Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

розділ 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

 

 

Це починалося повільно. Простий ніжно-рожевий светр. Щось, що Ніл ніколи не зміг би мати за своєї юності. Він дивився на нього цілих п’ять секунд, перш ніж відкинути його як щось несуттєве. У нього був светр, і йому не потрібен був новий, і він виділявся б. Йому стало легше відійти від сірого, але рожевий був надто різким стрибком.

Він пішов додому без нічого, і його це влаштовувало.

Наступного разу, коли він пішов за покупками з Ендрю, було щось інше. Світло-блакитні джинси з модними дірками та порізами. Він десять секунд дивився, ледь не сперечаючись про те, щоб піднести це до Ендрю, але нічого не сказав, коли Ендрю засунув йому в руки одяг, щоб приміряти. Коли він приміряв різноманітні сорочки та штани, які вибрав Ендрю, джинси були витіснені з його думок.

Вони пішли без джинсів.

Це поступово стало звичкою для Ніла. Зайти в магазин, помітити щось гарне і вийти без цього.Була маленька частина його , яка стверджувала, що нікого не хвилює, якщо він почне носити щось нове, але була інша частина, яка не знала, як він почуватиметься, роблячи щось подібне.

Він знав, що став надто очевидним, коли Еллісон спіймала його за витріщанням під час однієї з їхніх подорожей. За її словами, вона викрала його після обіду для незначних покупок. Вони витратили багато часу на перегляд, і вона спробувала щось одне, тож Ніл на дві секунди розгубив свою пильність.

Вона підскочила до нього і запитала, чи не хоче він її приміряти. Це була біла сорочка з синіми акцентами. Він знизав плечима і пішов геть. Йому це не потрібно, і це відволікатиме увагу. Він не помітив, як Еллісон зняла її з вішалки й кинула разом із іншими покупками.

Пізніше того тижня сорочка з’явилася на його ліжку. Ніл сховав її в задній частині шафи, щоб більше ніколи не побачити.

Був кінець чергового навчального року, і вони пакували всі речі, щоб переїхати на літо. Ніл знову натрапив на сорочку. Він довго сидів на підлозі перед шафою з сорочкою в руках. Тканина виявилася м’якшою, ніж він собі уявляв.

Незабаром з’явився Ендрю. Ніл не стрибнув і не намагався це приховати. Він чекав, поки Ендрю підійде й запитає, але не зробив цього. Ніл підняв очі, а Ендрю дивився на нього з піднятою бровою.

«Ти збираєшся запитати?» — сказав він, складаючи сорочку, щоб пакувати речі.

«Носи те, що хочеш, Ніл. Мені байдуже». Андрій повернувся і пішов.

Це було не те, що хотів почути Ніл. Він не був упевнений, чого очікував  від Ендрю, можливо, вимогу знати, де він це взяв, знати, як це виявилося в глибині їхньої шафи, але нічого. Це трохи нервувало.

Він спакував сорочку для Колумбії.

Через кілька тижнів літа Ендрю та Ніл вирушили в подорож. У них не було плану, лише Мазераті та карта, щоб позначити їхній маршрут. Вони зупинялися всюди з атракціоном, щоб Ніл відчути себе туристом, а не втікачем.

Вони зупинилися в торговому центрі, тому що Ендрю хотів одягнути щось нове для останньої зупинки в їхній подорожі, а Ніл зіткнувся віч-на-віч з м’яким жовтим светром із маленьким сонячним візерунком на комірі. Перш ніж він зміг зупинитися, він простягнув руку й торкнувся його. Вони були в горах, і було трохи холодно для літа. Він нічого не спакував для прохолодних вечорів, і, можливо, було б добре мати щось подібне.

Він відійшов і обернувся, щоб побачити Ендрю, який вивчає його.

“Ти хочеш це?” — запитав Ендрю. Звісно, ​​Ніл хотів цього, але йому це не було потрібно, але це було б добре-, і Ендрю постукав себе по лобі.

«Припини так важко думати. Ти викликаєш у мене головний біль. Це просте запитання». Ніл закусив губу й кивнув. Ендрю схопив светр зі столу й пішов розраховуватися.

Це була перша ніч, коли він одягнув щось м’яке й гарне.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “розділ 1



  1. О, це дуже мило 🥰
    І це досить канонічно, бо Ніл погодився доєднатися до команди з яскраво помаранчевою формою, навіть не дивлячись що переховувався від мафії. Думаю, насправді Нілу хочеться бути в центрі уваги 💅
    А ще мені тут подобається його відносини з Ендрю (який тут іноді Андрій, але окей 😅).
    Загалом, це дуже комфортна зарисовочка 🥰