Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

У полумʼї пристрасті падіння у безодню

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Чжун Лі забарився з відповіддю,він намагався роздивитись у Чайльді причину цього,доволі,незручного питання,але в цих темно-синіх очах грали лиш вогники зацікавленості і..чогось ще,Чжун Лі поки не розумів,чого саме.

—Ні,Чайльде,не було. —Коротко відповів Екс-Архонт. Тарталья ні на секунду не відводив погляд.

—А у вас був..секс?

На цьому питанні Чжун Лі вже точно не міг зберігати повністю спокійний вираз обличчя. Його око трохи сіпнулось в ясному нерозумінні,до чого саме веде Передвісник. Але навіть тут Екс-Архонт не дав зламати власний стрижень компетентного,контрольованого образу.

—В мене був статевий контакт із багатьма жінками. Вважай,що мені було цікаво пізнати різні шляхи виразу любові людей.

—І як? Вам сподобалось?

—Не можу сказати точно,але повторювати щось подібне в мене бажання немає.

—Це стосується лише жінок?

В повітрі зависла тиша,не вʼязка,від якої некомфортно і хочеться вставити зайве слово в розмову,а умиротворена. Чайльд терпляче чекав відповіді,продовжуючи витріщатись на Екс-Архонта.

—Чому тобі це так цікаво,Чайльде?—Нарешті запитав Чжун Лі.

—Тому що я хочу показати Вам,що секс може бути не обовʼязково між жінкою і чоловіком.

Чжун Лі піднявся з ліжка,дивлячись кудись крізь підлогу,потонувши у роздумах. Потім мовчки розвернувся і попрямував на вихід,до дверей,всією своєю впевненою статурою показуючи,що білет у постіль він не прийме. Але слідом,наче за свою зухвалість,був безцеремонно схоплений за запʼястя,яке Чайльд майстерно швидко завів за спину і штовхнув Екс-Архонта животом вниз на ліжко. Обурлива реакція Чжун Лі не змусила довго чекати,різкий,прямий погляд з-під впавших пасм волосся. Очі налились яскравим,бурштиновим відтінком. Спроби встати,на подив Чайльда,не було,наче Чжун Лі,як дракон,що притих у холодній печері,чекає,доки шукач пригод допустить осічку у своїх діях,щоб нанести неочікуваного удару. Він просто спостерігав,чи дійсно зможе Чайльд перетнути межу дозволеного. Коліно Тартальї,що вже натискало між розведеними ногами Чжун Лі,показувало,що,певно,може. Зрештою,коли Чайльд зрозумів,що Екс-Архонт поки,чомусь,бажання пручатись не має,підняв його за руку,перевернувши на спину,поближче до бильця ліжка. Чжун Лі,побачивши,що його більше не тримають,прийняв сидячу позу і витягнув руку вперед,забороняючи Чайльду порушити,й так вже,коротку дистанцію.

—Заспокойся. –Промовив Чайльд наказовим тоном. Екс-Архонт підмітив,що той,по невідомій причині,перейшов на «ти».

—Давай обидва забудемо про це непорозуміння і зробимо вигляд,що нічого не..—домовити Чжун Лі не встиг через чужі губи,які припали на власні: уста Чайльда привідкрились,і,очікуючи взаємної дії від Чжун Лі,якої,вочевидь,він не дочекався,прикусив нижню губу Екс-Архонта,рот якого рефлекторно відкрився і дав Чайльду проникнути всередину. Гарячим язиком він прогладив піднебіння і пройшовся по ряду зубів,ризикуючи тим,що в будь-який момент його нахабний язик можуть відкусити і Чайльд захлинеться у власній крові. Присмак металу Тарталья все-таки відчув,тільки не від власної рани,а від прокушеної губи Чжун Лі.

Кровоточивий біль,пульсом доходив до мозку,мутнішаючи свідомість. Дихання збилось,вбирати повні легені повітря не виходило. Ловлячи момент безпомічності Чжун Лі,Чайльд зняв краватку з його розпеченої шиї,даючи змогу вдихнути порцію кисню. Далі з плеч Екс-Архонта злетів сюртук,а за ним,вимогливі пальці з рубцями,почали розстібувати рубашку. Чайльду відкрилась мармурова шкіра,ідеальна,наче вирізьблена найобдарованішим майстром усіх епох. Жодної вади не представало перед очима,схоже,підбираючи собі тіло,Екс-Архонт постарався на славу.

Відновивши амплітуду рівного дихання, Чжун Лі спробував встати,натомість рука Передвісника змусила опуститись назад на ліжко,притискаючи ліктем і долонею плечі,паралельно давлячи на горло.

—Це все сходить тобі з рук тільки тому, що я тобі це дозволяю.—Процідив між зубами Екс-Архонт. Тоді Чайльд наче з ланцюга зірвався,почувши вголос натяк на дозвіл. Він зняв верх власного костюма,Чжун Лі загострив свою увагу на тому,наскільки сильно тіло цього юнака було порубане. Шрами: великі,один простягався від ключиці до нижнього ребра;маленькі рубці,деякі майже непомітні,деякі дуже глибокі. По одному такому шраму Чжун Лі провів пальцями.

—Потворно виглядає?—Із нещирою посмішкою уїдливо поцікавився Тарталья.

—Ні. Кожна затягнута рана —це наслідок і показник пережитого болю,кожен шрам описує окрему історію свого власника..—На таку серйозну відповідь Чайльд не розраховував,тому трохи збився з пантелику. Хмикнувши,Тарталья торкнувся долонею до низу живота Екс-Архонта. Реакція Чжун Лі не змусила довго чекати,той би одразу підірвався з місця,якби не рука,що була притиснута поперед горла. Намагаючись дряпати руку через власні рукавички,які ще лишились на руках і йорзаючи ногами,в пориваннях  їх зімкнути, Екс-Архонт відчував,що з його нижньою частиною тіла щось явно не так.

—Що ти..—Напівпошепки обурився Чжун Лі. —Прибери..

—Що саме прибрати?—Грайливо запитав Чайльд.

Екс-Архонту було складно пояснити власні фізичні відчуття. Брюки некомфортно стискали,наче стали на розмір менше,також було ще щось,від усвідомлення чого, вуха Чжун Лі налились багряним кольором. Руки Чайльда позбавили ноги Екс-Архонта від грубої тканини,дзеленча бляшкою ременя,і відкинувши його разом із брюками кудись в темний кут кімнати.

Нарешті Чжун Лі зміг власними очима побачити,що саме було не так: внизу живота зʼявилась гідро-мітка.

—Відчуваєш якісь зміни?—Чайльд стис сідниці Чжун Лі. —Тут тепер волого.—Пальці Передвісника прогладили між бедрами і потягнули за край білизни. Екс-Архонт прикусив власну рукавицю і продовжував,як насторожений кіт,слідкувати за подальшими діями опонента. Чжун Лі трохи дивувала впевненість Тартальї у рухах такого характеру,вони були різкі і дещо грубі,наче Чайльд чекав нагоди виграшу лотерейного білету і зараз ніяк не насититься своїм призом.

Позбувшись нижньої білизни,Тарталья без перешкод ввів один палець,кільце мʼязів одразу скоротилось,але через надмірну вологу,яка тут зʼявилась з появою гідро-мітки,просунув палець до останньої фаланги. В ту ж секунду послідував збитий видих Чжун Лі. Ще одна спроба встати,марна. Коли вже два пальці, з наростаючим темпом, почали рухатись всередині,Чайльд зубами зняв рукавички Екс-Архонта. Чжун Лі в свою чергу,йорзаючи на ліжку,намагався уникати надто глибоких і сильних доторків Тартальї до чутливого місця. Нарешті, закінчивши із недовгою прелюдією,Чайльд дістав пальці,даючи Екс-Архонту час вирівняти дихання.

—Якщо є бажання зупинитись—скажи про це. —Пошепки на вухо сказав Тарталья.

Чайльд ввійшов грубо і дещо хижо,впиваючись нігтями в бедра,а зубами кусаючи почервонілі соски. У Чжун Лі начисто збилось дихання,явне тремтіння новою хвилею накрило тіло Екс-Архонта. Гортанний стогін крізь зуби,схожий на рик,затуманений погляд різко налився плавлячою усвідомленістю того,що тепер кроку назад зробити не можна. Спалений міст самоконтролю Чайльда з гуркотом обвалився на затвори його власної свідомості. Шию Чжун Лі покрили багряні плями від цілунків,а спину Чайльда кровоточиві подряпини від нігтів. Тарталья брав,зухвало і без краплі совісті,вибивав з Екс-Архонта повітря і надривні стогони.

—Ти просто неймовірний.—Вимовив Чайльд на одному гарячому видиху,схилившись до вуха Чжун Лі. Передвісник прибрав впавші пасми волосся з почервонілих вилиць і щок Екс-Архонта. —Не зупиняйся дивитись на мене. Твої очі як бісів гіпноз,будь-кого введуть у транс.

—Уповільнись,Чайльде..—Єдине, що зміг вимовити,і то,уривчасто,Чжун Лі. Непристойні зіткнення розпалених тіл у дзвінкому звуку супроводжувались тяжким диханням,цілунками і дотиками. Рудий довів до піку обох,тепла і волога рідина розтікалася по животу,стегнам і крапала на простирадла. Вологі вії Чжун Лі все ще були сильно зажмурені і легко тремтіли. Відкривши їх,розфокусований зір намагався сконцентруватися на силуеті навпроти,але ще не виступивші сльози перетворювали картинку у нечітку,наче дивишся на своє відображення у калюжі. Чайльд,тепер вже з турботою,торкнувся обличчя Екс-Архонта і великим пальцем змахнув прозорі краплі з очей. Провів гарячим язиком з іншої сторони і опустився до вуст,які були відкриті і хапали нові порції повітря,якого,як зараз здавалось Чжун Лі,в кімнаті було дуже мало.

—Тепер вже «зробити вигляд,що нічого не було» буде не так просто?

Чжун Лі нічого не відповів. Ще не відійшовши від оргазму,він заплющив очі і дав тілу змогу,нарешті,розслабитись.

Біле світло місяця бродило по кімнаті,бешкетувало з люстерком,кидаючи на тіла двох місячних зайчиків. Завірюха за вікном заспокоювалась,вітер притихав,лишаючи мертву тишу,занурюючи у глибокий сон.

 

 

 

 

Прошу вибачення за довгу паузу у випуску глав! Люди які прийшли сюди через мітки,не хвилюйтесь,не клікбейт,все буде.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь