Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 30: Учіха проти Хьюга (2)

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Перенапруження в очах накладає на Курото і Шисуї певний тягар, тому ця битва не може тривати вічно.

Курото важко дихав, спираючись однією рукою на землю.

Все його тіло боліло, його гомілка тремтіла. Прибравши руки, він не був певен, що зможе встояти на ногах.

Бій на виснаження очей зачіпало також нервові закінчення всього тіла, сприйняття, швидкість руху, швидкість реакції, всі важливі в бою функції тіла.

Миттєві зміни атаки на півдорозі чинили сильний тиск на м’язи всього тіла, і навіть якщо це був короткий бій, ефект від неї дорівнював всьому післяобідньому спарингу з Гаєм.

Шисуї був у ще гіршому положенні, піт тік з нього річкою, він виглядав виснаженим.

Шисуї не звернув увагу на втішні похвали Ітачі на адрес Хьюга Курота. І не через зарозумілість чи гордість, він просто був упевнений у собі настільки, що не визнавав так званих геніїв Конохи.

Тепер він на власній шкурі переконався у силі Хьюга Курото та його Бьякугана. Він і подумати не міг, що після пробудження Мангек’є Шарінгана він поступатиметься комусь у реакції та провидінні, але реальність була сповнена розчарувань.

Ніхто з них не поспішав нападати, а натомість відпочивали, оглядаючись на ворога.

Курото першим зміг відновитися і стати:

-“Давай продовжимо”

Шисуї не здавався відновленим, але все ж таки підвівся і кивнув йому.

Курото тупнув ногою, від чого сюрикени біля його ніг підлетіли вгору. Він упіймав їх і кинув у Шисуї.

Цієї ж миті він полетів слідом за цими сюрикенами.

Шисуї вже зрозумів, що він поступається у ближньому бою, тож цього разу він вирішив не підпускати Курото до себе, складаючи ручні печатки.

Змія → Баран → Мавпа → Кабан → Кінь → Тигр

Катон: Гоокакью но Дзюцу (Стихія Вогню: Техніка Великої Вогняної Кулі)

Шисуї крикнув, випускаючи величезну кількість вогню з рота. Куля вогню зайняла більшу частину арени.

Курото довелося використати Небесне обертання, щоб розвіяти вогонь.

Майданчик нагадував величезну піч. Небесне обертання роздуло вогонь величезною територією.

Шинобі були все ще вдячні земляній стіні Сандайме-сами, але відступити все ж таки довелося.

Курото було не так легко чинити опір техніці Великої Вогняної кулі.

“Небесне обертання” використовується для відображення тайдзюцу, проти ниндзюцу вона не така сильна. Навіть якщо Курото і вдалося врятуватися від вогню техніки, йому довелося використати в три чи чотири рази більше чакри, ніж техніка вогняної кулі.

У нього було безперечно більше чакри, але витрата в таких диспропорціях не дозволяється.

На щастя, відбивши вогонь від техніки, Курото виявився дуже близьким до Шисуї.

“Шуншин но Дзюцу” (순신술, Техніка тілесного мерехтіння)

Шисуї довелося використовувати техніку тілесного мерехтіння, незважаючи на втому в тілі.

Навколо Курото з’явилося дванадцять відбитків Учихи Шисуї, всі вони говорили його голосом.

Курото був готовий до його знаменитої техніки. Він зупинився, уважно оглядаючи всіх Шисуї. Але Тенсейган чомусь не міг відрізнити справжнього.

Він не знав нічого про техніку Тілесного мерехтіння Шисуї, але коли його прозвали Шуншин но Шисуї, значить він знаменитий і витончений у цій техніці.

Цієї миті дюжина Шисуї заговорили в один голос:

– “Курото-сенпай, я збираюся напасти!”

Голоси лунали як луна в горах, що ще більше плутало Курото.

Після голосу пролунав град атак.

Курото тримали в облозі з усіх боків дюжина Шисуї. Жодного шансу ухилитися чи захиститися. що невдовзі призвело до пари-трійки колотих ран на його тілі.

Йому довелося ще раз вдатися до Небесного обертання, але він навряд чи відстрочив атаки Шисуї.

Після невеликого перепочинку у Курото з’явився шанс розглянути техніку тілесного мерехтіння Шисуї.

Курото тільки почав здогадуватися, як вона працює.

Техніка Тілесного мерехтіння це не техніка для втечі, вона просто дозволяє пересуватися на великій швидкості, настільки швидко, що скрізь залишає за собою образ шинобі, який б’є зі справжньою силою. Вкрай важко цьому щось протиставити.

Але це все одно тайдзюцу, а Небесне обертання має працювати проти тайдзюцу, це ж не заборонена техніка, зрештою.

Курото більше не думав про напад. Тільки захист!

Війна на виснаження Чакри явно на його користі.

У битві, коли одна сторона тільки нападає, а друга захищається, Шисуї не мав шансу пробитися крізь Небесне обертання.

Серію блискавичних атак було відбито Курото. Але він спітнів:

-“Якщо це все, то твоя техніка, здається, неефективна проти мене”

Шисуї також помітив це, припинивши техніку:

-“Курото-сан, я тобі не рівня, я повинен зізнатися. Я програв”

-“Що ….?” Курото був у шоці. Його вразили слова Шисуї та його несподіване визнання поразки.

Занадто легко він здався.

Шисуї безпорадно посміхнувся:

-“Моя чакра на межі, а у Курото-сана, здається, ще більше чакри, і якщо ми продовжимо, я все одно програю”

Курото дивився на стомлене обличчя Шисуї і зрозумів.

Пробудження Мангек’є Шарінгана дало Шісуї чистоту чакри і відточеність навичок, але не вплинула на його фізичну силу. Він надто юний для пробудження Мангек’є, вона завдає йому більше шкоди, ніж користі. Здається, справа у співвідношенні Інь Чакри та Ян Чакри. Так знає довгі бої на його кінець.

Пробудження Мангек’є це мутація Кеккай Генкая, а Шаринган від природи нестабільний через негативну природу чакри. Без пробудження вічного Мангек’є Шарінгана це двосічний меч, який тим небезпечніший, чим частіше його використовують. Страждають насамперед тіло та очі носія.

Це пояснює, чому Данзо Шимура вирішив напасти на Шісуї.

Перша причина полягала в тому, що Мангек’є шкодить носію, так що Шісуї уникатиме її використання.

Друга причина, що він прикривався

-“Іменем Села” і діяв в “Ім’я Конохи”, тому Шисуї не став користуватися вбивчими техніками проти Данзо.

Треба сказати, що для Шисуї Учіхі убити Данзо Шімуру було простіше простого. Шисуї з Котоаматсукамі та Сусаноо нічого не залишить від Данзо, якщо захоче. Та що там Данзо, навіть Сандайме сама не буде йому на заваді.

Йому потрібно лише один раз використовувати Котоаматсукамі, як він розправиться з усією порадою Старійшин.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь