Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Фенікс, Ара та Невидимка

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ці герої отримали свої суперздібності в результаті хімічного опромінення біля їхньої школи. Тоді, а саме 2017 року, вони навчалися в 9 та 10 класах. Був урок хімії.
Р – Добридень! Вибачте, пане Сперк, за запізнення! Можна сісти?
Д – Сідайте, пані Говардс. Але я не містер Сперк, а містер Спаркс.
Р – Упс, вибачте, – сідаючи, вибачилась Рената. Вона сіла до своєї подруги Леріс.
Л – Ренато, де тебе чорти носили?
Р – Довга історія, але я знайшла джерело імпульсів.
Д – Пані Говардс, те що я дозволив вам зайняти своє місце, це не означає, що можна влаштовувати переговорний пункт. Тримайтесь, завдяки вашому запізненню, вам залишилось сидіти тут всього 4 хвилини.
Р – Вибачте. На перерві підемо…
Після закінчення уроку Леріс та Рената пішли до джерела.
Р – Ось воно…
Л – Вау.
М – Що це ви тут робите? – ніби ні звідки з’явилась сестра Леріс – Моніка.
Л – Моніко! Йди собі!
М – Не піду!
Р – Ой.. Дівчата, відійдіть!
М – Сама відходь! Я не хочу!
Л – Моніко, відійди!
М – Сама відходь!
Моніка штовхнула Леріс і та впала. Вже за кілька секунд Леріс торкнулася світючого купола і дівчат вдарила хвиля. Хвала Богу, вони не постраждали. Лише у Ренати почали очі світитись жовтогарячим, а у Моніки блакитним кольором, у обох дівчат з’явилась сила і можливість літати. Леріс же чомусь не отримала дозу випромінювання.
Хвиля осягнула найближчих 50 метрів, в радіусі яких стояв Джош Кайнс, учень паралелі Ренати і Леріс. Його очі теж світилися, але зеленим кольором, почав зникати і проходити крізь стіни.
Коли вони троє пішли на медогляд, то розповіли про цю дивину.
Р – Розумієте, це ніби прилив неймовірних сил..
Лік. – Хм.. Добре.
Лікарка вийшла, кудись зателефонувала і повернулась.
Лік. – Все добре. Не переймайтесь..
Р – Ага.
Наступного дня на заняття до Ренати, Моніки та Джоша прийшов той самий Норман.
Н – Ви надзвичайні.. І ви нам потрібні.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь