Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Том Гіддлстон

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Том зайшов до своєї гримерки після важкого знімального дня. Сьогодні було трохи більше роботи, ніж зазвичай. Приємний біль в спині змусив чоловіка впасти на диван, поруч стояла недопита чашка кави, яка дочекалася свого власника ще з самого ранку.

 

–  Знову холодна кава. Ненавиджу холодну каву.

 

–  Хочеш розігрію? – хмільний жіночий голос розбив цей самотній вечір.

Вона зайшла в його гримерку і зачинила за собою двері. На ній була красива червона сукня, яку Том мріяв увесь вечір зірвати з неї, а як тільки жінка зайшла в кімнату, це бажання зросло в геометричній прогресії. Її солодкі парфуми наповнили приміщення і задурманили чоловіку голову. Вона була такою неприступною і доступною водночас. Вони не були коханцями, закоханими, не були навіть друзями, їм просто подобалася ця хтива гра. Але у кожній грі є той, хто програє. І Том відчув, що його програш близький.

 

– Ти ж про каву? – перепитав Том, вставши з дивану.

– Хіба в цій кімнаті є ще щось, що потрібно розігріти? – без нотки іронії запитала дівчина. Вона теж не хотіла програвати в цю гру.

– Після твого приходу навпаки потрібно викликати пожежників.

– Боїшся сам не впоратися? – дівчина ще більше підігравала інтерес Тома.

–  Ти граєш з вогнем, леді! – він не стримав смішок.

– Я люблю такі ігри – вона повільно підходила все ближче і ближче.

 

Том теж піддався вперед і їхні обличчя розділяли якісь там кільканадцять сантиметрів. Він глибоко глянув у її очі, а вона відчувала, що ці дві голубі лагуни затягнуть її на саме дно. Ох, як же вона хотіла опинитися там якнайшвидше і як не хотіла цього демонструвати.

Він розглядав кожен міліметр її обличчя і мріяв обдарувати його поцілунками. Погляд помалу впав на її губи, він потягся їх поцілувати, але хитра лисиця раптом потяглася в сторону.

– Не хочеш води? – запитала вона рівним і спокійним голосом, наче нічого й не було секунду тому.

Але Томові було вже все одно і на воду, і на власну слабкість, він потяг дівчину на себе, вона втонула в його обіймах, а їх губи нарешті зустріли одне одного.

Поцілунок був таким гарячим і таким пристрасним, що ці двоє скоро опинилися на зручному дивані.

Рука Тома повільно гуляла по дівочих стегнах і тільки дразнила. Вона сиділа на його колінах, її поцілунки почали вкривати його шию та плечі, плавно спускаючись униз. Томове дихання збилося давно, а зараз він уже зовсім не міг стримати себе.

Жінку так заводили чоловічі стогони і вони повільно зняла з нього сорочку, натомість Том з азартом зірвав лямки її сукні, оголивши соковиті груди. Він грався з ними своїм язиком, змушуючи дівчину стогнати.

Слідом за сукнею злетіли трусики, і Том, припіднявши її стегна, повільно увійшов в неї. Спочатку він був дуже ніжним, вкривавши все її тіло цілунками, та поступово нарощуючи темп, він змушував її кричати. Вона викрикувала його ім’я все частіше і частіше, допоки вони обоє, ласі й задоволені не впали на диван.

Том поцілував її в губи.

– Ти смакуєш набагато краще, аніж кава. І точно гарячіша.

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь