Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Різдвяний бал

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

              Різдвяний бал

 

Після уроку хореографії, який організувала місіс Макґонеґел перед Святковим балом, Гаррі зручно вмостився на м’якому диванчику у ґрифіндорській вітальні і напружено думав про майбутній бал. Поруч сиділа Герміона і писала домашню роботу із зіллеваріння на довжелезному пергаменті. Рон грав із Невіллом у чарівні шахи. Джинні фліртувала до Діна Томаса.

Юнака із роздумів вирвав голос подруги:

  • Гаррі, чому ти ще досі не зробив домашнє завдання із зіллеваріння?
  • Герміоно, як би я старанно не написав есе про зілля невидимості, Снейп все одно поставить мені «незадовільно». Я заради пристойності напишу кілька слів у моєму пергаменті, щоб не виглядати абсолютним ледарем, але я не збираюся писати наукову дисертацію із зіллеваріння на 2-3 пергаменти.
  • До речі, Гаррі, ти вже знайшов партнерку для Святкового балу? – поцікавилася шатенка. – Місіс Макґонеґел сказала, що чемпіони Трьохчаклунського турніру повинні відкривати цей урочистий захід.
  • На жаль, ні. Седрік вже встиг запросити Чжоу, а Дін – Джинні.
  • Герміоно, а тебе вже хтось запросив на бал? – поцікавився брюнет.
  • Поки ще ніхто, Гаррі. А чому ти цікавишся цим?
  • Мені Рон повідомив, що сьогодні ввечері він планує запросити тебе, Герміоно. – Надіюся, ти не плануєш танцювати із Малфоєм? – юнак жартівливо підморгнув подрузі.
  • Гаррі, ти п’яний?! Я із тхорем Малфоєм?! Ну, начувайся! – дівчина жартівливо стукнула друга книжкою по голові.
  • Годі, Герміоно! Заспокійся! Я просто пожартував! – весело сміявся брюнет.
  • Гаррі, запроси Луну, вона – красива і розумна дівчина. – заспокоївшись, запропонувала шатенка.

Замість відповіді юнак раптом обійняв подругу за талію і поцілував її коралово-червоні губки. Герміона густо зашарілася: вона була таємно закохана у Хлопця-що-вижив ще із минулого курсу, коли вони разом рятували Сиріуса від дементорів. Потім вона міцно обійняла Гаррі і відповіла поцілунком на його поцілунок.

Рон побачив здивоване обличчя Невілла і озирнувся.

  • Гаррі!!! Герміоно!!! Що ви в біса коїте?! – обурено заволав наймолодший Візлі, почервонівши, як помідор, і спересердя перевернувши шахівницю на здивованого Невілла.

Джинні оглянулася, і, побачивши поцілунок Гаррі і Герміони, зблідла і до болю  стисла кулачки.

  • Поттере, від сьогодні забудь про нашу дружбу! – крізь зуби процідив розлючений наймолодший Візлі. – Тебе відшила китаянка і ти вирішив вкрасти чужу дівчину?!
  • Рональде Білліусе Візлі!!! – сердито вигукнула шатенка. – Я – вільна людина, а не твоя власність! І так, я кохаю Гаррі ще із третого курсу!
  • Седрік Діггорі хоч не махлював, щоб потрапити на Турнір, Поттере! Я шкодую, що тебе тоді не зжерла голодна дракониха! – волав Рон.

Брюнет зблід, засукав рукави мантії і вже хотів вибити колишньому другові кілька зубів, але Герміона міцно схопила юнака за руку:

  • Облиш його, Гаррі! Він не вартий того! Місіс Макґонеґел буде сильно розлючена вашою бійкою і, на радість слизеринцям, серйозно покарає вас обох і наш факультет! Не зважай на Рона, він – ревнивий ідіот.
  • Добре, кохана. – зітхнув юнак. – Роне, від сьогодні навіть не смій підходити до нас із Герміоною!
  • Дуже ви мені потрібні, шахраю і заучко! – зневажливо пирхнув наймолодший Візлі.

Джинні встала і попрямувала до коридору, по-змовницьки кивнувши братові. Рон також вийшов із вітальні.

Близнюки Візлі підійшли до брюнета і по-дружньому поплескали його по плечі.

  • Молодець, Гаррі! Ти дав гідну відсіч нашому самовпевненому братику! Якщо він ще раз причепиться до тебе чи до Герміони, просто поклич нас: ми перетворимо його рюкзак на велетенського павука. Ронні дуже боїться павучків. – хитро підморгнув Фред.
  • Мені не сподобався хижий погляд вашої сестри, яким вона поїдала Гаррі під час нашої перепалки із Роном. – стривожилася шатенка.
  • Джинні? – здивувався Джордж. – Вона показиться і забуде про Гаррі. У неї ж є Дін Томас. До речі, Герміоно, одягни найкращу сукню на Святковий бал: нехай наш братик трохи побіситься.
  • Добре, так і вчиню. – усміхнулася шатенка.

Під час сніданку у Великому Залі Рон і Джинні помінялися місцями із Кетті Белл та Невіллом Довгопупсом, щоб не сидіти поруч із закоханими Гаррі та Герміоною. Драко Малфой помітив це і задоволено потер руки. У нього визрів один план щодо приниження свого споконвічного ворога.

На перерві перед уроком Трансфігурації блондин підійшов до наймолодших Візлі.

  • Привіт, Роне і Джинні! Я бачу, що Поттер і вам встиг допекти. У мене є один план, як йому втерти носа.
  • Це тебе не стосується, тхоре! – відповіла наймолодша Візлі.
  • Джинні, я ж тобі не ворог! – хитро посміхнувся Драко. – Я просто хочу тобі допомогти.
  • Добре, Малфою, ми уважно тебе слухаємо. Який твій план? – поцікавився Рон.

Слизеринець показав їм колбочку із яскраво-червоною рідиною і хитро підморгнув. Руда ґрифіндорка зблідла:

  • Малфою, це ж … еротичне зілля!
  • Так, Джинні, ти маєш рацію! – гидко посміхнувся блондин. – Під час бенкету непомітно підлийте це зілля у келихи Поттера і бруднокровки. Коли вони усамітняться у садку, я гукну свого хрещеного батька, Северуса Снейпа, а також і Філча. Ото буде потіха!
  • А нас ніхто не запідозрить? – обережно поцікавився наймолодший Візлі.
  • Ти боїшся, Візлі? – Драко насмішкувато підняв праву брову.
  • Ні, Малфою, я не боягуз! – вигукнув обурений Рон. – Ми згодні.
  • От і добре. – зрадів слизеринець. – Тримай колбу. Обережно, не розбий її. Зілля може просочуватися через шкіру. Роне, тримай цей костюм. Я випадково дізнався про те ганчір’я, що тобі прислали батьки для Святкового балу. Це один із моїх танцювальних костюмів, але я не люблю краватки-метелики. У мене є набагато кращий.

Зляканий рудоволосий хлопчисько віддав колбу із еротичним зіллям молодшій сестрі і обережно сховав позичену мантію у рюкзак. Джинні перетворила заколку для волосся у міцний термос, зсередини обкладений ватою, і обережно сховала у ньому колбу із червоною рідиною.

  • Успіхів, Роне і Джинні! – хитро посміхнувся блондин.

Брат і сестра по-змовницькому кивнули слизеринцю і поспішили на урок Трансфігурації.

Через Святковий бал, на радість ґрифіндорцям, був скасований урок зіллеваріння.

Рон прийняв душ, одягнув позичений слизеринцем костюм і милувався собою у дзеркалі, поправляючи на шиї чорну шовкову краватку-метелик. Прислану батьками страхітливу мантію рудоволосий юнак презирливо зімнув і кинув у куток кімнати.

  • Ось так значно краще. Я завоюю увагу всіх дівчат на балі.

Оскільки вранці Флер Делакур презирливо зморщила носик і відмовила йому, рудоволосий хлопець трохи згодом запросив Лаванду Браун.

Гаррі сидів на лавочці і з нетерпінням очікував на кохану дівчину.  Побачивши його, Драко Малфой, який йшов у Великий Зал разом із Пансі Паркінсон, презирливо скривився:

  • Поттере, схоже, твоя бруднокровка таки втекла від тебе! Із тобою навіть дементор не став би танцювати!
  • Стули писок, Малфою! – скипів брюнет, підвівшись і міцно стиснувши кулаки. – Не смій ображати Герміону, гидкий тхоре!
  • Ну все, Поттере, тобі кінець! Crucio! – вигукнув розлючений слизеринець.

Із його палички вирвалося криваво-червоне закляття, напрямлене на Гаррі, але ґрифіндорець спритно ухилився.

  • Expelliarmus! МІСТЕРЕ МАЛФОЮ!!! – зблідла від справедливого гніву місіс Макґонеґел підбігла та блискавично обеззброїла блондина. – МІНУС СТО БАЛІВ ЗІ СЛИЗЕРИНА І НЕГАЙНО ЙДІТЬ ЧИСТИТИ СОВАРНЮ!!! БЕЗ ВИКОРИСТАННЯ МАГІЇ!!! Радійте, що я ще не викликала аврорів із Міністерства за вжите Вами непрощенне закляття! Містере Поттере, із Вами все гаразд?
  • Дякую за турботу, місіс Макґонеґел, але, на щастя, я встиг ухилитися.
  • Містере Поттере, Ви пам’ятаєте, що чемпіони сьогодні відкривають бал?
  • Так, місіс Макґонеґел. Зараз прийде моя парнерка і я приєднаюся до решти чемпіонів.
  • Раджу Вам не запізнюватися, містере Поттере. Бал почнеться через 10 хвилин.

Гаррі хотів було щось відповісти деканці, як раптом його увагу привернула Герміона у розкішній блакитній сукні, яка спускалася сходами у його напрямку. Від її сліпучої краси юнак втратив мову.

  • Міс Грейнджер, містере Поттере, ходімо у Великий Зал. Там незабаром почнеться бал. – суворий голос місіс Макґонеґел вивів юнака із заціпеніння.

Ґрифіндорець ніжно взяв за руку кохану дівчину і обійняв її за талію. У його грудях від неймовірної радості шалено билося серце. Юнак пристрасно поцілував губки Герміони і вона відповіла поцілунком на його поцілунок.

  • О Боже! – вигукнула здивована Лаванда, помітивши шатенку. – Яка вона красива!
  • Що? Хто красива? – поцікавився Рон, оглянувся і завмер від здивування.

Рудоволосий хлопчисько раптом густо почервонів від ревнощів та гніву і міцно стиснув кулаки.

  • Бісів Поттер! Він вкрав мою дівчину!

Джинні підійшла до розлюченого брата і прошепотіла йому на вухо:

  • Заспокійся, Роне! Під час бенкету, поки Поттер буде розмовляти із Грейнджер, я непомітно підлию їм в келихи із шампанським еротичне зілля. Оскільки тхора Малфоя місіс Макґонеґел відправила чистити соварню, я сама покличу Снейпа і Філча у потрібну мить.
  • Молодець, Джинні! – зрадів наймолодший Візлі. – Нехай нахаба Поттер начувається!

У Великому Залі оркестр почав грати вальс. На середину залу вийшли 4 пари чемпіонів і їх партнерів: Седрік Діггорі і Чжоу Чанг, Флер Делакур і Роджер Девіс, Гаррі Поттер і Герміона Грейнджер, Віктор Крам і Дафна Грінграсс.

Ґрифіндорець був на сьомому небі від щастя. Він ніжно стискав в обіймах Герміону, танцюючи вальс. Її подих із запахом апельсина і кориці, немов міцне вогневіскі, миттю сп’янив юнака. Не маючи більше сил стримуватися, Гаррі пристрасно поцілував коралово-червоні губки коханої дівчини.

Щасливий Геґрід танцював із Олімпією Максим, а незадоволений Снейп кружляв у танці разом із місіс Макґонеґел. Він скривився, немов щойно з’їв кілограм кислючих лимонів, і подумки готував план помсти ґрифіндорцям.

Джинні, потанцювавши із Діном Томасом, непомітно підлила еротичне зілля у келихи Гаррі та Герміони і зникла у натовпі учениць із Бобатона.

Юнак і дівчина, яких мучила спрага, випили прохолодне шампанське. Раптом вони відчули, як їм стало спекотно, пришвидшився пульс і їх охопила нестримна пристрасть.

  • Герміоно, ходімо звідси! Я повинен тобі щось сказати. – усміхнувся брюнет.
  • Гаразд, Гаррі. – погодилася шатенка.

Закохані непомітно вийшли у коридор.

  • Герміоно, Седрік вчора мені повідомив, як відгадати таємницю золотого яйця. Я йду на 5-й поверх, у ванну кімнату для  старост.
  • Гаррі, можна я складу тобі компанію? – спокусливо підморгнула збуджена дівчина. – Я знаю коротку дорогу туди.
  • Хочеш розім’яти мені спинку, моя принцесо? – усміхнувся юнак.
  • Так, мій коханий.

Закохані ґрифіндорці не помітили пари блакитних очей в кінці коридору, які уважно стежили за ними.

  • Ну все, Гаррі, начувайся! – крізь зуби процідила Джинні.

Ґрифіндорці зайшли у простору ванну кімнату. Русалка на вітражі помітила їх і хитро підморгнула закоханим.

Згораючи від непереборної пристрасті, Герміона миттю роздяглася догола і почала нетерпляче розстібати ґудзики на сорочці Гаррі. Оголена дівчина приголомшила хлопця своєю неземною красою: ніжна шия, прикрашена перловим намистом, маленькі гострі груди із збудженими рожевими сосками, стрункі животик і ніжки. Їх губи злилися у палкому поцілунку.

Юнак відчув затверділі сосочки шатенки на своїх грудях і пристрасно обійняв її за талію. Він був одягнений лише у темно-сині боксерки.

Брюнет ніжно цілував Герміону в коралово-червоні губки, щоки, шию і ключиці, а потім він охопив губами її лівий сосок, пестячи його, а правою рукою юнак пестив її «орхідею». Дівчина заплющила очі і тихо застогнала від всепоглинаючого задоволення, вигинаючи спину.

Раптом двері різко відчинилися і у ванну кімнату вбігли професор Снейп, Філч і Джинні Візлі.

  • Професоре Снейпе, Поттер і Грейнджер тут таємно займаються розпустою, надіючись, що Ви ніколи про це не здогадаєтеся! – лютувала наймолодша Візлі.
  • ПОТТЕРЕ!!! ГРЕЙНДЖЕР!!! ВАМ ЩО, ЖИТТЯ ОБРИДЛО?!! НЕГАЙНО ПРИПИНІТЬ ЦЕ НЕПОДОБСТВО!!! МІНУС 50 БАЛІВ З КОЖНОГО!!! ВАС ПОКАРАНО!!! НЕГАЙНО ОДЯГАЙТЕСЬ І ЙДІТЬ ЗА МІСТЕРОМ ФІЛЧЕМ!!! – волав Снейп.
  • Сьогодні ви обоє БЕЗ МАГІЇ будете прочищати забитий дівчачий туалет на другому поверсі! – радісно потирав руки шкільний завгосп.

Розлючений Гаррі вже хотів було послати куди подалі ненависного декана Слизерину і завгоспа, але злякана Герміона затулила йому рота долонькою.

  • Не варто, Гаррі… Ти лише ще більше їх розлютиш і вони змусять професора Дамблдора нас відчислити. Краще помовчи, коханий.
  • Поттере, краще послухайте свою подругу (зіллевар особливою інтонацією виділив слово «подругу»), і не робіть дурниць. – насмішкувато заявив слизеринець. – Чесно кажучи, Поттере, Ви мене здивували. Я думав, що Ви абсолютно нездарний хлопчисько.
  • Гаррі, не піддавайся на провокації! Професор Снейп спеціально дратує тебе, щоб потім зняти ще більше балів із нашого факультету! – попросила шатенка.

Через плече зіллевара заглянула допитлива Флер Делакур, яка проходила поруч і почула перепалку. Її блакитні очі розширилися від подиву, коли вона побачила атлетичне тіло ґрифіндорця. Дівчина густо почервоніла і покинула приміщення.

Одягнувшись, закохані вирушили слідом за Філчем  відпрацьовувати покарання.

  • От Джинні падлюка! – обурювався брюнет. – Вона навіть тхора Малфоя переплюнула у підступності! Якого біса вона втромляє свого носа до наших стосунків?!
  • Мабуть, Джинні хоче розлучити нас і повернути тебе собі, Гаррі. – відповіла шатенка.
  • Я ніколи не буду хлопцем цієї зміюки підколодної! – запротестував юнак. – Мені здається, що місіс Візлі намагається потроху схилити мене до майбутнього шлюбу із її донькою. Але я кохаю лише тебе, Герміоно.
  • Я тебе також кохаю, Гаррі.
  • Стуліть пельки, обоє! Мене вже нудить від ваших нісенітниць! – пробурчав Філч. – Ось, робочий одяг, йоржик для унітазу, тросик, вантуз, відро із чистою водою, швабра і ганчірка. Даю вам обом годину часу, щоб ви прочистили ось цей забитий третій від дверей унітаз і помили підлогу у туалеті. Якщо я після повернення знайду хоч смітинку на підлозі – змушу вас її зжерти! Чарівні палички я віддам вам лише після якісно виконаної роботи!

Завгосп єхидно посміхнувся і зник у коридорі разом із своєю кішкою.

Брюнет відчинив дверцята вказаної Філчем кабінки і його ледь не знудило.

  • Якась учениця Бобатона, мабуть, забила унітаз папером. Герміоно, бери швабру, відро і ганчірку і починай мити підлогу, а я прочищу туалет. У дитинстві мені часто доводилося робити цю неприємну роботу: Дадлі щотижня забивав унітаз то огризками яблук, то дохлими жабами, то шматками паперу.

Закохані переодяглися, а Гаррі дістав із кишені ґумові рукавички, одягнув їх, затримав дихання і ввійшов у кабінку. Через кілька хвилин прохідність каналізаційної труби була відновлена.

  • Уявляєш собі, Герміоно, якась сексуально стурбована молода особа із Бобатона тут рукоблудила із огірком, який і закупорив каналізаційну трубу.
  • Фу, яка гидота!
  • Герміоно, ти вже вимила підлогу? – спитав юнак, ретельно миючи руки із милом.
  • Так, мій принце.
  • У нас є трохи більше 50 хвилин до повернення старого осла. Герміоно, ти не проти, якщо ми проведемо час із користю? – хитро підморгнув брюнет.
  • Ні, Гаррі. – категорично заперечила шатенка. – Через необачний секс ми знаходимося тут і відпрацьовуємо покарання. Не боїшся, що нас знову впіймають на гарячому?
  • Ні, не боюся, Герміоно. Джинні вже давно спить у дівчачій спальні, а Снейп і Філч, старі невдахи і заздрісники, лазять по шкільному садку і ловлять закохані пари.
  • Гаррі, перевір, чи ніхто нас не підслуховує у коридорі, бо мені трохи лячно.

Юнак вийшов, перевірив коридор і повернувся до туалету:

  • Там нікого нема, окрім Плаксивої Мірти, але вона, на щастя, нікому не видасть нас, як засранка Джинні.

Шатенка зняла ліфчик, закотила догори футболку і спустила до колін трусики і джинси. Юнак пристрасно цілував її губки, щоки, шию, плечі і животик. Потім він облизав її правий сосок.

  • Мммммм, продовжуй! – задоволено простогнала Герміона.

Гаррі ніжно пестив язиком її збуджений правий сосок, а рукою – лівий. Дівчина відчула, як її «орхідея» почала набрякати і зволожуватися. Юнак став на коліна, вдихнув пряний запах дівочого збудження і поцілував її мокреньку «орхідею».

  • О, так, Гаррі! Цілуй і песть мене ТАМ! Охххх, як мені доообре…

Юнак ніжно лоскотав кінчиком язика її «орхідею» , тому через кілька хвилин тіло дівчини затремтіло і вона бурхливо кінчила. Щоб не закричати від потужного оргазму, шатенка прикусила губу.

  • Дякую, Гаррі, це було надзвичайно прекрасно. – лагідно усміхнулася дівчина. – Повторімо ще раз?
  • Твоє бажання для мене закон, кохана! – усміхнувся брюнет.

Він подарував коханій дівчині ще 7 незабутніх оргазмів, вимив лице під струменем води із крана і пристрасно поцілував коралово-червоні губки шатенки. Ґрифіндорка одяглася і замаскувала феромони кохання освіжувачем повітря із запахом зеленого яблука.

Потім повернувся старий завгосп. Філч дуже прискіпливо оглянув підлогу туалета, спустив воду у прочищеному унітазі і віддав чарівні палички закоханим ґрифіндорцям.

  • Шуруйте у спальні! Якщо через півгодини я побачу, що ви бродите по замку, то ви обоє будете мити сходи від першого до останнього поверхів!

Закохані по дорозі до вітальні Ґрифіндора зустріли втомленого і розлюченого Малфоя, із волосся якого безладно стирчали совині пір’їни.

  • Поттере! Я ще поквитаюся із тобою і твоєю бруднокровкою! Твоя сова мені ледь не видряпала очі!
  • Радій, Малфою, що місіс Макґонеґел так легко покарала тебе! Вона могла просто викликати аврорів і ти б зараз розважав своїми байками свою божевільну тітоньку Беллатрікс у Азкабані!

Блондин брудно вилаявся і попрямував до підземель Слизерину, а закохані ґрифіндорці попрямували до сходів вежі Ґрифіндора.

  • На добраніч, коханий. – усміхнулася Герміона, заходячи в дівчачу спальню.
  • На добраніч, кохана. – відповів Гаррі.

Юнак під час сніданку у Великому Залі розповів близнюкам Візлі про віроломну зраду Джинні.

  • Чесно кажучи, я не очікував подібної підступності від сестри. – здивувався Джордж.
  • Я придумав підходяще покарання для неї та Малфоя. Без слизеринського тхора тут не обійшлося. – хитро підморгнув Фред. – Підлийте їм у гарбузовий сік ось це зілля і вони будуть справедливо покарані. Це зілля змусить їх говорити по-тваринячи цілий день.

Він передав закоханій парі колбу із яскраво – синім зіллям.

Наступного ранку Гаррі і Герміона прокинулися рано-вранці, зайшли в їдальню і вилили по половині колби синього  зілля у келихи Малфоя і Джінні.

Наймолодша Візлі так розлютила Снейпа козячим беканням замість відповіді на його запитання щодо вивченого матеріалу про «Фелікс Феліціс», що він покарав її цілим місяцем відпрацювань у його кабінеті (драїти брудні котли без магії). Блондин уроці Трансфігурації нявкав замість того, щоб правильно відповісти на поставлені запитання місіс Макґонеґел, чим її дуже розлютив. Деканка Ґрифіндора покарала слизеринця дискваліфікацією від гри у квіддич на місяць і миттям кабінету Трансфігурації на півтори місяця.

Рон почав зустрічатися із Лавандою Браун, тому він більше не чіплявся до своїх колишніх друзів, а Гаррі та Герміона разом у бібліотеці шукали корисну інформацію, яка б допомогла юнаку успішно пройти друге випробування у водах Чорного озера.

Флер Делакур часто снилися пікантні сни із участю Гаррі, тому вона щоранку часто затримувалася у ванній.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь