Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Солодка помста

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ти стояла біля кухонної тумбочки нарізуючи овочі на салат, коли почула кроки свого хлопця.

Підійшовши він поклав руки тобі на талію і заглянув через плече, так само як він завжди робив. Але цього разу все було трохи інакше, замість того щоб як звичайно запитати, що ти готуєш, Чан мовчки ледве торкаючись поцілував тебе за вухом, потім ще один такий же легкий поцілунок вже трохи нижче. Такими ніжними дотиками губ він дійшов до твого плеча, поки його руки опустилися трохи нижче і злегка стискали твої стегна. Овочі разом з дошкою благополучно були відсунуті убік, а твої руки, якими ти впиралася в стіл, були накриті руками Чана, його поцілунки на шиї та плечах робилися дедалі впевненішими. А відчуття дедалі глибшими.

– Мммх Ча-а-ні.

Хлопець відпустив твої руки та відступивши на пів кроку розвернув обличчям до себе, після чого піднявши посадив на тумбочку, розводячи ноги по сторонах від себе. Так само як і до цього він продовжував стискав твої стегна і наближався все ближче до губ, ти поклала руки на торс хлопця пропускаючи їх під футболку окреслюючи пальцями кожен сантиметр його м’язів. Заплющила очі, бувши готовою до поцілунку, але він зупинився всього в сантиметрі від твоїх губ.

– Ой, я зовсім забув, мені потрібно провести прямий ефір, продовжмо пізніше.

Він говорив це не відсторонюючись, зовсім тихо, бувши досить близько щоб відчувати його дихання, але не достатньо близько як того хотілось. Як тільки ти вирішила податися вперед щоб відчути тепло його губ, він почав відходити як ні в чому не бувало не давши тобі дійти до цілі.

– Еееей, в сенсі? Ти серйозно зараз? Це що було?

Ти злегка тримала хлопця, що відходить, за край футболки, який в результаті дуже швидко вислизнув з руки.

– Потім продовжимо. – Хлопець говорив це доходячи до дверей кімнати, в якій практично завжди вів ефіри.

– Ти це спеціально?

– Я? Ні-і-і, — хитрий погляд і легка усмішка говорили про інше.

– Я ж тобі помщуся, – ти примружила очі, вимовляючи цю фразу, для більшого ефекту.

– Обов’язково, – сказавши це Чан зник за дверима залишаючи їх трохи напіввідчинений.

Він так робив завжди, коли проводив ефіри, для того, щоб ти могла зайти та не було чути, що відкриваються двері. Ти часто сиділа разом із ним, але “за кадром”. У кутку кімнати стояло крісло, на якому ти зазвичай сиділа і дивилася на хлопця, так само досить часто читала чат і скидала йому в особисті повідомлення цікаві запитання чи смішні коментарі. Він завжди читав чат з телефону тому не було помітно, що він читав смс. Ти завжди сиділа тихо, з вимкненим звуком на телефоні, щоб у фанів не було запитань, хто сидить поряд з “їхнім” Чаном, оскільки це були секретні стосунки.

Він був сольним виконавцем, але все ж знаючи як деякі фани реагують на таке, ви вирішили тримати це в секреті.

Зазвичай ефір тривав годину чи півтори. Ідея помсти у твоїй голові з’явилася досить швидко, але на її втілення знадобився час. І ось приблизно через 40 хвилин ти увійшла в кімнату, так само тихо як завжди, і сіла в крісло тримаючи в руці телефон. Ти була одягнена у легкий сарафан на зав’язаних бретельках.

Як зазвичай Чан бачив, що ти зайшла, але не переводив погляд на тебе. Як завжди дивлячись коментарі ти скидала деякі Чанові, все як завжди, принаймні було, хвилин 10, а потім ти почала свою “помсту”.

Т/і: – «Пам’ятаєш я обіцяла помститися?»

Ти уважно спостерігала за реакцією хлопця, який лише на секунду насупив брови, і далі почав читати та відповідати на коментарі. Як і до цього ти скинула йому кілька скринів з чату з питаннями на які він відповів, звичайні питання в основному про альбом, що нещодавно вийшов. Потім було ще одне повідомлення

Т/і: -«Гра починається, сонечко, * фото *»

Це була по суті звичайна фотографія в дзеркалі вашої спальні, в тому одязі, в якому ти була годину тому, коли Чан вирішив тебе подразнити, а саме в шортах та футболці, а погляд був спрямований прямо в камеру. Хлопець так само насупив брови в нерозумінні, та було помітно як він майже підняв погляд на тебе, але вчасно зупинився і що б не спалиться перевів його на екран ноутбука.

Далі було ще кілька скринів з ефіру в особисті повідомлення і Чан здавалося вже розслабився, тому настав час наступної фотографії.

Т/і: – *фото*« Тобі не здається, що ця футболка мені не пасувала?»

На цьому фото ти вже сиділа на ліжку, так само фото в дзеркалі, але вже без футболки, а в красивому, чорному, мереживному ліфі. Це був комплект білизни, досить дорогої білизни, який подарував тобі Чан на вашу річницю. І ти точно знала що кожного разу, коли ти його одягаєш він не на довго затримується на тобі.

Цього разу Чан замість нахмурених брів видав хитру усмішку. І тут тобі стало цікаво, що вона означає.

– Ой, я зовсім забув, ось ця футболка яка на мені, її мені подарували, вам напевно погано видно її, зараз,- Чан сказав ці слова встаючи зі стільця та виходячи за межі камери, після чого зняв футболку та розправивши показав у кадр, при цьому дивлячись на мене оголюючи весь свій торс знаючи, що його тіло це мій спусковий гачок. Після чого піднявши брови на кшталт “що далі?” одягнув назад футболку, повертаючись на місце перед камерою.

І знову звичайні коментарі в особисті повідомлення без жодних фото. Було цікаво спостерігати як кожного разу бачачи нове повідомлення він зволікає секунду перед тим як його відкрити.

Листавши чат ти помітила один цікавий коментар який добре підходив під ті пристрасті які літали в кімнаті.

Т/і: — «*скріншот* Можеш притиснути мене до стіни?»

Чан як завжди прочитав це повідомлення в голос і спочатку трохи розгубився, але незабаром подивився прямо в камеру.

– Скажи “будь ласка”.

Хлопець говорив це дивлячись у камеру, абсолютно спокійним голосом та з усмішкою. Дуже часто він передавав тобі відповіді саме так. Дивлячись у камеру, тому що він знав, що ти дивишся ефір навіть якщо при цьому ти знаходилася не з ним у кімнаті. І зараз не дивлячись на те, що він читав саме коментар, ти була впевнена в тому, що ця фраза була адресована тобі та ти це запам’ятаєш.

Наступні пару хвилин ти не відправляла абсолютно нічого, даючи час Чану що б відволіктися, але він так само перевіряв телефон на наявність нових повідомлень і за цим було страшенно цікаво спостерігати.

Т/і: «Ти так часто дивишся чи немає нових повідомлень на телефоні, що це стає помітно, так хочеться побачити наступне фото?»

І знову замість слів лише багатозначний погляд на камеру.

Т/і: – “Фото * Як тобі таке “будь ласка?”

На фото ти була вже без шортів лише в одній білизні, сидячи на краю ліжка з трохи розставленими ногами.

Реакція Чана була цікавою. Спочатку він злегка облизнув губи та після того, як уважно розглянув фото паралельно, продовжуючи свою відповідь на одне з питань, він відклав телефон убік і знову дивився на екран ноутбука.

– Що ж, мені вже скоро треба буде йти, тому давайте ще кілька коментарів і на сьогодні прощатимемося.

Після чого він знову взяв телефон до рук, щоб було зручніше читати чат ефіру.

Т/і: – “Так швидко? Хіба ти не хочеш ще трохи погратись? Годину тому здавалося в тебе було більше терпіння… А якби ти тоді не пішов, то зараз я могла б скакати на тобі. Або ж стояти на колінах даруючи тобі незабутні відчуття, приймаючи твій член до кінця, обхоплюючи його губами, поки ти стискав би в руці моє волосся.”

Дочитавши це повідомлення Чан намагався вдати, що нічого не відбувається, але у його тіла були інші плани.

Він почав смикатися на стільці намагаючись сісти зручніше, навіть трохи поправив шорти, але приховати явний стояк було складно. На щастя в камеру було видно лише верх його тіла.

Т/і: «*фото* Зверни увагу в якому я зараз сарафані»

Фото було зроблено тільки що, на випадок, якщо Чан не зміг точно розглянути в чому ти одягнена.

Т/і: «відео»

Останнім повідомленням було лише одне відео, про всяк випадок ти відключила звук, раптом Чан забув би прибрати звук на телефоні. Хоча ти й хотіла йому помститися, але точно не хотіла, щоб у нього були проблеми.

На відео ти стояла спиною до камери, в тому ж комплекті, подарованим Чаном. Спочатку ти трохи провела руками по своєму тілу, після чого підібралася до застібки ліфчика і розстебнула її оголюючи спину, але так і не повертаючись передом до камери. Після чого відкинувши ліф убік потяглася за сарафаном, заздалегідь залишеним біля себе. Надягнувши його ти все ж розвернулась і дивлячись в камеру запустила руки під спідницю по сторонах так щоб перед був прикритий, і підчепивши пальцями білизну, що залишилася на тобі зняла її з себе відправляючи в слід за ліфом. На цьому відео закінчилося, воно було зовсім коротким може близько хвилини, але цього вистачило щоб остаточно затьмарити голову Чану усвідомленням того, що ти зараз сидиш за два метри від нього в одному лише легенькому сарафані на голе тіло.

Чи варто говорити, що ефір був закінчений досить швидко?

Коли Чан почав прощатися з фанатами ти встала зі свого крісла і підійшла ближче до столу чекаючи поки Чан попрощається з фанами та закінчить ефір вдаючи, що у нього зараз немає жорсткого стояка та що це не він хоче взяти тебе прямо на цьому столі. Який милий хлопчик.

Як тільки Чан вимкнув ефір і закрив ноутбук ти відразу обійшла стіл і стала прямо перед ним спираючись на край столу.

Хлопець запустив руки під сарафан трохи погладжуючи твої стегна та оглядаючи тебе знизу вгору.

– Ти хоч уявляєш, як важко мені було стримуватися і не подивитися на тебе? – Чан говорив це таким важким голосом, що по тілу пробігали мурашки від кожного його слова. Ти й раніше любила дражнити хлопця, але так було вперше, тим більше під час його ефіру. І усвідомлення того, що не дивлячись на багатотисячну аудиторію його трансляції, тільки ви двоє знали що тут відбувається заводило і тебе саму. А невідомість того, що буде далі й що зробить Чан на твої провокації, змушувало гальма відмовити повністю і летіти на всій швидкості в невідомість.

– Я ж казала що помщуся.

Після цих слів хлопець піднявся опинившись всього за кілька сантиметрів від тебе, після чого піднявши посадив тебе на стіл розставляючи твої ноги по сторонах від себе, так само як півтори години тому на кухні. Але на відміну від того моменту, зараз він точно вже нікуди не піде.

– То тобі подобається грати?

Чан говорив це зовсім тихо, прибираючи твоє волосся назад, оголюючи плече, на якому залишилася лише тонка зав’язана бретелька від сарафана, яка незабаром була розв’язана, поки другою рукою Чан продовжував блукати по твоєму стегні трохи стискаючи його.

– А тобі ні? – Паралельно з тим, як ти це говорила, запустила руки під футболку хлопця, окреслюючи руками його пружний прес та груди.

– Мені здається тепер я частіше тебе дражнитиму, – Чан говорив це зовсім тихо на вухо, змушуючи тебе заплющити очі та просто слухати його, відчувати його руки на своєму тілі та просто повністю віддатися відчуттям. Після цих слів хлопець поцілував тебе біля вуха, спускаючись нижче, він залишав слід червонуватих плям від вуха до плеча, потім до ключиць і шиї, а руки пробиралися все далі під сарафан, впиваючись пальцями в сідниці, від чого твоє дихання ставало все важчим. Чану довелося відсторонитися коли ти знімала з нього футболку, але незабаром він повернувся до твоїх губ спочатку ніжно цілуючи та тоді роблячи це все більш настирливо прикушуючи нижню губу після чого посмоктуючи її, доки ти досліджувала кожен сантиметр його спини, котрий і так знала вже напам’ять.

Ти спробувала підібратися до ризинки шортів хлопця і стягнути їх, але твої руки були перехоплені.

– Не так швидко Т/і, тобі так не терпиться відчути мій член у собі?

У відповідь ти лише притягнула Чана до себе, поклавши руку йому на потилицю і почала цілувати так пристрасно, як ніколи раніше вибиваючи повітря з його легень. Але разом з тим Чан часу не гаяв і розв’язав твою другу шлейку на якій і тримався верх сукні, оголюючи груди.

– Я не просто хочу відчути його в собі, я хочу щоб ти взяв мене прямо на цьому столі, так щоб я своє ім’я забула. Щоб благала не зупинятися доки не охрипну. Ось що я хочу. – Після цих слів, які були сказані тихо дивлячись прямо в очі, ти обвила хлопця ногами та підтягла до себе притискаючись до його стояка, який жадав уваги. Запустивши руку у твоє волосся на потилиці Чан спочатку притиснув до себе в поцілунку, а потім стискаючи волосся в кулаку потягнув їх назад, так щоб голова відкинулася назад і він отримав повний доступ до твоєї шиї, залишаючи червоні плями на кожному місці, куди торкався губами. Однією рукою він стискав твоє волосся від чого збудження ставало тільки сильніше, а другою масажував груди під твої стогони які ти навіть не намагалася стримувати.

Вони не були гучними, але цього було достатньо щоб змусити Чана забути про всі рамки й кордони.

Уклавши тебе на спину на столі хлопець навис над тобою підтягуючи сарафан так, щоб він залишався на твоїй талії, він часто так робив, залишав частину одягу на тілі, але при цьому прикритою залишалася лише не значна частина, і ніколи не роздягав повністю.

Ловлячи твій стогін ротом у поцілунку він почав погладжувати внутрішню частину стегна і плавно піднявся до клітора, дотики до якого відгукувалися електричним розрядом по всьому тілу через накопичене збудження.

– Ммааагххх…. Чаніі, будь ласка… Просто увійди в мене я не можу більше… Ааагх.

– Ооооось, це те, що я хотів почути, але не так швидко мила, ти помстилася мені, а я трошки помучу тебе за те, що ти так дражнила мене на ефірі, тому просто насолоджуйся, – Чан дражнив тебе лише торкаючись твоєї промежини змушуючи звиватися, щоб отримати більшого, та ось ти відчула як у тебе входять пальці хлопця, дуже повільно, через що ти смикнулася вперед щоб прискорити цей процес, хоч і знала, що хлопець завжди починав дуже спокійно і повільно поступово набираючи оберти, і це зводило тебе з розуму, але Чану це й подобалося

Бачити як ти втрачаєш голову, здавалося ніби він ляльковик, який керує не тільки твоїм тілом, а й розумом.

– Полеж спокійно інакше я припиню прямо зараз.

Ти лише кивнула головою у відповідь і спробувала лежати спокійно, лише руки на його спині видавали тебе, впиваючись у шкіру хлопця, завтра точно залишаться сліди.

Рухаючись у тобі двома пальцями, Чан цілував твої ключиці, плечі, груди, живіт.

І ось ти відчула порожнечу в собі, після чого був голос хлопця.

– Почекай я зараз прийду.

– Ч… Чаан… На кріслі.

Ти зрозуміла за чим зібрався йти хлопець, але подумавши про це заздалегідь відразу взяла їх із собою, щоб потім не бігати.

– Ти ж моя розумниця.

Хлопець дуже швидко повернувся до тебе. Підвівшись ти допомогла йому стягнути шорти та труси. Знявши їх повністю Чан відкинув їх кудись убік поки цілував твої губи, досліджуючи язиком твій рот. Ти одягнула презерватив і закинула ноги на стегна хлопця, а руками обійняла за шию, але хлопець тебе зупинив.

– Злізь зі столу.

Ти послухалася і спустилася на ноги в очікуванні, що буде далі, ти не знала, що чекати від нього, але при цьому абсолютно довіряла. Розвернувши тебе спиною до себе і трохи нахиливши тебе так, щоб ти спиралася руками в стіл і тримаючи тебе за сідниці притиснув до себе, що б ти могла відчувати результат своєї помсти.

– Ти страшенно гаряча.

Чан шепотів це тобі на вухо трохи охриплим голосом, погладжуючи руками вигини твого тіла. Хлопець ще трохи просто стояв насолоджуючись виглядом оглядаючи твою спину, сідниці, періодично залишаючи тепло від губ на твоїх плечах. Але так тривало зовсім не довго. Направивши рукою член до входу він почав входити так само повільно, як раніше пальцями, разом з тим трохи нахилившись притиснув тебе до себе.

Увійшовши майже повністю хлопець зробив різкий поштовх, від чого ти прогнулась у спині й відкинула голову назад. Здавлений стогін хлопця віддавався відлунням у твоїй голові збуджуючи ще більше, хоча хвилину тому це здавалося неможливим.

Утримуючи тебе за шию однією рукою він трошки стискав руку, придушуючи. Він знав як це діє на тебе.

Стогони все більше наповнювали кімнату, а рухи хлопця перейшли з повільних у швидкі та різкі від чого твої ноги почали підкошуватись і Чан це помітив тому вийшовши з тебе він розвернув і посадив тебе на стіл, поклавши тебе та нависаючи знову увійшов, але вже не повільно, а різко і до кінця відразу ж набираючи обертів, від чого стіл почав хитатися. Деякий час Чан підтримував такий темп, але незабаром почав уповільнюватися знову роблячи так, що ти відчуваєш кожною клітиною його член у собі від головки до основи. Цілуючи твої груди, залишаючи засоси на шиї, стискаючи сідниці, і видаючи стогін, що розпалюють, тобі на вухо тим самим випускаючи всіх твоїх мурашок на шкірі. Він змушував твій розум відключатися і закривши очі віддаватися відчуттям впиваючись нігтями в його спину.

– Мгхааа аах… Ч. Чаан, яя… Ааагх я більше не можу.

– Мені зупинитись? Він казав це дивлячись на тебе практично повністю зупиняючись, що змусило тебе розплющити очі та подивитися на хлопця. Його погляд був затуманений, дихання збите, на лобі крапельки поту, а вени на шиї набряклі. Таке видовище виглядало не реальним, занадто прекрасно та ідеально щоб бути правдою.

– Ні…ні, – ти потягла його за потилицю до себе вп’явшись у його губи, – будь ласка *поцілунок* не зупиняйся * поцілунок у шию* будь ласка.

Хлопець вирішив більше не мучити тебе, його поштовхи стали різкими розгонистими з зовсім короткими паузами, від чого оргазм не змусив себе довго чекати, ритмічні поштовхи в перемішування зі стогонами, страшенно гарячого хлопця над тобою, і максимально сильним збудженням подарували феєричні відчуття.

– АААААх Чааан дааа…

Ти вигнулась в спині від потужної розрядки, а м’язи піхви стиснулися навколо члена хлопця, поки він продовжував рухатися всередині тебе, що змусило його стогін стати голосніше і зовсім через короткий час пішов за тобою кінчаючи всередині тебе від чого ти відчула невелику пульсацію.

Чан ніжно поцілував тебе притримуючи презерватив щоб він не сковзнув, поки виходив з тебе.

– Я так люблю тебе, – сказавши ці слова хлопець з особливою ніжністю поцілував твої губи після чого відсторонився, щоб зав’язати та викинути презерватив.

– Я теж тебе люблю, сонечко.

Ти все ще лежала на столі, бо розуміла, що твої ноги тебе зараз не послухають. Чан підійшовши назад до тебе, спочатку одягнув труси, піднявши їх з полу, після чого ніжно підняв тебе і взявши на руки відніс до вашої спальні. Поклавши тебе на ліжко допоміг зав’язати сукню і надіти білизну після чого вкрив ковдрою і ліг поряд міцно обіймаючи тебе і шепочучи на вухо як сильно він тебе любить і дорожить поки ти не заснула в його міцних обіймах.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь