Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Укладання контракту

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Нарешті ти прийшов, – промовив скутий в ланцюги Рьоомен Сукуна, – Хто ж це у нас? Сам Мегумі Фушігуро. Я чекав на тебе, – Рьоомен шкірив зуби, уважно спостерігаючи за кожним рухом Мегумі. Фушігуро мовчки зупинився перед колишнім Ітадорі Юджі.

Півроку тому Сукуна оволодів душею Ітадорі, чим подавив його свідомість. Мегумі навіть не здогадувався, що Юджі хоч і не керував тілом, але також перебував тут.

– Рьоомен Сукуна, вкладеш контракт зі мною? – одразу перейшов до справи Мегумі.

– Треба подумати, – знущально протягнув Сукуна. Фушігуро терпляче чекав на його відповідь, хоча уже знав, що Рьоомен відмовляв кожному, хто заходив сюди, – Я прийму твою пропозицію, якщо мені сподобаються умови контракту.

– У мене тільки одна умова. Відпусти Ітадорі Юджі, – сказав Мегумі, спершись рукою на стіну. Він нависнув скелею над Рьооменом.

– Якщо покину його свідомость, він помре, – прозвучав голос Рьоомена як грім серед ясного неба, – Проте я випущу його на декілька хвилин, – промовив Сукуна, заплющивши очі та поглянувши на Фушігуро вже іншим поглядом, в якому промайнув колишній Ітадорі Юджі.

– Мегумі, – не повіривши власним очам, прошепотів Юджі. Він обійняв Фушігуро ослаблими руками.

– Ітадорі, – не менш здивувався Мегумі, що Рьоомен дотримав свого слова. Він міцно обійняв Юджі у відповідь, мимоволі притиснувши його якомога ближче до себе.

– Пробач, що залишив тебе ось так. Насправді я з ним заключив  контракт. Я ув’язнив його без можливості покинути мою свідомість. Тепер Сукуна точно не завдасть шкоди оточуючим.

– Що ти накоїв? Ти ж нарікнув себе на проживання з демоном. Пожертвував собою задля безпеки інших людей. Ти навіжений, – підсумував ошелешений Фушігуро.

– У першу чергу я хотів вберегти саме тебе. Тому що, – Ітадорі продовжив за мить, – я кохаю тебе. Ти будеш зі мною, Мегумі? Що ти відчуваєш до мене? – Фушігуро вражено поглянув на Юджі.

Його невзаємне кохання неочікуванно виявилося взаємним.

– Я також кохаю тебе, – відповів Мегумі та прослідкував, як Ітадорі наблизився до його обличчя та обережно торкнувся його вуст. Фушігуро спочатку розгубився, але незабаром поглибив невинний поцілунок Юджі, який на мить втративши контроль над собою, випустив Рьоомена. Сукуна з легкістю порвав ланцюги та наблизив Фушігуро до себе за пояс. Мегумі втративши пильність, розмістився на колінах Сукуни, як він того й хотів. Але помітивши, як змінився погляд очей Ітадорі, Мегумі насторожився та сперся на груди Рьоомена, як він раптом помінявся місцем із Юджі.

– Мегумі, – тихо покликав його Ітадорі, залишивши мокрий слід на плечі, – Я попросив його звільнити мене. Ти не проти, якщо я торкнуся тебе?

– І ти спитав це після того, як поцілував мене? – здивувався Фушігуро, тому відповів питанням на питання, – Авжеж, я не проти. Дивак ти, – його обличчя вкрив легкий рум’янець, немов сонце торкнулося соковитого яблука яскравим промінням.

Ітадорі уже спустився поцілунками до штанів, яких швидко позбувся, та дістався білизни. Юджі потерся щокою та лизнув прутня, що помітно випирав. Ітадорі лизав його крізь тканину, немов дражнив Мегумі, який ледве стримувався. Коли Юджі стягнув білизну та нарешті узяв плоть до рота, Фушігуро вхопився за його світле волосся та подався вперед стегнами. Ітадорі тільки глибше заковтнув, коли Мегумі зробив поштовх. Юджі посилено смоктав та розробляв вхід для майбутнього проникнення. Спочатку Фушігуро відчув легкий дискомфорт, а невдовзі уже з насолодою приймав четвертий палець. Ітадорі майже наблизив його екстаз, але за декілька секунд до цього випустив прутень з рота.

Щойно Мегумі розчаровано зітхнув, як відчув наповненість. Без смазки та презервативів процес давався трохи важчим, але не менш приємним для них обох. Фушігуро коливався на ньому, як судно в океані. Але Рьоомен знову не залишився в стороні. Сукуна обхопив його стегна та пришвидшив темп. Він потрапляв у простату, самостійно насаджуючи його якомога більше на прутень. Мегумі уже не розумів того, що відбувалося навкруги: лише активно погойдувався, немов корабель в потужний шторм. Сукуна притис його до підлоги й торкнувся його обличчя рукою. Рьоомен затис йому рота долонею, яка проникла в Мегумі язиком. Фушігуро стогнав у поцілунок та міцніше притискав Сукуну до себе. Він зараз не усвідомлював, що саме робив, тому що тонув, захлинався у задоволенні. Мегумі закочував очі та дряпав чужу спину від почуттів, що його переповнювали.

Коли Фушігуро нарешті сфокусував зір, то Юджі уже повернувся до свого звичайного стану. Ітадорі обтер і його, і себе подертою майкою, а Сукуна викинув тепер забруднений спермою елемент гардеробу в блакитний вогонь. Фушігуро мовчки лежав поруч, важко дихаючи та збираючи себе по частинах. А Ітадорі гладив змокле від поту чорне волосся.

– Ти як почуваєшся? – поцікавився Юджі, збентежено поглянувши на Мегумі. Він обережно розвернув обличчя Мегумі до себе, що досі пашіло жаром.

– Я не знаю, як правильно описати те, що я зараз відчуваю, – відповів Фушігуро, накривши руку Ітадорі власною, – Я одночасно зайнявся сексом з тобою і тим клятим демоном. А мені сподобалося. Я дивний.

– Авжеж, ні, – заспокоїв його Юджі, поцілувавши його в щоку, – З тобою усе гаразд. Якщо ти приймаєш його, значить, точно кохаєш і мене. Він тепер доповнює мене, а я його. Тепер ми одна особистість. Але якщо він образить тебе, без роздумів вдар його. Я не пробачу йому такого, навіть якщо сам постраждаю внаслідок його дій, – прошепотів Юджі на вухо.

– Добре, я запам’ятаю. До речі, як твої подряпини? Я ненароком поранив тебе, – Мегумі оглянув бік, але не помітив знайомого поранення, – Вони уже зажили? Так швидко?

– Так, у мене ж його регенерація, – нагадав Ітадорі, піднявшись та простягнувши руку Фушігуро, – Йдемо звідси?

– Так, пішли. Тепер Сукуна уклав контракт і зі мною. Значить, тепер тебе точно випустять звідси. Дякую, що дочекався мене.

– Я знав, що ти прийдеш. Ти ніколи не покидав мене, – промовив Ітадорі, прообійнявши Фушігуро. Покинувши темну кімнату, вони разом пішли назустріч світлому майбутньому.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь