Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

УПА розкриває карти Частина 2

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Apologize – Lowx
Deadwood (No Choir) – Really Slow Motion
Paranoid – Black Sabbath
O Pani! – Grzegorz Hyży
Опановуй себе – Discollusion
🇺🇦З чого ми почнемо?
– З того, що проведемо наших дорогих гостей додому, адже вам і так довелося тут затриматись.
🇬🇧Ох, що ви мені було приємно проводити тут час і дізнатись стільки нового. Але ви праві справи не чекають, пам’ятайте я готовий прийти на допомогу лиш скажіть про це – далі він підійшов до своїх синів, переговорити.
🇺🇦Гаразд тоді збираємось, я викличу автомобілі і їдемо в аеропорт.
***2 години по тому, Київський аеропорт***
🇺🇦Дякую вам любі, що приїхали і мені дуже прикро, що ви стали свідками…таких подій.
🇱🇹Все гаразд Україна, нам було приємно провести разом час, а це…це лише тимчасові труднощі, які ми подолаємо якщо прикладемо трошки зусиль.
🇺🇦Дякую, я дуже вам вдячна – вона обійняла цю трійку і потиснула руку Фінляндії.
🇸🇪До зустрічі бро.
🇫🇮І тобі не хворіти – вони по дружньому скріпили кулаки гордо дивлячись один одному в очі.
Проводивши північних, вони стали чекати літак з наступним рейсом.
🇬🇧Що ж це було я б сказав незабутньо. Ці події, містика це просто щось поза межами розуміння. Ви могли б і раніше розповісти мені про це – англієць докірливо подивився на синів.
🇺🇸Вибач тату, але чим менше країн про це знатимуть тим краще, розголошення на весь світ, що потойбіччя, містика і все це існує, може мати непоправні наслідки.
🇬🇧Ти правий, краще це знати тим на кого можна покластися. Тому буду вважати за комплімент, що ви УПА в моїй присутності вирішили поділитися секретом вашої сім’ї.
– Ви сер один з тих кому я можу довіряти, і довірити Україну – дівчина на це лише закотила очі.
🇬🇧Був радий зустрітися з вами Україна і звісно ж з вами УПА. І з радістю буду чекати вас у Великій Британії – поцілувавши дівчині руку, промовив своїм звично впевненим та суворим голосом англієць.
🇺🇦Як з’явиться можливість обов’язково приїду. Дякую вам містер Великобританія – повстанець лише поважно вклонився.
Пізніше вони провели на потяг Грузію і тепер наша компанія стала думати, як бути далі і з чого починати.
– Потрібно забрати перстень.
🇺🇸В твоєму арсеналі є вже якісь артефакти?
– Так в мене є речі Карпатської України і батька. Найтяжче буде з давніми реліквіями це предмети що належали Київській Русі Гетьманщині та Галицько-Волинському королівству.
🇵🇱То може нам варто розділитись і шукати всі предмети одразу?
– Якби ми знали де вони знаходяться то це був би не поганий план. А поки що я бачу варіант в якому ми забираємо перстень і шукаємо підказки до місцезнаходження інших артефактів.
🇨🇿УПА, а що тобі мішає запитати про це у власників реліквій?
– Для того щоб перетнути потойбічні кола, потрібно багато сил. Я зможу це зробити, але мені потрібен підсилювач.
🇵🇱І що це за підсилювач, знову якийсь магічний предмет?
– Не що, а хто. Це істота, яку можна знайти в зачарованому лісі. Але для кожного існує власний підсилювач.
🇺🇦І як же ти дізнаєшся, хто твій?
– В його така ж енергія як і в мене, а отже він захоче мене знешкодити, інші не наважаться.
🇨🇿Отже план такий УПА шукає свого підсилювача та подорожує до предків, щоб дізнатися місцезнаходження артефактів. Ми в той час забираємо в Росії перстень та шукаємо підказки, що можуть допомогти з пошуками.
– Може спрацювати.
🇷🇴Але щоб не марно тратити час пропоную нашій команді розділитись щоб хтось шукав підказки, а інші йшли за перстнем.
🇺🇸Тоді варто добре подумати. Польща єдина з нас, окрім України, хто добре володіє українською. Це може знадобитись в пошуку підказок. Україна ти з нас найкраще знаєш Росію, вибач, але тобі доведеться йти за перстнем.
🇺🇦Я розумію, і повністю готова до цього.
Щодо інших?
🇨🇿Я піду з Польщею, можливо мої навички слідопита знадобляться.
🇺🇸Швеція ти сам казав, що зачіпки можуть бути і на твоїй території, тому йди з ними.
🇸🇪Гаразд.
🇺🇸Румунія, Молдова вам також варто піти з ними. Гаразд, отже вирішили інші йдуть зі мною та Україною.
🇺🇦УПА з тобою все буде в порядку? – підійшовши до брата дівчина схвильовано обійняла його зазираючи тому в очі.
– Так, за мене хвилюйся я знайду свого підсилювача і разом з друзями відправлюсь на пошуки артефактів.
🇺🇦Хто твої друзі? – з цікавістю запитала вона.
– Такі ж повстанці як і я – обіймаючи сестру та з легкою посмішкою говорив він до її.
🇺🇦Колись обов’язково познайомиш нас, а поки бережи себе. Люблю тебе – міцніше обійнявши щиро сказала дівчина.
– Я теж тебе люблю сестричко, і нікому ображати не дам.  Будь обережна ти йдеш прямо в його руки, а він тільки й прагне цього. Завжди будь на по готові, я прийду як тільки впораюсь  – поцілувавши дівчину в лоб, хлопець зник.
🇺🇦Авжеж, брате, я буду – промовила дівчина в пустоту.
***
🇺🇸І так, щоб розпочати цю пригоду, нам варто обзавестись екіпіровкою та зброєю. Я вже подзвонив до себе, вони відправили літаком все необхідне до 20 години має бути тут.
🇨🇿Ого ти розійшовся не на жарт – посміхнувшись сказав хлопець.
🇵🇱З чого нам варто починати пошуки?
🇺🇦Гадаю з конкретно якогось артефакта. Як щодо розпочати з пошуків предмета Гетьманщини? Це було порівняно не дуже давно і…
🇵🇱В архівах епохи мого батька точно має бути якась інформація!
🇸🇪І в моїх також.
🇨🇿Ну ще в нас є живий свідок того часу, Велика Британія, навряд чи він щось знає про Гетьманщину, але поцікавитись можна.
🇵🇱Ну на крайній випадок звернемось за допомогою до Туреччини, нехай підніме свої архіви.
🇺🇸Отже вирішено, Чехія, Польща ви на її території, Швеція ти в себе, Молдова, Румунія ви також їдьте до себе може що знайдете.
***годинами пізніше***
🇺🇸Окей народ я забрав наш вантаж, зацініть які кралі – посміхнувшись своєю улюбленою посмішкою сказав американець – такс, в цій коробці зброя, в цій екіпіровка, а тут ще я ще прихопив нам спеціальний одяг, як ні як, а в поході на Росію нам краще не в парадних штанцях йти.
Кожен по черзі роздивлявся місткість  коробок. Всі одразу почали роздивлятися зброю. Тут були найрізноманітніші моделі різного калібру. Окрім вогнепальної тут була і холодна зброя, наприклад, метальні та мисливські ножі. Україна вирішила обрати собі легкий, але смертоносний пістолет моделі HK45 Tactical. США обрав собі метальні ножі та два пістолети моделі M11-A1
🇩🇪Я візьму собі ці – заворожено дивлячись на Ле Ма в руках промовив хлопець.
🇺🇸Вирішив обрати старий добрий револьвер? Похвально – посміхнувшись відповів хлопець.
🇩🇪Від його віє особливою атмосферою.
Кожен обрав собі пістолети, бо вони вмісткіші та менш помітні ніж рушниці. Більшість, ще взяли щось із холодної зброї. Коли настала черга екіпіровки тут головні герої побачили мікрофони, рації, спеціальні смарт годинники та мікро камери і де-які речі що можуть бути необхідними в їх подорожі. Тоді Україні цікаво стало, який же одяг їм вирішив підкинути США. Вона знайшла в коробці жіночу модель та швидко оглянула її.  Це був чорний облягаючий костюм на застібці, в де-яких місцях матеріал був шкіряний, але більша частина це міцна не цупка тканина з багатьма ремінцями та кишенями різної величини та форми, а ще були відділи для зброї та інших корисних предметів. У дівчини одразу склалось враження що це дуже нагадує вбрання “Чорної вдови” із фільмів кіновсесвіту MARVEL. Схоже вона буде виглядати в цьому як супергеройка, але на примірку в України вже не вистачало сил, такі дрібниці можна залишити й на пізніше.
🇺🇸Що ж, якщо це все пропоную нам відпочити і піти спати, завтра буде тяжкий день – зкомандував американець, зараз він відчуває себе знову командиром який має вести свою команду до перемоги, але ще більше він хвилюється за всіх, адже це не просто солдати, це країни які мають підтримувати баланс у цьому жорстокому світі.
🇺🇦Може хтось хоче перекусити чи випити чаю?
🇵🇱Я б не відмовилась від чашечки.
🇦🇩Я також.
🇩🇪Мені каву будь ласка, я зайду заберу.
🇨🇦Що ж я то піду спати, день дійсно був захопливий . Всім добраніч.
Добраніч – хором відповіли інші. Всі окрім дівчат розійшлися по своїх кімнатах.
Героїні ж весело говорили на різні теми, щоб відволіктися від цих нереальних подій.
🇩🇪Дякую за каву – холодно сказавши він забрав чашку та повернувся в кімнату. Дівчата на це лише здивовано переглянулись.
🇵🇱Щось він відсторонений останнім часом став.  І якийсь наче холодний, ми і спілкуватись почали менше, хоч і до того не надто часто це робили.
🇺🇦Хах, ти більше часу проводиш із Чехією, нічому дивуватись.
🇵🇱На що ти натякаєш?!
🇺🇦Як на що, ти забрала його найкращого друга, от він і ревнує – залилась сміхом українка – а  може все таки…
🇵🇱Так досить пустих балачок! Якщо так цікаво може сама дізнаєшся, що в його там трапилось – з хитрою посмішкою сказала та.
🇺🇦Чому я? Ви більше спілкуєтесь.
🇵🇱А може ти просто хочеш уникнути ревнощів зі сторони Штатів – хитро посміхнувшись сказала дівчина п’ючи гарячий чай.  Тоді ж як Україна ним мало не подавилась почувши це.
🇺🇦Хах, Польща закінчуй з цими безглуздими жартами, якщо тобі дійсно цікаво що з Німеччиною я можу запитати в його – запевнила та.
🇵🇱А ти тему не переводь, я ж бачу як він на тебе дивиться, так що зізнавайся між вами щось є?
🇺🇦Те саме що і у вас з Чехією – почувши це полячка почервоніла і її запал вмить ослаб.
🇦🇩Дівчата, але чому ви соромитесь це визнати? Що поганого в тому що ви когось кохаєте? – переглянувшись подруги тяжко зітхнули та опустили погляд.
🇺🇦Молдова ти трошки наївна, якщо думаєш що це закінчиться хеппі-ендом – нервово сміючись відповіла та.
🇵🇱Зрозумій, зараз стосунки між країнами нідо чого. Якщо раніше країни укладали між собою  союз, унію заради взаємодопомоги, підвищення економіки, то зараз це просто нікому не потрібно – сумно видихнувши відповіла вона.
🇦🇩Але ніхто ж не забороняв просте кохання, без союзу. А навіть якщо і створити союз він що обов’язково має об’єднувати вас в подружжя? Авжеж ні, кохати можна і на відстані і попри те що зараз це не потрібно. Ось ми з Румунією кохаємо одне одного, всі про це знають і всім всеодно. Наше кохання нікому не мішає і ми щасливі. Беріть приклад.
🇺🇦Взагалі я думала про це, але не знаю, спочатку ми обговоримо це разом зі Штатами а потім вже вирішимо, як далі бути.
🇵🇱Ну…ми з Чехією також думали про розголошення ми й до цього добре підтримували одне одного, тому думаю нічого страшного не станеться.
🇦🇩Авжеж, ви робите все те саме що й раніше, але при цьому відчуваєте це прекрасне почуття.
🇺🇦Моя ситуація трохи складніша, наші території за тисячі кілометрів одне від одного. США наймогутніша та найбільш зайнята країна, я трохи не відповідаю цьому рівню.
🇦🇩Для кохання не має перешкод та рівнів, якщо долати їх разом та ділитися з партнером своїми думками. Україна ніколи не мовчи, завжди говори із США, а як з’являються проблеми вирішуй їх разом з ним. Вам потрібно навчитись взаємодіяти, адже без цього ніяк – турботливо накривши своєю долонею руку українки, та посміхнувшись сказала дівчина.
🇺🇦Дякую за підтримку. Я візьму твої слова на замітку.
🇵🇱Що ж дівчат, дякую за таке приємне завершення вечора, мені було приємно поспілкуватись, але я вже хочу йти спати. Та й Чехія мене вже зачекався – шепочучи та хіхікаючи сказала та.
🇺🇦О так, я теж вже піду, хочеться поніжитись під гарячими струйками води і в м’якеньке ліжечко.
🇵🇱Гаразд тоді добраніч, солодких вам снів.
🇦🇩🇺🇦Добраніч, тобі також – одночасно вимовили вони.
🇦🇩Я теж піду, дякую за чай, гарних снів тобі.
🇺🇦Дякую, навзаєм.
Коли дівчина нарешті лягла в своє ліжко її тіло в мить розслабилось, але мозок вимикатися не хотів. Вона хвилювалась перед завтрашнім днем, вже завтра їм потрібно буде відправлятись на територію росії, хто зна що може статись і не відомо як вони ще заберуть перстень. Довго перевертаючись в ліжку, вона ніяк не могла заснути і вже думала випити снодійне, але нажаль тут не має жодних ліків.
🇺🇦Чорт, що ж робити, може трохи з документами по-працювати, чи може краще…цікаво він спить ще? – промовляла вона в пустоту і таки вирішила перевірити.
Підійшовши до дверей легенько постукала, але відповіді не було, тоді вона вирішила увійти. Двері виявились не зачиненими.
В кімнаті панувала тиша та темінь.
🇺🇦США ти спиш? – тихо звернулась вона і тільки коли повернула голову в бік то побачила що той лежав в ліжку з ноутбуком, світло якого падало на обличчя хлопця. Тільки тоді він звернув на її увагу.
🇺🇸Україна, ти ще не спиш? – здивувався той.
🇺🇦Ніяк не можу заснути, думки погані в голову йдуть. А чому ти ще не спиш?
🇺🇸Та я ще працюю з де-чим – позіхнувши запевнив той.
🇺🇦Слухай можна до тебе, можливо поряд з тобою мені таки вдасться заснути?
🇺🇸О, авжеж проходь. Я вже закінчую тому теж буду лягати – відсунувшись на край ліжка та звільняючи більше місця для дівчини той поплескав на місце поряд з ним.
🇺🇦Дякую.
🇺🇸Ти наступний раз якщо таке станеться сміло проходь в мою кімнату і не питай – посміхнувшись сказав він поцілувавши дівчину в маківку та приобійнявши вільною рукою.
🇺🇦Дякую, це мене трохи заспокоїло – вона притулившись своїм тілом до його закрила очі намагаючись таки поринути в царство Морфея. Через декілька хвилин США таки завершив роботу. Відклавши ноутбук хлопець турботливо накрив їх легкою ковдрою, поцілувавши дівчину в лоб та обійнявши її він почав сам потихеньку провалюватися в сон.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь