Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 29: Учіха проти Хьюга

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Курото був налаштований оптимістично. Він розумів, що Шісуї не використовує Мангек’є Шарінган чи будь-які інші техніки, пов’язані з ним.

Отже, це буде бій із використанням основних навичок.

Курото припускав, що запаси Чакри рівні чи більше, ніж Шисуи. Тенсейган дуже гарний проти гендзюцу. З поганого його ниндзюцу не підходить до бою, але це компенсується його м’якими кулаками та тайдзюцу.

Отже, шанси на перемогу є.

Шисуї повільно пройшовся по майданчику, гордовито кланяючись Курото, але ввічливо відповідаючи:

-“Курото-сенпай, давайте покажемо гарний бій”

Курото відповів згодою і склав Тайрітсу але Ін (вказівка ​​з напису, “Друк конфронтації”).

Суддя дав інструкції до бою, щоб розпочати бій.

-“Нехай почнеться іспит!”

Курото та Шисуї приготувалися до бою.

Шисуї почав першим, викинувши дюжину сюрікенів.

Цик……

Цик……

Цик…….

Деякі з цих сюрикенів зіткнулися один з одним у повітрі, змінюючи траєкторію свого польоту, підлітаючи вгору і вниз, ліворуч і праворуч, покриваючи все небо над Курото.

Курото вже бачив Сюрікендзюцу у виконанні Ітачі, але здібності Шисуї в цій техніці здивували Курото.

Неймовірна сила кидка, точність розрахунків траєкторії кожного сюрикена вражали своєю бездоганністю. Навіть із Тенсейганом, Курото не зміг продумати, куди відступати від сюрикенів, що летять.

Стримавши свій запал. Курото перейшов до дій, покинувши вісім сюрикенів.

Цзинь …. Цзинь …. Цзинь …. Цзинь …. Цзинь …. Цзинь …. Цзинь ….

По всьому майданчику було чути звуки сюрикенів, що ударялися один про одного.

У віх чунинов захопило подих від цієї битви Сюрікендзюцу. У цій битві перед ними вони спостерігали неймовірну відточеність Сюрікендзюцу.

-“Дивись, сюрикени, збиті Курото, знову рухаються!” – зауважив Гай.

Асума вже здогадався:

-“Це металеві нитки. Шисуї використовує тонкі металеві нитки, щоб керувати сюрикенами. Треба бути дуже уважним, їх важко помітити!”

Усі глядачі вигукнули, але не Курото.

Курото був у курсі особливих Сюрікендзюцу Учихи. Він чудово бачив продовження цієї атаки, тому наступного разу він уже цілився в нитки, які з’єднувалися з сюрікенами.

Ці нитки були чимось оброблені, що робило їх не лише надміцними, а й не давало їм відбивати будь-яке світло, що робило їх невидимими навіть із Тенсейганом. Курото не здатний побачити кожну на такій величезній швидкості.

До того ж, Шисуї дуже вправно керувався ними, що знайшовши їх, Курото відразу втрачав їх із поля зору.

Наслідки маленької помилки вилилися у великий недолік.

Іншою проблемою було те, що Курото взяв із собою надто мало сюрікенів. Недолік при підготовці і ось він уже стояв із порожньою сумкою. Шисуї ж дістав сувій, розгорнувши який він витяг ще більше сюрікенів.

З’єднані з металевими нитками, ці сюрикени підлетіли нагору, нагадуючи форму мережі. Вони здавалися несправжніми.

На секунду Курото здалося, що Шисуї керує ними телекінезом, а не простими металевими нітками.

Курото пробурмотів уголос:

-“Як можна так ідеально користуватися Сюрікендзюцу?”

На трибуні глядачів.

Асума хитав головою, бачачи положення Курото: “Курото ось-ось програє, цей Шісуї сильніший, ніж я припускав!”

Гай дивився на двох у запалі битви і сказав, навіть не повернувши голову:

-“Не поспішай з висновками, це просто розминка. Подивися на них, Курото навіть з місця не рушив”

Як сказав Гай, як тільки Курото зрозумів, що одним тільки Тенсейганом не можна перемогти численний годинник практики Сюрікендзюцу. Тому Курото вирвався з оточення сюрікенів і кинувся до Шисуї.

У тайдзюцу має більше переваг!

Побачивши, що Курото біжить до нього, Шисуї повільно посунув пальцями. Легкий, ледь помітний рух кінчиками пальців, а всі сюрикени вже зустрічали Курото щільним строєм.

-“Небесне обертання!”

Кілька місяців нескінченних практик давали Курото можливість використовувати Небесне обертання будь-коли, будь-де, будь-якої секунди.

Цинк…. Цинк……. Цинк…..

Небесне обертання відкинуло сюрикени в небо, вони створювали такий гучний шум, що глядачі заткнули свої вуха.

Що гірше, сюрикени летіли у глядачів.

“Дотон: Таджу Дорью Хекі” (土遁・多重土流壁, “Вивільнення землі: Масова земляна стіна, що піднімається”)

Сандайме-сама швидко використав вивільнення землі, щоб захистити глядачів від сюрикенів, що летіли.

Чуніни, які спостерігали за ними, відступили на 10 метрів.

Серед них Асума так само витер холодний піт з чола:

-“Ох уже ці двоє!”

Гай, здається, не хвилювався:

-“Не можна насолоджуватися такою битвою без жодного ризику для здоров’я, ось це і є розквіт ЮНОСТІ!”

-“Хей …. Хей ….”

На полі битви.

Не гаючи часу після Небесного обертання, Курото нарешті наздогнав Шисуї, вистави відкриту долоню вперед себе, вкладаючи всю силу в удар!

Шисуї його не злякався, лише витягнувши короткий меч зі спини. У його очниці шалено оберталися три томої.

Почалася битва тайдзюцу.

Рухи були настільки швидкими, що їхні тіні виникали всюди.

Один із чунінів прошепотів:

-“Що це за тайдзюцу…? Мені одному вони здаються трохи дивними?”

Інші чунини, які спостерігали за битвою, погодилися.

Скажене тайдзюцу Курото і Шисуї здавалися трохи дивними. Їхні атаки обривалися на півдорозі, вони замахувалися і зупинялися на півдорозі або змінювали напрямок удару після зупинки удару.

Навіть після серії атак, жоден із них не довів атаку до кінця.

Вони постійно змінювали вигляд і напрям удару, обмінювалися ударами чи зупинялися посередині удару. Вони робили це навмисно, що у власних очах глядачів здавалося дуже дивним.

Асума висловив недовіру:

-“Такі часті та точні передбачення? Їх швидкість сприйняття на межі, хіба можливо мати таке передбачення?”

Асума висловив загальну думку, яка була у всіх у голові: “З доудзюцу Кеккай Генкаєм можна робити все, що завгодно?”

Сандайме Хокаге моргав, думаючи і розмірковуючи про щось.

Анбу стояв осторонь, питаючи:

-“Сандайме-сама, вони навмисно змагаються в силі своїх очей, чи не так?”

Сандайме-сама кивнув, він хотів пояснити, висловити свої здогади, але перед цим двоє на арені розійшлися по різних кутках майданчика.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь