Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Ти мій

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Оригінал: You’re Mine. – Ceriseriah – 原神 | Genshin Impact (Video Game) [Archive of Our Own]

Іназума постійно змінювалася, як і її мешканці, і навіть якщо їхній архонт була символом вічності, переміни та зміни у владі були неминучі. Як голова клану Камісато та Комісії Ясіро, Аято знав про заворушення на вулицях Іназуми. Тим більше, що нещодавні зміни, схоже, торкнулися і його особистого життя.

Таємнича білява мандрівниця, яка увійшла в їхнє мирне життя в маєтку Камісато як друг, сколихнула рутинний спосіб життя його сім’ї. Сам він не часто бачив її, поглинутий роботою у своєму кабінеті, і не часто показувався в місті. Але він чув усі її славні історії та перекази від своєї улюбленої сестри Аяки, яка дуже полюбила мандрівницю. Спочатку це тішило главу сім’ї: бачити, як його молодша сестра насолоджується життям і знаходить собі друга, з яким їй комфортно – це видовище наповнювало його серце радістю. Однак не тільки Аяка була рада компанії гостя, але і їхня економ. Присутність Томи серед гостей клану Камісато не була чимось незвичайним, адже він був ввічливою людиною і його обов’язком було вітати гостей у маєтку. Зустрічати відвідувачів з максимальною повагою, дбати про їхні потреби, щоб не заплямувати ім’я родини. Але блондин завжди був стриманим, зводив до мінімуму пусті балачки та виконував свої обов’язки. Однак поруч з нею він був іншим.

Тома помітив, як дивно поводиться його пан, як холоднішає його погляд з кожним днем. Похмурий вираз часто покривав його обличчя, коли поруч не було клієнтів. Як вірний слуга, він помічав, як змінювалися патерни в розкладі Аято. Йому було страшно бачити, як його пан позбавляє себе вільного часу і занурюється в таку кількість роботи. Звичайно, Тома знав, що комісар завжди серйозно ставився до своїх обов’язків і наполегливо працював на благо їхньої громади, але це заходило занадто далеко. У нього було таке відчуття, що сивочолий чоловік майже не спав і не робив нічого, окрім того, що сидів у своєму кабінеті за стіною документів і запитів клієнтів. Коли ж Тома запитував про здоров’я свого пана, йому завжди відповідали простими фразами: «Нічого страшного, все гаразд, просто робота стала більш вимогливою і напруженою, ніж зазвичай.» І навіть якщо Тома хотів би взяти частину цього тягаря на себе, він знав, що не в тому становищі, щоб протистояти своєму господареві.

Так Аято намагався впоратися з новоявленими емоціями, які він не міг зрозуміти. Він хотів ігнорувати емоційні муки, відволікаючись на важку роботу, щоб отримати відчуття завершеності. Але всі його зусилля були марними, оскільки полум’я ревнощів розгорялося всередині нього. Це було нескінченне коло. Чим більше він відвертав себе від емоцій роботою, тим більше часу Тома проводив з Люмін замість нього, це було схоже на підливання масла у вогонь.

Дні перетворювалися на тижні, і це потворне відчуття в серці Аято ставало більшим, ніж міг би витримати чоловік. Мов монстр, що поглинає його, він спокійно сидів у своєму кабінеті, на самоті. Його погляд був прикутий до вікна, на головну вулицю міста, де люди галасували, насолоджуючись сонячним днем. У його голові панував безлад, він ніяк не міг зосередитися на роботі. Тома знову вийшов, попросив дозволу, і Аято дозволив йому піти. Він міг би придумати кілька завдань, щоб зайняти свою економ, але знав, що це було б несправедливо стосовно нього. Але зараз йому дуже хотілося це зробити.

На вулиці їх чекали, як і годиться. Двоє блондинів і таємничий компаньйон мандрівника, в руках у них було кілька цукерок, які вони купили в кіоску на місцевому ринку. Гірке гарчання вирвалося з горла Аято, коли його очі втупилися в цю сцену. Він не міг відвести від них погляду, навіть якщо відчайдушно намагався озирнутися на сувої, що лежали перед ним. Емоції взяли гору над ним.

Несподівано в небі з’явилося кілька хмар, а вітер став ще сильнішим, ніж у попередні дні, коли сонце ховалося за хмарами. Це була несподівана зміна температури та погоди. Тома помітив, що стало холодніше, і занепокоївся, що його подруга може застудитися, бо була одягнена лише в коротке плаття. Бувши уважним, він зняв свою червону куртку і запропонував її Люміні, його губи скривилися в м’якій посмішці. Звісно, вона прийняла його пропозицію без жодних вагань.

Це було воно – побачити її в одязі Томи, занурену в пахощі економ. Аято зірвався. Ручка, яку він тримав, з тріском розлетілася на дві частини. Його охопила нестримна лють, і він вискочив з кабінету, прямуючи до вулиці.

Він знав, що немає сенсу влаштовувати сцену на вулиці, це було б погано для його репутації. Тому він підійшов до них спокійно, тримаючись елегантно. На ньому була маска зібраного комісара, але під фасадом палав вогонь, що ледь не розривав його серце на частини.

– О, мій пане! – радісно вигукнув Тома, махаючи йому рукою. – Ви закінчили з роботою? – Аято не зважав на його запитання; його безтурботне ставлення дратувало його більше, ніж будь-що інше в цей момент.

– Тома. Ти потрібен мені в моєму кабінеті. Негайно, – його голос був повністю позбавлений будь-яких емоцій. Цього було б достатньо, щоб у будь-кого пробігли мурашки по спині. Люмін промовчала, вона була занадто налякана, щоб втрутитися.

Не було сенсу ослухатися або сперечатися, ще до того, як Тома встиг запитати про дивну поведінку свого господаря, він відчув, як його зап’ястя міцно стиснули. Не настільки сильно, щоб залишити сліди, але достатньо, щоб він не зміг звільнитися без зусиль.

– Пане мій? Що сталося? – Тома, спантеличений, зміг тільки сформулювати це питання. Це було дуже нехарактерно для його господаря, він не знав про цей його бік. Аято не був зобов’язаний пояснювати, коли він наказав Томі йти за ним, той повинен був слухати та підкорятися. Він не промовив більше жодного слова, але мовчання говорило багато про що. У повітрі витала небезпечна аура, а всередині Томи утворився вузол неспокою. Це не було легковажною справою, скоріше, він на якусь частку секунди побоювався за своє життя в маєтку Камісато. Адже його господар не відпускав його зап’ястя всю дорогу до маєтку. І хоча йти було, можливо, лише п’ять хвилин, ці кроки здавалися нескінченним шляхом дискомфорту.

Коли вони дійшли до будівлі, Аято попрямував прямо до кабінету, ігноруючи привітання охоронців та інших слуг будинку. Його погляд був схожий на гострий кинджал, і всі в будинку знали, що в такому стані його краще не чіпати. Коли вони увійшли до кабінету, він грюкнув дверима з такою силою, що Тома на секунду здригнувся.

Між ними запанувала моторошна тиша, тільки вони вдвох, і в очах Аято з’явився темний блиск, як у мисливця, що готовий поглинути свою здобич. Нарешті комісар порушив мовчанку:

– Скажи, тобі було з нею весело? Ти насолоджувався її товариством? – пряме запитання, але кожне “з нею”, яке він вимовляв, випльовувалося, наче отрута.

На це питання не було правильної відповіді, Тома знав, що воно риторичне, і ковтнув, стиснувши губи, щоб придумати що сказати. Він дуже добре знав тактику і манеру мови Аято через свій бізнес. Але оскільки його пан цінував чесність понад усе, блондин відповів, після хвилини вагань:

– Так. Це був гарний день у місті, пане мій, – блакитні очі потемніли й ще більше звузилися, коли на обличчі Аято з’явилася крива посмішка. – Чудово. Останнім часом ти тільки й робиш, що проводиш час з мандрівницею, тож принаймні тобі це подобається.

Аято зціпив зуби після того, як ці слова покинули його, намагаючись стримати емоції.

Поволі до Томи дійшло, що саме сталося. Він глибоко вдихнув, щоб зібратися з духом, а потім остовпів, сам не вірячи в це:

– Ви…? – він боявся, що якщо його здогадка виявиться неправильною, то він поставить під загрозу свою репутацію в маєтку. Ставши привидом для Аято та клану Камісато. – Ви ревнуєте?

Його голос звучав обережно, не бажаючи образити свого господаря. Але це був єдиний висновок, який міг зробити блондин, що пояснював таку нетипову поведінку його пана. Навіть якщо він не міг збагнути, чому той ревнує слугу до звичайної людини в місті.

– Можливо, – шепоче Аято, його рука все ще міцно стискає зап’ястя блондина.

– Я не розумію, – вимовляє Тома, його щоки розчервонілися як рожевий цвіт вишні. Зараз треба було ретельно підбирати кожне слово. – Я думав, що це очевидно.

– Що було очевидним? – з цікавістю запитує Аято, але в його тоні була темрява, прихована інтонація, яка вигострила його три слова, як лезо. Заінтригований цими словами, синьоволосий чоловік зробив крок вперед, скорочуючи відстань між ними. У повітрі висіла тиха напруга, яка здавалася Томі задушливою. Однак, як слуга клану Камісато, він знав свої слова та обіцянку, яку він дав.

– Я належу Вам, мій пане, нічий дотик не обпікає мене так, як Ваш, і немає такого товариства, яке б мені подобалося більше, ніж Ваше.

Зізнання було небезпечним, але правдивим. Тома не міг заперечувати іскри, що спалахували всередині нього щоразу, коли тонкі й витончені пальці Аято торкалися його; навіть зараз шкіра на його зап’ясті горіла. Порцелянова шкіра, яка виглядала такою ніжною і лагідною на вигляд, але в якій було стільки влади й сили над ним.

– Ти мій? – Аято не потребує перевірки своїх слів, він говорить впевнено. Він знав єдину правильну відповідь на це питання.

– Ваш, – голос Томи немов мед капає з його вуст. Солодкі слова для голови клану Камісато. Тома був його і тільки його, його власністю. Тома присягнув на вірність клану, Аято, і вони обоє це знали.

– Саме так. Я – твій пріоритет, – Аято послабив хватку, відпускаючи зап’ястя Томи, щоб зробити крок ближче. Звук його впевненого кроку пролунав у кімнаті. Тепер він повністю скоротив відстань між ними, майже не залишивши повітря між собою та своїм економом.

– Так завжди і буде, мій Пане. Все моє життя присвячене тільки Вам одному, – поки Тома говорив, руки Аято спустилися вниз і міцно обхопили його стегна. Він міцно тримав його, стверджуючи, що володіє іншим. Усвідомлення того, що він єдиний, хто може торкатися його таким чином, принесло йому задоволення, але цього було недостатньо.

Аято опустив голову. Без жакета шия Томи була повністю оголена.

– Я відчуваю її запах на тобі, – насміхався комісар, перш ніж прикусити шкіру економ. Одні слова Аято вже не задовольняли, йому потрібні були фізичні докази того, що Тома – його власність. Він хотів позначити кожну частинку його ніжної шкіри укусами своєї любові. – Можливо, мені слід ще раз нагадати тобі, де твоє місце, цуцику.

Його слова були небезпечно приємними, коли він прошепотів їх на вухо Томі. Змушуючи його серце прискорено битися. Відчуваючи, як його штани затягуються; рука Аято все ще стискала його стегна.

Аято кинувся вперед, міцно поцілувавши Тому, прикусивши його губи, зануривши зуби глибоко в пухку плоть. Загубившись у запалі моменту, він підштовхнув їх обох ближче до столу в кабінеті. Блондин відповів жестом на жест, дозволяючи язику свого пана увійти в нього. Впиваючись нігтями в досконалі руки Аято, щоб утримати себе, він придушує стогін від інтенсивності та глибини поцілунку, який був не романтичним, а скоріше проявом володіння.

Аято відкинувся на спинку крісла, дивлячись згори вниз на Тому, однією рукою блукаючи по його одягненому тілу, а іншою все ще тримаючись за стегна блондина. Губи економа були темно-червоні, а шия вкрита засосами. На обличчі Аято з’явилася задоволена посмішка, коли він побачив, що його сліди на Томі тепер відкрито видно. Він дражнив блондина, з кожним повільним рухом. Його пальці ледь помітно торкалися сосків, навіть крізь чорну тканину Тома відчував дотик Аято. Легкі дотики, що змушували його злегка здригатися.

Затиснутий між столом і своїм господарем, дедалі більше розпалюючись від того, як з ним граються, Тома крутив стегнами, намагаючись притиснутися до Аято, щоб отримати більше тертя:

– Мій пане, будь ласка, дозвольте мені задовольнити Вас і довести свою відданість.

У відповідь по кабінету прокотився глибокий сміх.

– Хіба ти не прагнеш отримати задоволення, коли раніше шукав насолоди з кимось іншим?

Тепер він перемістив руку зі стегна на сідницю Томи, грубо стискаючи шкіру. Кожна ілюзія м’яких жестів на його тілі до цього була зруйнована силою в руках Аято.

– Пане, нічого подібного. Я не думаю про мандрівника в такому сенсі.

Слова Томи були проігноровані. Погля Аято все ще міг убити солдата одним лише поглядом.

– Знімай штани. Потім повернись і нагнись.

Тома знову проковтнув клубок, що утворився в горлі, і суміш страху та збудження запалала в його нервах, коли він виконав наказ, розстебнув ремінь, що тримав його одяг, і роздягнувся, перш ніж повернутися до столу, схилившись над ним, щоб витримати вагу свого тіла, в очікуванні покарання, яке мало чекати на нього зараз. Його ерекція притиснулася до боксерських шортів і краю столу. Навіть якщо він більше не міг бачити його спереду, Тома знав, як його пан зараз височіє над ним, і це перемкнуло перемикач всередині нього, перетворивши почуття страху на збудження. Серце його тріпотіло, а уявлення про те, що чекає на нього тепер, збуджувала Тому. Аято зняв спідню білизну зі свого слуги, залишивши його оголеним. З кінчика Томи вже витікала прекум від його збудження.

Гола рука Аято важко приземлилася на сідницю Томи, і він зойкнув від шоку. Шкіра ляснула по шкірі, залишивши червоний відбиток долоні. Перш ніж Тома встиг закричати або вимовити якийсь звук, він відчув, як два пальці Аято безжально впиваються йому в рот, змушуючи його мало не задихнутися.

– Мовчи.

Різка вказівка. Тома, бажаючи більшого, почав смоктати пальці свого пана так, наче це був його член. Прагнучи отримати більше солодкого смаку, ніж просто пальці, в той час, як Аято продовжувала шльопати його, повністю ігноруючи, наскільки важко йому вже було.

Найжорстокішим був не сам біль, а невідомість того, коли його рука опуститься, щоб його вдарити. Короткі періоди відновлення, коли пустота і холодний вітер охолоджували його рану. Перед наступним ударом біль пронизував його тіло. Аято завжди вичікував кілька секунд, перш ніж продовжити, насолоджуючись проявом покори перед ним до кінця, посилюючи покарання ще більше. Він не хотів, щоб Тома рахував ляпаси вголос, а змушував його мовчати, глибоко зануривши пальці в рот. Але економ продовжував рахувати цифри в своїй голові, пульсуючи з кожною хвилиною все сильніше. Вони закінчили на п’ятнадцяти.

Попри це, Аято ще не закінчив зі своїм слугою, і справжня насолода тільки починалася. Він нахилився, його сині пасма волосся спадали на плече Томи, коли він знову кусав його, залишаючи ще один слід, перш ніж прибрав свої пальці з рота економа.

– Тома. Кому ти належиш? – його дихання обдавало Томине вухо гарячим повітрям, а по всьому тілу побігли мурашки. Його слова були спокусливі, від них блондину ставало гаряче, коли він слухав їх.

– Вам, мій пане Аято. Я Ваш, візміть мене.

Задоволено муркоче Аято на вухо Томі:

– Хм~, це правильно. Хороший хлопчик, – задоволено муркоче Аято на вухо Томі.

Хоча він все ще був розлючений, ревнощі, що затаїлися глибоко в його серці, побачивши Тому таким: з піднятим задом і в очікуванні, коли Аято увійде в нього, змусили комісара трохи пом’якшитись.

Аято почав ніжно пестити дірочку свого слуги пальцями, які Тома щойно змастив власною олією. Ніжно масажуючи ззовні, він змусив Тому застогнати, перш ніж ввести один палець всередину. Тепер він не міг стримати стогону. Він скиглив, після всіх повільних знущань і покарань свого господаря, і отримати хоч якесь полегшення було блаженством. Відчуваючи, як палець входить і виходить з нього, він відчував себе божественно. Але все ж таки, в жахливо повільному темпі, Тома був на межі; його пан міг бути жорстокою людиною.

Через деякий час Аято ввів другий палець, розтягуючи блондина, щоб підготувати його до того, що буде далі. Поки його пальці відчували райські відчуття всередині Томи, змушуючи його стогнати, вигукуючи титул пана, сам комісар поволі втрачав терпіння. Він хотів взяти те, що належало йому зараз, йому набридло дивитися, і він відчував, як у нього твердне. Його ерекція тиснула на тканину трусів і штанів. Він знову повністю витягнув пальці з Томи. Економ незадоволено застогнала від раптової порожнечі.

– Пане, я більше не можу. Будь ласка, мені потрібно…

– Тиша. Пам’ятай, це все ще твоя кара за те, що ти забув про свою вірність, –  Аято почав роздягатися, знімаючи шари свого елегантного одягу, поки нічого не залишилося. Він погладив свій член, щоб змастити його краплями сперми, що капала з нього, перш ніж розташуватися позаду блондина. Він також пульсував і смикався, вставляючи свій член в дупу Томи. Він увійшов у нього різким поштовхом без попередження.

Хоча вони робили це не вперше, цього разу це було особливо боляче і грубо. Тома присвятив себе тому, щоб догоджати своєму Панові в усьому, і секс не був винятком, і вони обоє знаходили насолоду в цих доволі нетрадиційних стосунках.

Але цього разу все було інакше. Неприборкана лють, з якою Аято вривався в нього, змушувала його кричати в агонії, так, що сльози наверталися на його смарагдово-зелені очі. Аято не дав йому часу пристосуватися до товщини свого члена всередині нього, не вагаючись, він входив у нього на повну силу. Стало зрозуміло, що це було призначено для задоволення Аято насамперед для демонстрації його домінування над Томою. Що він може робити з тілом свого слуги все, що забажає, коли йому заманеться.

– Пане, мені боляче, –  Тома благав, він відчував, як його розтягують і наповнюють так сильно, що це було боляче. Він корчився і стогнав від болю, це звучало майже як ридання.

– І мені боляче бачити тебе з іншими так близько, – Аято застогнав, коли Тома міцно стиснув його член, кожен поштовх приносив йому задоволення. Ніби він міг нарешті звільнитися від своїх негативних емоцій тепер, коли Тома був ближче, ніж будь-хто інший до нього.

Звук шльопання шкіри об шкіру заглушували стогони обох чоловіків, коли Тома зустрічав кожен поштовх Аято, сповнений пристрасті й ревнощів. Аято трахає свого слугу, його власність, з лютою рішучістю, щоб повністю заволодіти чоловіком, який так добре приймав його весь цей час.

Відчуваючи, як довжина Аято всередині нього потрапляє в усі потрібні місця, біль повільно перетворюється на насолоду, розтікаючись по венах Томи. Крики болю і сльози повільно перетворилися на відчайдушні стогони, що вимагали більшого. Аято знав усі точки, в які потрібно бити, знав, як змусити Тому танути під його дотиком, він був чудовим у цьому, як і в усьому іншому. Блондин закусив губи, щоб зменшити гучність, намагаючись придушити незв’язні стогони, які непристойно виривалися з його рота. Коли Аято помітив це, він різко зупинився. На якусь частку секунди повністю відсторонившись.

– Кричи, дай мені почути, кому ти належиш, поки я трахаю тебе, як звичайну повію, не стримуйся, – зажадав він, повністю і різко входячи в Тому знову, посилаючи ще одну хвилю болю і задоволення по тілу Томи, яке щойно пристосувалося до темпу пана.

Від приниження щоки Томи почервоніли, і він намагався відповісти на запитання свого пана між приглушеними стогонами:

– Я Ваш, пане мій.

– Я не чую тебе, Тома, – він знав, що блондин, напевно, ледве може сформувати речення, але йому було байдуже. Якщо він поставив запитання, то хотів отримати відповідь.

– Я Ваш Аято, я завжди буду належати Вам. А-а-а… – він закричав від болю, ще один різкий поштовх, який не відповідав ритму, створеному Аято. Почувши своє ім’я без титулу, Аято відчув ще один кайф. Він ще більше вигнув верхню частину тіла, в результаті чого його поштовх досяг нового кута, зводячи блондина з розуму, але також дозволяючи Аято торкнутися грудей Томи, вільною рукою стискаючи його сосок, в той час, як іншою він підтримував себе на письмовому столі. В результаті Тома незабаром відчув, що його зір затуманюється, коли він відчув, як Аято натискає на його простату, стимулюючи її на грудях. Це було надто важко витримати, і він знав, що більше не може тримати себе в руках.

– Обіцяй, що ніколи не покинеш мене, Тома, – його слова були п’янкими; його низький голос був сексуальним, і те, як він хрипко шепотів ім’я свого слуги, поки трахав його до безтями на столі у своєму кабінеті. Як Тома міг не присвятити себе такому чоловікові? Він ледве вимовляв слова, відчуваючи, що близький до оргазму. Наче весь його словниковий запас і міркування були вибиті з його мозку.

– Аято, я завжди буду поруч з Вами, не хвилюйтесь.

Між кожним словом були задишки й важке дихання, але синьоволосий чоловік все одно залишився задоволений відповіддю, похваливши його:

– Хороший хлопчик. Настав час для твоєї нагороди, – зазвичай він був таким зібраним, але цього разу він також розчинився в насолоді, не ставлячи більше запитань, щоб підтвердити почуття Томи та його позицію. Їхні ноги тремтіли, коли вони були близько, насолоджуючись кожною секундою тепла, яке вони відчували у своїх тілах. – Кінчи для мене, Тома.

Аято задихався, втрачаючи різку домінантність свого голосу, коли він сам почав танути в теплому тілі іншого. Тома відчув полегшення, отримавши дозвіл відпустити себе. Він напружився і з гучним здавленим стогоном відчув, як оргазм охопив його, розбризкуючи сперму на столі Аято. Він хапав ротом повітря, заплющивши очі і закинувши голову назад на шию. Вислизаючи від насолоди, яку він відчував, поки його трахали до кульмінації. Зробивши безлад на столі, він востаннє застогнав ім’я Аято.

Аято озирнувся на нього, зі стогоном кінчаючи всередину свого слуги, повільно винируючи з оргазму, переконуючись, що той кінчів, перш ніж повністю вийти з Томи. Залишивши витікати, наповненим його спермою. Виснажено дихаючи, він притиснув ще один поцілунок до спини Томи:

– Мій.

Тома був упевнений, що відчуватиме наслідки сьогоднішнього дня до кінця тижня, але це було лише ще одним нагадуванням про його місце у світі, поруч з Аято. Комісар допоміг йому піднятися, ніжно пестячи сліди та синці, які він залишив.

– Коханий, як щодо ванни перед тим, як почнеш прибирати цей безлад?” – цього разу Аято солодко хихикнув. У нього паморочилося в голові, він був сп’янілий від любові до Томи, наче ніколи не злився і не ревнував.

– Звичайно, Аято. Все, що забажаєте, – відповів він, притискаючи швидкий поцілунок до щік чоловіка, перш ніж зібрати свій одяг, щоб приготувати ванну для них обох.

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Ти мій



  1. Фанфік дуже непоганий. Мені сподобалося це, як ви красиво описали дії головних героїв українською. Усе так красномовно й детально.
    Якщо говорити про стосунки між головними героями, мені не зовсім подобається така динамика, але було класно помітити, як ви зв’язали жорсткість з м’ якість у характері Аято. Було дуже цікаво читати про стосунки між Аято і Томою. Не знаю чому, але я зовсім не можу уявити Аято, як такого домінантного й строгого чоловіка. Він здається таким милим, дуже протилежнім від того, як він описан у цьому фанфік.
    Є одна речь, яка мені не сподобалося – це переклад слова prec*m. Розумію, що, мабуть, в українській мові нема прямого переклада, але це точно не прекум. Такого слова просто не існує. Було весело читати той рядок з прекумом хахаха.
    Дякую автору чи авторкі за фанфік!