Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Слабкі місця

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Тарталья влігся і ми ще подивилися дві серії серіалу.
– Може вже будемо спати?Як не як вже 4 ранку.-говорив він мені позіхаючи.
– Добре зараз вимикаю.
Я потягнувся за пультом і вимкнувши телевізор ліг на правий бік спиною до Тартальї
-Вимкни ліхтарик будь ласка , тобі ближче.
Я лиш краєм ока помітив повну темряву і заплющив очі.Через деякий час стало спекотніше від чого я зовсім не міг заснути і скинув з себе покривало , через приблизно 5 хвилин гарячі руки опинились на моїй талії.Я лиш відчув як почервоніли мої щоки ставши в спеку ще гарачішими.Через мить Тарталья вже обіймав мене зі спини обпікаючи мою шию гарячим подихом і вся моя спина вже спітніла , бо йому скоріш за все було не менш спекотно чим мені.Трохи повернувши голову я побачив , що він все-таки спить і це мене заспокоювало , хоча від його дотиків сердце мало не вилітало з грудей.Я змирився з тим що так мені і прийдеться заснути, тому всеж таки може вже ближче до 6 ранку , але я поринув в сон.
***
Я проснувся від обідніх променів сонця , відкривши очі я побачив Чжуна який буквально спав обіймаючи мене і притулившись носом до носа.
-Хах , мій красунчик)-с усмішкою сказав я пошепки аби його не розбудити.
Я гладив його по голові і не встоявши ніжно поцілував ледве торкунвшись губ.
-Так не хочу тебе будити , але вже не можу заснути…-  я останній раз за цей пізній ранок поцілував його і пішов наводити лад.
Спочатку я вмився і почистив зуби , не вилазивши з піжами я одягнув фартух і прибрав всі пусті пачки коло нашого спального місця підійшов до дивану поруч з ним.
-Мм яке тоді було смачне поєднання двох смаків.- згадав я той момент коли прибирав крабову пачку чіпсів кинувши її в пакет з усіма такими ж.
Після прибирання я застелив свою частину так званого ”ліжка” і пішов викинути пакети.
***
Я прокинувся від того що в коридорі гучно закрилися вхідні двері.На настінному годиннику було вже 13:00
-Ого , не дивно що я так багато спав заснувши в 6 ранку.
Я швиденько встав і пішов вмиватися , закінчивши чистити зуби я взяв гребінець і пішов шукати Тарталью по всій квартирі.
– Його немає ні в вітальні де ми спали й дивились фільм , ні в моїй спальні.Може подзвонити – Я підбіг до кухоного столу і взяв в вільну руку – стоп..а якщо він просто пішов додому – сказав я собі в пошуках його номеру.- Та ні , що я буду йому дзвонити , чого я взагалі так переживаю , немає чим зайнятися , чи що?
Я поклав телефон на диван і підійшов до шафки взяти фартух , але не помітив його там.
-Всенсі?А куди тепер він подівся?Айщ~ і так приготую.
Я дістав лапшу швидкого приготування і почав нарізати м’ясо викладавши шматок за шматком на сковорідку.
***
-Ооо як сьогодні тепло , не дивно що вночі було так спекотно.
По дорозі до ближнього смітника я вирішив зайти в магазин і взяти напоїв.В магазині було прохолодніше чим на дворі і тільки тоді я помітив що я в піжамі.
-Бляха , ти реально забув переодягнутися Тартальйо? – почав я нити собі в голові почухавши потилицю.
Вже не було за що переживати так як я був коло полиць з напоями.Взявши алкогольний “Garage“з 6 градусами в баночці я заплатив і пішов до Чжуна не звертаючи уваги на касира , який був в шоці від мого одягу.
Я зайшов до квартири і почув музику яка лунала з кухні , то була пісня “Black swan“ яку виконували BTS. Чжун її обожнує.Я поклав напій на стіл в вітальні яка була з’єднана з кухнею , тому заходити потрібно було не помітно.Він готув лицем до електроплити.
Я м’яко поклав холодні руки йому на талію і не торкаючись тілом лиш нагнувся залишити засос на шиї.
-Ах~ – вирвався довго очікуваний гучний стогін з губ Чжуна.
Тендітне тіло зжалося в моїх руках , його плечі піднялися і я краєм ока побачив як він не свідомо закотив очі повністю закривши так як все ще був нагнутий до шиї
-Сонце , я що знайшов твоє слабке місце? – шепотів я йому на вухо вдихаючи парфум в його шиї я поставив ще один багряний послід.
-Мм~ – намагася стримати ще один солодкий стогін з своїх вуст брюнет , що мене почало збуджувати.
Я різко повернув його до себе і підхопив його за сідниці підняв на руки і посадив на інший стіл який був вищий і чистіший за той на якому він готував.Я зазирнув в його очі і запитав.
– Чому ти заперечуєш своїм почуттям коханий? – низьким тоном сказав йому я видихнувши прямо в губи.
– Я..я..мені потрібно доготувати лапшу..- після цих слів я вимкнув ліву комфорку електроплити одни натиском. – Там вже й м’ясо пригорає..- я потягнувся за правою комфоркою вимкнувши і її я запитав.
-Сонце, не тікай від питань , ти на потяг не запізнюєшся , ти сьогодні вільний навіть від роботи.Ітак ще раз , чому ти заперечуєш своїм почуттям? – сказав я і підтягнув його ближче , від чого він припіднявся і я схопив його за сідниці.
-Я..я..не знаю.В мене таке вперше – відповів він мені з ще червонішими щоками коли я після кожної зупинки стискав сидниці ще дужче і вже відчував , як щось впирається мені в живіт і я одразу зрозумів що це , але вирішив його подразнити.
-Якщо ти ще не готовий , то не має питань я не буду цього робити.
-Т-так – дуже тихо сказав Чжун з червоними щоками
-Що, що?
-Т-так , я готовий.Роби що треба , я вже не голодний.
Я старався не усміхатись на всі 32 і продовжив.
-Де тобі більше подобається?В спальній на ліжку , у вітальній на застеленій підлозі чи прямо на столі? – підсунувся я до нього з м’якою і в одночас хитрою посмішкою.
-…

(P.s.Три точки признак дрочки ахахах)

-Значить на ліжку?-Чжун мені лиш мовчки кивнув з опущеною головою.
Я підхопив його сильніше , так як мої руки ітак були на його сідницях і поніс в спальню.На шовкове , біле простирадло падало сонячне світло ніби зараз 6 ранку і час пити каву під світанок.Ми злилися в ніжному поцілунку пристрасті і Чжун мовив
– Може я і соромлюся , але я цього чекав.
Я посміхнувся і закривши очі притулився своїм носом до його.
– Дякую що це взаємно – Одразу після цієї фрази я закрив двері хоча вдома тільки ми двоє і почуття захмарили мою свідомість.Я притиснув брюнета до тумбочки коло ліжка і доки Чжун тягнувся до мого одягу , я знімав всі каблучки для зручності і переклавши чжуна на ліжко почав цілувати ще грубіше переходячи на його чутливу шию.
– Ах~Милий , тільки не перестарайся.Мені Ах~ на роботу післязавтра.
– Нічого не обіцяю.
Ще голосніше і млосніше застогнав піді мною хлопець з бурштиновими очима , коли я сів на його збуждену плоть і підняв руки вгору зажавши своєю однією рукою , щоб той не пручався.
-Ах~ не мучай мене…
-Терпіння коханий , я знаю що роблю – відповів я і продовжив цілувати його шию залишаючи багряні засоси на білосніжній шкірі юнака.
Через ще 5 хвилин не скінчених стогінів я вирішив трохи змінити вид так званого ”мученя” Чжуна.Для початку я помітив в його відкритій шафі пасок і відпустивши Чжуна підійшов до шафи.
– Тільки не пести себе поки я не прийду – повідомив я Чжуну і пішов до вітальні за дечим дорослим.
На підлозі лежав пакет в якому раніше лежала не тільки моя піжама , а і дещо рожевеньке.Я повернувся до Чжуна оберненого до мене спиною і я підкравшись на вшпиньках підійшов ззаду.Обережно розмістив пристрій на його члені на штани і натиснув на дистанційний пульт.
– Ах~ – брюнет повернувся до мене – Це те що я думаю ? – Ледве говорив він схопившись за мою руку.
– Так сонце , це вібр@тор.Доречі я його зарання підготував , саме для тебе.
Я назад сів йому на пах прижавши пристрій дужче і зменшив на телефоні потужність.Після в моїх руках все ще був ремінь , декількома рухами з тіктоку руки Чжуна вже були прив’язані один до одного і закинуті на верх.Я роздягнув його , та залишалися лише труси , я потягнувся і за ними.
– Чекай!А чого це тільки ти ще одягнутий , твоя нічна со-Ах~-рочка тільки розстібнута.
– Як забажаєш..
Я зняв з себе одяг до білизни і продовжив.Я взяв до рук вібратор і поклав прямо йому в білизну насолоджуючись виглядом і стогінами мого хлопця.
***
Я відчував дуже сильний оргазм , але він не міг мене довести до кінця , тому я вирішив діяти.Так як рудий всівся мене між ніг якими я його стискав від збудження я обхопив ногами його талію і штовхнув на себе.Через мить він опинився в мене на грудях в міліметрі від губ і я затягнув його в довгий цілунок , відволікаючи губами я вирішив діяти трохи нижче , так як мої ноги були вільні я переклав праву ногу і різко доторкнувся до стояка.Я одразу почув те що було доступно тільки мені.
-Мммм~ – протягнувся довгий стогін мого коханця прямо в поцілунок – Береш ініціативу на себе?
-Ах~ можливо..
– Розмріявся – Тарталья забрав мою ногу – Може приступимо до основного?
Не дочекавшись моєї відповіді наша білизна опинилась на підлозі.Він підняв мої ноги і взявши трохи природньої змазки підготувався.
– Я почну…
Після  цих слів Тарталья ввійшов в мене одним пальцем

-Аа..- почав я кричати від болю , але він мене заткнув поцілунком з язиком.

-Я постараюсь обережно.

Його палець ходив туди сюди і через 2 хвилини звикань рудий запитав.

-Все добре я можу продовжувати.

-Т-так..

Слідом підійшов і другий.

Синьо-окий знову перервав біль поцілнуком , я зав’язаними руками взявся за його голову зарившись пальцями в волосся.

***

Брюнет був під моїм контролем , він був уже достатньо ростягнутий і я максимально боючись завдати йому сильного болю все ж вирішив не питати згоди , а забрав вібратор і розв’язав йому руки.

– Ооо~ Тартальйо , я ж ще не кінчив , ти чого дарма мене розтягував – підійшов ззаду до мене він обійнявши і поцілував в шию.

Його руки були на моєму пресі і взявши за руку він кинув мене на ліжко і сів зверху.

-Любий ти чого? – хитро посміхався він і взяв щарф який був у нього під рукою.

– А навіщо очі зав’язувати?

– Зараз дізнаєшся.

В цю ж мить я відчув , як Чжун сів на мій член і ми одночасно протяжнот застогнали.

-Я не Ах~ думав , що ти так Ах~..- Я не міг договорити.

-Чш..

Брюнет дуже швидко набирав темп і я зрозумівши що скоро настане його пік +

схопив його за стегна і контролював.

-Ах~ зачекай Ах~не так..швидко Ах~.

В кімнаті ставало все спекотніше , було чути  лиш стогін і ударри ні аших тыл один об одного.Так як він не давав собі кінчити . я вирішив прискорити цей процес.Нагнувшись я почав цілувати його прес за смоктати соски іноді прикладаючи до них вібратор.

-Ах~..Ах~..заче…Ах~ кай..я зараз..Ммм~

Ми одночасно кінчили і я впав коло нього на ліжко накрившись покривалом і ліг на плече.Він обійняв мені поклавши підборіддя на мою голову і ми заснули.

 

 

 

 

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Слабкі місця