Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Сумбурне пробудження

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Настирливий промінь сонця бився мені в обличчя. Ледь пробуривши очі, я застогнала від болю голови. Та що за на…
Роздивившись кімнату навколо себе, я зрозуміла, що  в сраці.

Тому що це була не моя квартира.На  талії лежала ще чиясь рука. По відчуттям чоловіча.
– Та щоб вас всіх де. Знайду тільки Макса з його імпортним бухлом…Щоб вас всіх,- шепотівши, щоб не розбудити цього хлопця, я швидко вдягалась в свої чорні джинси і короткий чорний топ. Вже в коридорі знайшовши свою сумку і взуття,  босоніж вибігла в під’їзд, взуваючись по дорозі.

Вже біжучи вулицею доволі респектабельного району, у голові промайнула думка, що навіть не глянула на нього.

– Де той телефон, я не могла його загубити. Ось він! О, зараз ти в мене вробиш, Югус, як є вробиш. – Алло! Шановна пані покличте будь ласка мого хлопця до телефону. Як мого хлопця? Ну очевидно так само,як і Вашого. Ну ну, не плачте, Ви знайдете собі кращого. І я знайду, – очі мимовільно закочуються від чергової такої мадам мого любого друга. Де він таких підципляє?!

-Алло!!ЛІНО! Ти в черговий раз зірвала мені романтичний вечір!
-А через твоє імпортне, щоб тебе, бухло, я опинилась в якогось чувака на хаті!!!
-Як?До чого тут моя імпортна випивка?
– А до того, що пила я виключно її, і мізки відключилися після 2 рюмки зовсім!!!
– Навіть не запам’ятала нічого?
– Навіть лиця!
– Ти ж ночувала в нього і по ідеї прокинулись ви разом.
-Спішила зіпсувати тобі романтичний вечір!Як я кожного разу ведусь на твоє “імпортне” пійло?!!

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “Сумбурне пробудження



  1. читати фанфіки українською це щось з чимось. коли читала такого типу московською, з моїх очей текла кров, там було стільки помилок, ще й до біса банальних. яка ж все таки у нас прекрасна мова.