Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Хто ти?

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Це був звичайний день, я так само вставав о сьомій  ранку , вдягався , чистив зуби ,а після того вже ішов до школи . Та чомусь цей день був не такий, як усі.

Проснувшись ,як завжди , я хотів спокійно вдягнутися , але ,глянувши у телефон, я зрозумів, що запізнююся . А швидко вдягнувся , взяв рюкзак та й побіг до школи. На щастя , моя  школа знаходилася доволі таки близько , і я спокійно зміг добігти до неї .

Я поспіхом забіг у свій клас 10-Г.

Доброго дня .Вибачте за запізнення, можна сісти ?- спокійним голосом сказав Саша , ідучи до свого місця.

-Куди пішов? Хто дозволяв сідати на своє місце !? Поясни ,чому ти запізнився на мій предмет,  і взагалі як ти міг? ГЕОГРАФІЯ це най потрібний предмет .

Вибачте я не хотів , просто я не поставив годинника от і проспав.

-Гаразд, Сашо, та це перший і останній раз . Зрозумів мене?

Саша неохоче кивнув головою та сів за парту.

-Бляха ,Сашо, ти взагалі запізнився на урок географії “на наш най потрібний предмет “.

– Так ,хлопці, тихо!

-Все пробачте . Ну тобі звісно повага , молодчинка , тепер ти в її чорному списку.

Я тобі чесно кажу, що я просто забув поставити годинник,  а ти починаєш .

-Так, хлопці, я бачу ви не можете замовкнути , так, один до  дошки швидко!

-Ну ти і  так вже у неї у списку тому … Прошу молодий ,пане ,ідіть, там вас чекає ваша пані.

Ну ти і скотиняка: кинув свого друга в біді.

Я підійшов до дошки , і мене почали опитувати , на щастя ,я знав відповіді на майже усі питання і зміг спокійно відповісти на них  .

-Молодець, Сашо , поставлю тобі 9 за те ,що запізнився знижу тобі бал . Не запізнюйся більше на мої уроки .

●●●Вже на перерві●●●

Ти придумав ,що будемо сьогодні у мене на хаті робити ?

-Та є ідейка ,але розповім тобі я тобі її пізніше .

Ой та ну тебе.

-ХЛОПЦІІІ!!! Що ви тут робите?

О,Юля привіт . Та так  ,я хочу розпитати у цього дурня, що ми будемо робити у мене , а він не хоче розповідати.

-Так, Ігорю, ану розповідай ,що ти там вигадав.

-Гаразд дивіться , я знайшов якусь дивну книгу із викликом усяких там демонів.

-Ось, що я хотів зробити .

– Гарна ідея, хлопці, я з вами, і нічого страшного ,що я не була запрошена.

●●●Після школивже у Саші ●●●

Ну що ти приніс?

– Та приніс приніс, не бійся ти.

Ми почали нести усякі дивні речі : віск , свічі , білу крейду . Ігор і Юля розпочали малювати велике   коло і зірку посередині , а я читав закляття заклику , яке було написано у книзі , знову і знову .Коли вони  усе зробили ,вони сіли коло мене та мовчали, слухали те що я читав .Та в одну мить ми почули якийсь дивний звук . Юля та Ігор побігли додому , а я швидко побіг у ліжко , щоб ніякий монстр не знашов його.

Вночі я прокинувся з бажанням щось попити , я пішов до кухні, щоб попити води, та помітив у тіні щось дивне.

В тіні він помітив якусь дивну структуру із яскраво голубими вставками.

Спочатку Саша подумав ,що то його фантазія , так як він давно не висипався. Та переді мною проявилася зла, незадоволена пика. Я тоді сильно перелякався , та , почав бігти до своєї кімнати , в голові він надіявся що, монстр не побіжить за ним .

Він згадав ,що у нього десь був хрестик , він був невіруючим, та , коли ти бачиш щось таке, тоді і в Бога теж повіриш. Я швидко почав шукати його.

Ура я знайшов його!!!

Я почув скрип дверей , його кроки були все ближче та ближче

В один момент він дістав якийсь медальйон та почав  потроху іти до мене.

Єдине, що я почув -це…

?-Серйозно? Хрестик ?

І вже після цих слів він одягнув на мене медальйон  із синіми каменем посередині . Після цього він зник , я хотів зняти кулон, та почув шо наче в голові якийсь голос.

?-Спробуй лише. Ти не знаєш що я можу із тобою зробити ….

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Хто ти?



  1. Привіт. Я хочу запросити вас у свій тг канал , там будуть різні сполери , цікава інфа пр мене , ідеї для наступних фф, та ви зможете голосувати та обирати шо я далі буду писати
    https://t.me/+b6LvYiYD_W82NDgy
    Буду рада бачити кожного
    Доречі продовжуємо?