Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Солодких снів

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Шип: 🇺🇲/🇺🇦
Не бийте капцями, я вперше пишу в такому жанрі(⁠・ั⁠ω⁠・ั⁠)

2021р.

-//Нічний Нью-Йорк прекрасний.

Дивлячись у панорамне вікно, прошепотала зелено ока дівчина.

Майже всі країни що були в гостях вже розійшлися. Зосталась лише наша солодка парочка.
На плечі України з’явилася масивна чоловіча рука.

🇺🇲: Ти хотіла раніше піти, чому лишилась?

Руда голівка повертається до США. Прекрасне личко дівчини, всіяне веснянками, освітлюється вогнями мегаполісу. Юкі вдивляється в чоловічі очі прикриті сонцезахисними окулярами, вона ніби бачить скрізь них. Її брови були підняті догори, а в зіницях читалося занепокоєння.

🇺🇦: Треба поговорити.

Фраза, яку Америка терпіти не може. Але що поробиш, тікати нікуди.

🇺🇲: Валяй.

Похмуре лице чоловіка, давало зрозуміти, що він знає на яку тему буде розмова. Він відійшов від вікна та плюхнувся на диван.

🇺🇦: Ти знову їх п’єш. Ми ж домовлялися.

Нотки образи були в цих словах, проте водночас їх тон був стурбований. Юкі послідувала за Аме, сівши біля нього і поклавши свою руку на його.

🇺🇦: Ми ж хвилюємось за тебе

США не очікував такого тону розмови. Чекав що українка просто повторить слова Британії, та почне читати лекції. Але ні. Занепокоєна дівчина замовкла чекаючи хоч якої небудь відповіді.

🇺🇲: Сонце, я втомився давай не зараз..

Дивлячись в очі дівчини Аме шукав там розуміння та спокій.

🇺🇲: Будь ласка..

Майже шепотів американець, знімаючи окуляри.
Зазвичай Українська держава не ведеться на такі пастки, проте за цей день вона теж втомилась і сил на сварки просто не було.
Відвівши погляд, дівчина тяжко видихнула.

🇺🇦: Добре. У тебе є щось випити?

Мурік посміхнувся.

🇺🇲: Для такої панночки завжди знайдеться.

Підморгуючи країні, той йде на кухню.
Чутно стукіт скла.

🇺🇦: Може допомогти?

🇺🇲: Ні, Сонечко, сиди

Пролунало у відповідь.
Чоловік повернувся з двома бокалами та пляшкою червоного вина, банально але по класиці. Поставивши всю цю красу на кавовий столик, що стояв біля дивану, США швиденько відкрив пляшку, завів ліву руку за спину а іншою немов офіціант, наповнював фужери червоною рідиною. Іноді кидаючи взір на усміхнену Україну.

Дівчина ж спостерігала за накаченою рукою на якій прекрасно виділялись вени.
Підвернуті рукава сорочки давали можливість роздивлятись будову кровоносних судин чоловіка.
Це так… спокушало?
Погляд пішов вище, рукав обтягував підкачений біцепс. Відчуття ніби тканина легко порветься, якщо Аме зробить якийсь необережний рух. Так само сорочка обхоплювала плечі та грудну клітину. Остання доречі трохи відкрита на показ, завдячуючи двом верхнім ґудзикам, які не були застьобнуті.
Загалом Штати фігурна людина, а завдяки його тренуванням він виглядає на всі сто.

Саме про це і подумала наша україночка. Від чого трохи почервоніла. Американець помітивши рум’яну країну занепокоївся. Пляшку поставили на стіл.

🇺🇲: Все добре? Може температура підскочила?

Долонь хлопця одразу опинилась на лобі Укри, відволікаючи від її думок.

🇺🇦: Все добре, просто спекотно якось стало..

Нервово посміхаючись проговорила країна.

🇺🇲: Хах, ми ще пити не почали, а сонечку вже спекотно?

Єхидна посмішка Аме, була послана Україною.

Чоловік сів на диван і держави нарешті почали бесіду. Солодкий смак напою дурманив обох, через що звичайна розмова переросла в більш відверту. Врешті-решт американець зачепив тему кохання. Україна розповідала про свого хлопця, часів козацтва, який знайшов собі іншу, «більш спокійну», як він сам казав дівчину, поки Юкі була у поході. США розуміючи кивав, адже як потім сам розповів, його кохана теж знайшла собі іншого, доки Аме був у відрядженні.
Приємно розуміти почуття співрозмовника, навіть якщо вони неприємні. Проте цей діалог засмутив чоловіка, адже розбудив болючі спогади. Руда це бачила.

Україна підсіла ближче. Невеличка долонь ніжно гладить чоловіка по щоці. Мурік нарешті підняв погляд до дівчини.

🇺🇲: Вибач, напевно історія була зайвою..

Блондин тяжко видихнув. На мить здалося ніби його дихання збилось, а голос тремтів. Досі болить?

А може боїться повторення?..
Хоча якщо казати правду, він не стільки боїться повторення як несприйняття його почуттів новою пасією. Не важко здогадатися хто вона, адже погляд чоловіка завжди спрямований до неї.

🇺🇦: Це нормально..

Шепотіла дівчина поглажуючи щочку американця. Вона напевно вперше була з ним такою ніжною.

🇺🇦: Йди до мене

Сонечко лягла на кілька подушок що були позаду неї і потягнула США на себе. Так вийшло що чоловік головою лежав на грудях держави *автор тут взагалі ніяк не причетний(⁠ ⁠ꈍ⁠ᴗ⁠ꈍ⁠)* через що той трохи почервонів. Україна в свою чергу ніжно перебирала біляве волосся між пальців, чим робила приємно Аме. Іншою ручкою гладила масивну чоловічу спину.
Через деякий час Штати обійняв об’єкт своєї “нової” симпатії.

Невідомо скільки вони так ніжились в обіймах одне одного, під тихий спів українки але в голову хлопця вдарила нова хвиля алкогольного сп’яніння.

Українська мова, на якій щебетала дівчина, дуже подобалась американцю а іноді навіть збуджувала, на додаток до цього поза парочки відкривала для нього цікаві можливості…

🇺🇲: Юкі… Можна поцілунок?

Задивляючись в українські зіниці, промовили Сполучені Штати.

🇺🇦: Дивлячись куди, якщо хочеш можу в щочк…

Зеленоокій не дали договорити, затягнувши її у вогкий поцілунок.
Язик чоловіка одразу почав вивчати ротик України, на що та лиш тихенько мукнула. Аме був рішучим, тому не довго граючись затягнув і язик дівчини в своєрідний вологий танець. Згодом підключились і руки Шташів. Потихеньку він знімав брюки дівчини, доки та не чинила супротиву.
Повітря закінчувалось, Юкі задихаючись похлопала партнера по спині, неохоче він розірвав такий жаданий поцілунок. Червона від сорому дівчина одразу прикрила лице руками. Такий вид неймовірно сподобався США.

🇺🇲: Не прикривай лице, я хочу його бачити.

З цими словами він нарешті зняв штани з України. Любуючись оголеними ніжками країни подумки уявляв як вони, під симфонію стонів, обгортають його торс. Такі файні фантазії змусили агригат в його штанях стверднути.
Вдосталь насолодившись видом та своїм всевладдям, американець посадив Юкі собі на коліна. Бідна дівчина все ще намагалась не показувати своє червоне обличчя, проте в Аме були свої плани.
Чоловіча рука, що ревно вціпилась у стегно Укри, здавалась ну дуже великою в порівнянні з тільцем партнерки. Іншою долонею він прибрав ручки українки, аби побачити її прекрасне обличчя.

🇺🇲: Крихітко, не хвилюйся, я принесу тобі тільки задоволення~

Шепотів на вушко американець.
Легкий цілунок в шийку, потім в щочку, а затим у пухкі губки. Він робив це ніжно та обережно, ніби боючись, що дівчина відмовиться. Обіймаючи однією рукою за талію Штати прижав партнерку до себе.
Україна в свою чергу тихенько поклала руки на грудну клітину Аме.

🇺🇲: Я зроблю тебе най щасливішою в світі…

Поцілунок у вже оголене плече рудої. Ґудзик за ґудзиком, США знімав сорочку дівчини. Повільно. Дуже повільно. Від чого спокуса побачити її повністю без цих ганчірок, тільки зростала.
Ніжна шкіра України де-не-де вкрита веснянками, ось це наркотик для американця. Тендітні плечі переростають у не менш тендітні ручки, крихітні долоні стомлені працею які СаША завжди хоче зацілувати. Хоча.. кому ми брешемо, він хоче розцілувати все її тіло. Від золотавого волосся, до стомлених ніг. Плоский майже впалий в середину живіт, реберця що яскраво виділяються, худорлява талія і невеличкі, обережні груди. Усе це хотілося розцілувати та присвоїти собі.
Свята Марія сиділа перед ним.
В одній лише білизні, Україна спостерігала за кожним рухом партнера. А Мурік вже не витримував. Усе наче в тумані, сексуальне тіло дівчини підняли та понесли до спальні.
Блондин поклав Юкі на холодну постіль, а сам здійнявся знімати зайву одежу з себе. Декілька секунд і він вже поміж ніжок українки, в одних лишень трусах, хоча й це не на довго.
Перед дівчиною постав чоловік з атлетичним тілом та великим ху- *ой*
Та немаленьким членом.
Чи то від страху, чи то від сорому Укра закрила очі.
США тим часом почав цілувати її ніжки, потихеньку підіймаючись вверх. Ікри, колінця, стегна та врешті решт розкішниця. Їй приділено особливу увагу. Але перед цим Аме підвівся щоб подивитись в очі дівчини.

🇺🇲: Дозвольте поласувати~

На що Юкі сором’язливо кивнула даючи згоду.
У блондина почався “бенкет”. Він ласкав її пелюстки під звуки стриманих стонів. Язик нарешті знайшов ерогенну зону– клітер. Від чого дівчина вже не могла стримувати співучий голос. Вона поклала ручку на біляву голову.

🇺🇲: Мммм~ Я не проти такої вечері..

🇺🇦: М-мх.. Мурік, н.. не зупиняйся..

Зжимаючи ніжки від задоволення проговорювала Українська держава.
Востаннє поцілувавши статеві губки, американець надвис над Україною.

🇺🇲: Прошу, Сонечко, я хочу щоб ти стала моєю і тільки моєю. Аби ніхто, ніякий чоловік не торкався тих місць що торкаюсь я. Аби ніякий чоловік не чув тих лагідних стонів та слів, що чую я. Аби ніхто не цілував тебе, окрім мене…

Ніжний цмок в губки.

🇺🇲: Клянуся бути вірним тобі, люба.. Тільки прошу, будь моєю..

Україна мовчки задивлялась у різнокольорові очі американця. Здавалось ці хвилини мовчання тривали вічність, але різко почувся співучий голос дівчини.

🇺🇦: Муріка, я звісно можу донести тебе до ліжка, але це занадто складно.

Чоловік ніби випав з реальності.

🇺🇲: Що?

Відчувались теплі дотики у зоні шиї.

🇺🇦: Прокидайся кажу

США розплющив очі. Він лежав на дивані обіймаючи українку. Здивований чолов’яга глянув на усміхнене обличчя рудої.

🇺🇦: Щось снилось?

Мурік розуміючи що краще таке не розповідати, пригорнувся до тільця України.

🇺🇲: Мх- ні, просто не помітив як заснув

Хриплий голос розливався по кімнаті. Сказати що чоловік засмутився, нічого не сказати. Він думав що нарешті зміг признатись у коханні, тим паче все так добре йшло.. Занадто добре, аби бути правдою. Але хто його знає, можливо колись це все буде наяву? По справжньому. А можливо ще краще.

Не сумуй Мурік, ніколи не буде пізно зізнатись, чи не так? (⁠。⁠•̀⁠ᴗ⁠-⁠)⁠✧
(Тут типу натяк від автора на щось цікаве а що саме, автор поки сама не знає(⁠ノ⁠◕⁠ヮ⁠◕⁠)⁠ノ⁠*⁠.⁠✧)

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь