Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розлучення з персонажами бсд ( Чуя Накахара)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Темрява охопить його душу останній промінь надії , надії на спокійне життя, надії на любовь й взаєморозуміння покине його. Чуя дуже трепетно обирає людей котрим дозволить війти у свій особистий простір. З тобою йому було комфортно , з тобою він міг не боятись виходу зайвої агресії , для тебе вона ніколи не була зайвою його характер, його травми й принципи це те що робило Чую самим собою . Минулий коханець завжди розумів що перед великою сваркою вас чекає діалог його обсяг був не важливий це були раціональні думки. Тому це рішення було прийняте разом , ще до самого закінчення відносин . Оскільки ти була дуже важливою персоною для нього він не міг не помітити зміну твоєї поведінки коли ви разом. Він не садист й можливо досі любить тебе тому відпустить .Твоє життя буде продовжуватися без нього , твій образ як спільні спогади завжди будуть в його голові але він поступово й поступово забуватиме емоції які йому принесли ці моменти залишиться лише факт ваших минулих відносин й сухий опит який вони йому принесли.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь