Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Спостереження

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

На ранок Кроулі все що думав про стосунки між ним і Азірафаелем, звісно для цього треба мати самого Янгола, тобто треба запланувати зустріч і дивитися на свою реакцію на якісь його дії, це може хоча б трохи наблизити до відповіді. Але куди піти? В бібліотеку, там можно знайти щось цікаве, також Азірафаель точно не відмовиться (звісно якщо не з’являється якісь справи).

 

Демон швидко взяв телефон і написав Янголу про місце і час, йому залишилось тільки дочекатися відповіді. Кроулі трохи нервувався, нібито чекає відповіді на почуття, хоча можно було вважати що це дійсно так. Незабаром Вогник отримав повідомлення від Азірафаеля де було написано що він прийде. Все, перемога буде. Зустрічаються о 2 годині дня біля бібліотеці в якій проводили багато часу до цього, Кроулі почав збиратися, він взяв ручку і блокнот, для спостережень, і… взагалом це все що йому потрібно.

 

Зараз було тільки 12 годин, й Кроулі є багато часу, тому він вирішив записати спостереження поки що з пам’яті, згадував обличчя, рухи, посмішку, розмови, подарунки і багато чого іншого про Азірафаеля. Вогник міг впевнено записати в спостереження те, що йому подобається згадувати про Янгола, хоча це ще нічого не говорить. Для порівняння Кроулі згадав свої перші стосунки, він тоді зустрічався з доволі гарним хлопцем, хоча ім’я вже не згадає, вони почались зустрічатися після розмови про стосунки, де якраз таки цей хлопець розповів про свої почуття, Кроулі їх прийняв більше не із-за взаємності, а більше із-за цікавості, тому вважати це стосунками Вогник особо не міг, але цей досвід був єдиний і останній, за 3 роки стосунків він так і не знайшов в собі почуття кохання до нього, тому сам закінчив їх. В цей час стало страшно, а може Кроулі знову опинився в цій ситуації але вже на місці того хлопця? О ні, в цей раз Кроулі відчув весь страх бути не прийнятим від коханої людини…

 

За цю годину Демон був майже впевнений що він закоханий, одна сторінка блокнота була повністю розписана, але залишилось ще впевнетись в житті, до зустрічі залишилось 20 хвилин, Кроулі почав збиратися.

 

На вулиці було світло, не із-за сонця, а із-за сніга. Сьогодні був сильний вітер з снігом, тому хотілось як умога швидше опинитися в середині теплого приміщення.

 

Побачивши Азірафаеля біля книгарні, Кроулі швидко підбіг до нього і повів в середину бібліотеці.

 

–Ти довго чекаєш?–запитав Вогник у свого однокласника

–Тільки прийшов, не хвилюйся, чому ти запросив мене в бібліотеку, хочеш щось почитати?–тихо говорить Янгол

–Так, дещо знайшов в інтернеті тому вирішив піти з тобою–швидко вигадує причину Кроулі

 

Азірафаель запропонував пройтися між поличками книг. Кроулі не шукав щось особливе, просто взяв першу книгу яка запала в око, а вот Янгол знайшов гарну книгу за першими строками. Сівши за їх звичне місце Азірафаель почав читати, а Вогник просто відкрив книгу і зрозумів що взяв збірку українських казок, хоча Демон і не збирався щось читати, він підняв свій погляд на сусіда який вже захопився книгою, Кроулі дивився нахабно, розглядаючи кожну частину обличчя, коли Янгол почав посміхатися, Демон вдаритись головою в стіл від милого вигляду, було незвично відчувати щось подібне. Азірафаель одразу прибрав посмішку і закрив свої губи рукою, Вогник захотів взяти його руку і просто гладити її, казалось що чим більше він думає про Янгола, тим більше хотів чогось більшого просто аніж дивитися на нього.

 

Чудо трапилось, Азірафаель зупиняється читати, позначаючи пальцем місце на якому він закінчив і не підіймаючи голову подивився в бік сусіда, в цей раз окуляри врятували Кроулі. Дивовижні блакитні очі спочатку були направлені спочатку на червоне волосся, потім перемістилися до губ, або ж кудись нижче, так гадав Кроулі. У обидвох з’явився рум’янець на щоках, у Азірафаеля із-за хтивих думок, а у Кроулі із-за дивних почуттів. Коли Демон зрозумів що навіть не перегорнув сторінку щоб хоча б почати з першої казки вирішив поки що її закрити, із-за цього Янгол знову перемикнувся на книгу, Кроулі вирішив не відволікати його.

 

Вогник вже більш наблизився до відповіді, хоча що можно сказати за 1 день?

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь