Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 4

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Феш закляк. Вона здогадася, що це саме він влаштував їй це все?!

Брюнет і зчутися не встиг, як мотузки вистрибнули із часової стріли та туго прив’язали його до стільця.

Чорна Королева прямо перед ним зняла труси та з клацанням зняла вібратор з ластовиці — в’язка прозоро-біла рідина протяжно тягнулася з її вульви — та засунула довгу частину Фешу в рота.

Він відразу почервонів: ця частина, що слугувала у пристрої за фалоімітатор, була вся у липких, прозорих виділеннях. Та й саме розуміння того, що річ, яка буквально побувала у Нерейвиній вагіні та ще й не була помита після цього зараз обвивається його язиком, як соска, шокувало. І ВОНА ЩЕ Й ПЕРЕД НИМ ЦЕЙ ВІБРАТОР ВИЙНЯЛА З СЕБЕ? НЕЙМОВІРНО…

— Облизуй хорошенько, — кивнула вона головою після того, як натягнула на себе назад штани.

Феш здивовано здійняв брови, але странно облизував іграшку за наказом своєї повелительки так, що в кінці здавалося, що він смокче член.

«Мені це починає подобатися.» — хтиво подумав він, споглядаючи на її ще недавно оголені стегна.

Огнєва помітила його погляд.

— А тепер, — Огнєва висмикнула вібратор з його рота. — Будемо робити дещо інше.

І вона почала силоміць знімати з нього штани.

— Стоп, що? Ні! — відчайдушно кричав Феш. Дві секунди, поки не придумав план.

Коли вона зняла верхню частину його джинсів та всі труси, то він різко підхопив Нерейву за талію та посадив на свій вставший член.

Жінка вибухнула від обурення.

— Ах ти ж… — її обличчя налилося пунцовою злістю та кулак з розмаху вдарив Фешову щелепу. Хлопчик скринукнув — з його щоки потекла кров. Дуже багато крові — вже хвилину вона закривавила всю його нижню частину обличчя та ліву частину шиї.

Огнєва встала зі стільця, все ще не тямившись з люті — вона і досі могла відчувати теплу ереговану голівку члена Феша, що торкалася її крізь джинси.

Тут її плече заспокійливо обхопили чиїсь великі, волохаті пальці. Волосся на них було золотистим.

— Родіоне, це ти? — ледь чутно прошепотіла Нерейва.

Він притиснув її до свого торсу так, що вона відчула кожен кубик, кожну клітинку його гарячого пресу. Схоже, він тільки-но займався спортом, бо від них відлинала незвичайна кількість тепла, змушуючи танути чорноволосу ще більше та відчути себе нарешті під захистом. Приємним захистом батька. Та чоловіка, якого вона кохала понад усе. Все, чого вона зараз хотіла, так це уткнутися обличчям у його великі кубики та ізолюватися від світу, обіймаючи торс Хардіуса.

— Я все бачив, Фешіаре. — голос Огнєва став льодяним.

— Що, свою дівчину захищаєш? — глузливо відповів на це кучерявий, повертівши очами з Нерейву на Родіона та назад. — Чомусь думав, що ви родичі, причому близькі.

Це для Нерейви було останньою краплею.

Вона вирвалася з обіймів Родіона та, зробивши різкий крок до хлопця, вставила вібратор, який все ще тримала в руках, йому у сраку.

Крик Феша пронизив Лазурну Залу.

— Ай! За що?

— За що? — єлейно запитав Огнєв та вдарив його по правій частині щелепи, яка до цього була неушкоденою. Почувся звук вибитих зубів.

— Ауч!… — несамовито завив Феш, борсаючи ногами від болю.

— За що, так? — проревів Родіон.

— Його числове ім’я — Змієносець. — і Астрагор тут як тут. — Цесонєімз.

Тіло хлопця підвісило за волосся та побило невидимою силою.

І Дух зник.

Малий Драгоцій вже валявся долілиць напівдохлий, а калюжа його ж крові ставала все більшою.

Він не рухався, тож у залі, можна сказати, були тільки Родіон та Нерейва.

— Він тебе більше не встиг зачіпити? — палким голосом запитав чоловік.

Вона тільки похитала головою, неспроможна говорити. Вібратор, хоч-не-хоч, а дав свій ефект — приємні відчуття у вульві залишилися, а прес Родіона, який був тепер оголеним, так сексуально відчувався на спині…

Нерейва відчула, як батьківські пальці акуратно залазять їй під штани. Коли він водив пальцями по лляній тканині трусів, то жінка ще більше почервоніла, без перебільшень ставши схожою на томат. А коли відчула, як щось піддіває її труси та торкається лобка, то зажмурилася від сорому — все-таки це було публічне місце, будь-хто може зайти будь-якої миті…

Але це і трохи збуджувало, особливо якщо дивитися на Феша, груди якого тепер навіть не підіймалися, щоб подихати. Все-таки є у цьому щось, коли твій чоловік заступається за тебе, а потім розбещує за присутності того, хто посмів зробити таке жахіття, як Драгоцій.

Огнєва тихенько скрикнула та сильно стиснула стегна, як тільки відчула безсоромні доторки її клітора. Рідний батько!..

Але він був занадто сексуальним, щоб про це думати, тож просто розслабилась та довірилася йому. Жінка й незчулася, як його рука, поставлена ребром, спочатку пестила її статеві губи, зіслизаючи то вверх, то вниз, а потім її штани були зняті та вона поставлена на лавку радників на свої чотири.

Труси на ній все ще були, але це чоловіка не зупиняло — він хвацько витворяв своїми пальцями у вагіні все, що хотів, складаючи їх у найрізноманітніші фігури.

Потім він посадив Огнєву собі на коліна та міцно притиснув її, все ще у трусах, до свого ерегового члена. Він пульсував у неї коло входу в матку, і це було приємно, на відміну від випадку з Фешем.

— Слухайся тата, чуєш? — прошепотів він, перейшовши на рольву гру.

— Т-так… — вона вже була вся мокра.

— Ти була неслухняною дівчинкою в дитинстві, хах, — трохи посміявшись. Це було правдою, до речі. — Тепер будеш покарана, люба…

Вона відчула, як долонь Родіона міцно стискає її цицьку, а пальці труться об сосок. Хардіус почав вільною долонею шльопати її сідницю аж до почервоніння, а членом легенько, ніжно бився об Нерейвину вагіну.

— Може, давай вже…

— Непослух. — відрізав Родіон та зірвав з неї труси, повісивши десь на перила схід до лоджій. Після чого поклав її долілиць та впився язиком у її вульву, залазячи ним просто всюди, особливо концентруючись на кліторі.

Після куні він підняв обличчя наверх:

— У-ух, хотів це зробити, ще коли ти ще була школяркою.

Нерейва була трохи здивованою, але нічого не сказала.

Потім він вставив свій член у вагіну. Засовував він його не повністю, а лише голівку, ніби дражнячи. Слизька голівка його гігантського члена трохи рухалася вниз та вверх по члену, кожен раз зачіпаючи гімен, ледве не доводячи доньку до оргазму.

Потім все пішло якось різко: Родіон з неймовірною міццю обхопив її сідниці та різко вставив член, торкаючись шийки матки, кожен раз вдаряючись яйцями об її сідниці, що видавало характерний плескаючий звук, а все це він робив, не переставаючи пестити її клітор і не перестаючи гратися, як хоче з обома її грудьми.

Хардіус випустив різкий видих та витягнув. Біла рідина закрапала з вагіни Нерейви.

Остання все ще тряслася від цього неймовірного сексу.

Виявляється, що Феш теж часу не гаяв — весь цей час його ґвалтував Рок, а його двоюрідний брат раз за разом скрикував від болі.

— О, добрий день, — невинно посміх

нувся він солодкій парочці, не припиняючи робити діло.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь