді, Стів підійшов і також її обняв.

– ти їх порвеш мала- сказав Стів на що Робін та Оді посміхнулися.

– все буде добре, ми поїхали. Па-па!- сказала Робін та помахала рукою.

Оді уже була вдіта і тому вона через п’ять хвилин вирішила йти. Взувши свої нові кеди та взявши рюкзак вона вийшла з дому та закрила його. Стів та Робін вже не раз показували дорогу до школи в яку вона буде ходити, тому цю дорогу вона знала на пам’ять.

І ось вона біля школи. Вона вся тряслась але зрозуміла що потрібно взяти себе в руки. Біля приміщення ходили діти, підлітки, вчителі і всі були приємно усміхнені або навіть сміялися. Це трохи розслабило дівчину. Вона вже зайшла в приміщення. На скільки вона пам’ятала то кабінет директора був на третьому поверсі останній з права. Вона невпевнено але пішла туди. Навколо неї були люди, їх було багато. Ну прям дуже багато. Із-за такої кількості людей їй було трохи не комфортно. Продзвенів дзвінок дівчинка постукала перш ніж увійти до директора.

– проходьте!- прозвучав молодий голос після чого увійшла дівчина. Вона була вдягнена в оранжеву футболку (ту саму з вафлями) та порваті джинси. Також на її лиці були милі окуляри а її волосся було заплетене в зачіску “Мальвінка”.- о так ти ж нова учениця, здається…Джейн Харрінгтон, так?

– так сер.

– ох добре, ходімо я відведу тебе до твого нового класу.- молодий чоловік да дівчина йшли по коридорі, там не було ні душі, всі були в класах.- бачу ти хвилюєшся, не хвилюйся. Тобі повезло, у тебе дуже дружній клас, вони тебе бистро приймуть- він усміхнувся та дівчина також всміхнулася куточками губ.

І ось той самий момент, вони знайшли потрібний їм кабінет та директор постукав, дівчина тільки почула приглушене “увійдіть!” І після чого двері відчиняються. З класу ідуть приємні промінці сонця які зустріли її першими. Потім вони увійшли в клас дівчина повернулася лицем до однокласників. Всі дивилися тільки на неї.

– добрий день дорогі учні, це ваша нова учениця Джейн Харрінгтон, прошу любити та шанувати- придставив директор Джейн, кивнув вчительці та пішов.

– що ж Джейн куди хочеш присісти- вона глянула на третій ряд. Там як раз була вільна парта тому вказала Оді саме на неї.- будь ласка присідай. Дівчинка підійшла до парти та сіла за неї сьогодні не було дуже складних уроків, про це попереджали. Ця вчителька була й класним керівником тому їй було поручено зробити перший урок щось типу виховної.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь