Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Маєток Діо. Зазвичай, Діо небажав зоставатися у маєтку протягом усієї ночі. Та цього вечору, він чекав когось…свого давнього приятеля.

Пуччі Енріко вирушав до Діо, йому було вже дев’ятнадцять років і він бажав зустрітись зі своїм коханцем у його кімнаті…на самоті

Простору кімнату вампіра вкривало величезне ліжко зроблене з темного дуба, вкрите шовковою постіллю та червоною ковдрою. Поряд, столик на якому стояли дві свічки. Книжкова полиця укрита десятками, якщо не сотнями книг, дзеркала та кілька картин. Сам ж Діо лише терпляче чекав свого коханця Пуччі…

Була вже двадцять друга година, нарешті, кроки богослужителя почулись поряд маєтку. Дарбі молодший спокійно чекав навколо головного входу, щоб впустити священника. З інших кімнаток, Пуччі чув тихі розмови. Енія що стояла осторонь, привела пана Пуччі до кімнати Діо. Як тільки двері розчинились, у коридор влилось яскраве світло свічок, що оббивалось об дзеркала що стояли в кімнаті. Двері за спиною Пуччі зачинились. Залишивши невеликий пакунок зі своїми речима-біблією, записником, листом та хрестом, він підійшов до ліжка та спокійно сів на ліжко. Діо тримав у своїх долонях лише невеликий келих з червоною рідиною без алкоголю, він не міг дозволити собі приймати алкоголь в таку ніч.

-Пуччі…Я радий бачити тебе цієї ночі, я чекав твого приїзду з Америки кілька днів. Я змусив усіх своїх слуг та покірних мені, прибрати цей маєток до блиску…вчесть тебе. Я б хотів тебе дечого навчити, дещо важливе для нас…

-Пане Діо, я був не певний що покірні вам приймуть мене з мовчанням…Після днів очікування зустрічі з вами, я готовий прийняти будь яке вчення що ви мені надасте. Зараз, я готовий слухати вас годинами, якщо не днями…Якби не мій обов’язок служити у в’язничній церкві грін дольфін, я б зостався у вас на довго…

-Пуччі, тож…чи відомо тобі…що таке секс?

Серце Пуччі начебто спинилось тої миті, він очікував усе, та тільки не це…

-Пане Діо…це…біологічний процес у якому…повинні брати участь дві людини…

Мить незручного мовчання пройшлась душами обох чоловіків.

-Пуччі. Ти сприймаєш секс лише як біологічний процес?…

-Т-аак…пане Діо..

-Ти та я…та й усі люди зростали з неправильними упередженнями та думками про це…Мало хто б зараз назвав секс взаємно приємним процесом…отриманням задоволення. І саме цієї ночі, я готовий тобі надати це вчення…Чи приймаєш ти його?

Пуччі ще не мав сексу, та він бажав отримати золотий досвід саме від коханої людини…від Діо…

-Так, пане Діо. Я готовий дізнатись від вас усе…

У довгих пальцях вампіра миттю сковзнув металевий ніж, він повільно провів його по своєму тілу, розрізавши одяг…Серце Пуччі почало…швидше стукатись. Довгоочікувана мрія нарешті здійснилась…Вивчаючи історію християнства, він знав про вчення середньовічних священників та їхнє ставлення до людського тіла-як до гріха. Та сам Пуччі вважав інакше. Він сприймав тіло та людську душу як храм. Храм сповнений знань, спогадів, подій, думок та багато чого іншого. Він вважав, що не може вивчати людське тіло не бачачи його таким-яким його створив бог-оголеним та чистим…

-Пуччі, я тебе чекаю

Священник миттю зняв та кинув усі свої одягання, він чекав цієї миті…

-Якщо ти бажаєш задоволення у чистому його вигляді, я його тобі дам-промовив Діо.

Через мить, Пуччі відчув…відчув людське тіло усередині себе. Незвичне відчуття проривало його тіло скрізь. М’язисті долоні Діо торкнулись плеч Пуччі та почали повільно рухати його тіло, рухаючи і своїм статевим органом.

Нові відчуття у тілі Пуччі змушували його повільно постогнувати. Повільно, Діо змінив позицію змусивши Пуччі розправити ноги.

З кожним поштовхом він стогнав ще інтенсивніше та голосніше…Його ноги почали тремтіти і рухатись відносно рухів Діо. У мить, з анального отвору полилась біла рідина, заливаюча його тіло як і зовні, так і всередині.

-П…Па…Пане Ді…Пане Діо…Це…Було просто…неперевершенно! Я відчув..стільки захоплюючих емоцій …

-Зараз ти відчуєш їх…ще раз-сказавши це, він нахилив голову священника до свого члена, очікуючи від Пуччі певних дій. Пуччі нахилився та взявши гострими нігтями оболонку, почав облизувати червоно-рожевий орган. Діо трішки здивувався таким діям, та відповів на це лише тихим позіхом. Пуччі, облишивши оболонку, почав смоктати від верхівки до низу. Своєю слиною він змочував член Діо, думаючи що вампірові це може сподобається. Діо ж лише споглядав, отримуючи задоволення. Він був радий дивитись що і Пуччі це подобається, у той момент, йому справді було цікаво як його коханець проявлятиме себе у сексі. З кожною миттю, Пуччі ставав швидшим у своїх рухах, він торкався своїм язиком усього органу, намагаючись пришвидшити процес еякуляції. Вільною рукою він погладжував м’язисте тіло Діо, торкаючись і грудей. Через хвилину, Пуччі відчув у роті солодко-кислу і густу рідину, що розпливалась по його ротовій порожнині, зубам і язику.
Діо з радісним обличчям дивився на Пуччі, торкаючись своїми гострими нігтями грудей та живота свого коханця. Поглянувши на ерегований член Пуччі, Діо спокійним голосом спитав:

-Чи можна мені його торкнутись? Мені хочеться щоб ти отримував задоволення, це обов’язково для нас обох.

-Звісно…Пане Діо…

-Можеш мене називати просто по імені, любий.

Через мить, Діо почав обвивати свої пальці навколо члена Пуччі, пришвидшуючи та сповільнюючи темп. Іншою рукою, Діо тримав та масажував груди Пуччі.

Пуччі не швидко лоскотав волосся та шию Діо, отримуючи емоційне та фізичне задоволення. З часом, він просто припинив стримувати себе та почав стогнати голосніше. Через хвилину, з рук Діо стікала біла та густа рідина, котру він спокійно та без сумління злизав язиком.
-Пуччі, чи не бажаєш ти прийти до кінця цього вечору?

Пуччі одразу зрозумів про що йде мова та поцілувавши Діо в щоки, повернувся до Діо спиною.

Діо ще певний час оминав очима спину, стегна та сідниці Діо, після чого, вставив свого збудженного члена в анальний отвір Пуччі. Пальці Пуччі трішки здригнулись з постілі, а Діо сильніше вчепився нігтями в його шкіру. Діо почав рухатись вперед-назад, надаючи Пуччі обіцяне та бажане ним задоволення. З кожним поштовхом, Пуччі все голосніше та інтенсивніше стогнав та закочував очі. Його голос тремтів, поки він намагався висловити своє задоволення.

-Аа…Аахх…Т-аа…Т-аак…Бу-будь лас-ка….Аах…Швиддш-ше Діо…Аа…Ааах..

Через секунду Пуччі просто втратив рівновагу та впав на ліжко, все ще стримаючи сідниці біля стегон та проміжності свого коханого…

Діо був тільки радий задоволенню Пуччі, цього він й хотів, цього він й потребував.

-Аах-хах…Так…Та-ак…Таа-ак…-голосно стогнав Пуччі

Діо вже був на піку задоволення, він й сам стогнав інтенсивно рухаючись.

Пуччі, відчувши густовату рідину, що належала Діо, всередині себе, застогнав вже втративши усю рівновагу. Він не думав більше ні про що, він тільки радів та продовжував стогнати та міцно триматись за постіль. Його очі були повні радості та задоволення, він навіть не дивився на Діо. Сам ж Діо з втоми та задоволення впав на ліжко, дивлячись на свого коханого….

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь