Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Розділ 1

– Доброго ранку, Сем!

– О, привіт, Кас, заходь. – Сем по-дружньому хлопнув по плечу ангела, який виявляється чекав їх біля номера в мотелі, та відкрив йому двері, запрошуючи пройти. – Я саме збирався з’їздити в магазин, поки Дін відсипається після вчорашнього полювання. Ти поки проходь, але ж знаєш, його – Сем кивнув головою в сторону сплячого прямо у верхньому одязі брата. – зараз краще не будити, а то й прилетіти може. Гаразд, я поїхав, а ти скажи йому, коли прокинеться, щоб не сердився на те, що я машину взяв, я привезу йому пиріг.

– Добре, я просто зачекаю тут…

Кас стояв посеред кімнати. Він намагався оглянути кімнату, але його погляд ніби застряг на Діні, який так солодко спав на ліжку, всі зусилля змінити об’єкт уваги були марні, очі весь час поверталися до нього. Кас підійшов ближче – як же його манило таке тихе сопіння Вінчестера. Він нахилився над ліжком і відчув легкий запах пороху та віскі, який вже здавався таким звичним і рідним. Ангел не міг відірвати погляд від вабливих палаюче-рожевих губ Діна. Кас намагався боротися з цим, доти незнаним для нього почуттям, але не витримавши такого сильного бажання, злегка доторкнувся своїми губами до губ Діна. «Як же приємно» – подумав він, сподіваючись, що зможе зберегти свій порив у таємниці. Але тут, неочікувано для Каса, Вінчестер розплющив очі.

Від несподіванки ноги Каса затремтіли, він відійшов від ліжка і відвернувся. Його щоки горіли вогнем, хоча він навіть не здогадувався, що ангели можуть таке відчувати. Він відчував сором і страх перед тим, що може статися далі. На деякий час у кімнаті настала повна тиша, яка ще більше нагнітала напруженість ситуації.

Кас спробував видавити із себе «Пробач». Але не встиг. Дін швидко підвівся з ліжка і, повернувши його до себе, спрагло впився поцілунком у губи збентеженого ангела.

Від такого розвитку подій Кас почервонів ще дужче. Небесно-блакитні очі ангела запитливо вдивлялися в смарагдово-зелені очі Діна, в яких виразно зчитувалася рішучість і повна впевненість щодо своїх дій. Він чекав, що Вінчестер щось скаже. Але замість слів він провів руками по грудях до плечей Каса і обережно зняв з нього плащ і піджак, які так уперто намагалися приховати його витончений, стрункий стан.

Знаходячись у повному ступорі від того, що відбувається, ангел не міг ні поворухнутися, ні вимовити жодного слова. А Дін не зупинявся. Він акуратно зняв з нього краватку і засунув собі в кишеню джинсів. Розстебнувши кілька ґудзиків на сорочці, він палко поцілував Каса в шию, від чого в обох пішли мурахи по всьому тілу. Дін спускався поцілунками все нижче. Скинувши сорочку, він дбайливо уклав ангела на ліжко, попутно примудрившись зняти з нього і штани, а сам навис над ним, очікуючи тепер якихось дій і від Каса.

Бурхливий порив поєднав їхні губи у жаркий поцілунок. Цей дикий потяг поглинув їх. Затуманена від пристрасті свідомість була вже непохитною в своїх бажаннях. Поцілунки Діна почали спускатися все нижче і нижче по чаруючому торсу ангела. Легкі дотики його оксамитових губ були одночасно лагідними та пристрасними. Спустившись у самий низ, він обережно приступив до найніжнішої зони. Кас стиснув у руках простирадло і щосили намагався стримати непереборний сплеск почуттів. Але неймовірно палкі губи Діна були нещадні до недосвідченого ангела.

– Перевернись та підігни коліна. – попросив Дін, знімаючи з себе штани. Зараз Кас як ніколи був готовий слухатися його.

Діставши з кишені краватку, мисливець ніжно провів рукою від попереку до шиї ангела, і нахилившись до його вуха, прошепотів:

– Не хвилюйся, я зроблю це дуже акуратно… Просто розслабся… – Він ледь відчутно одягнув краватку на руки Каса і, затягнувши, прив’язав до ліжка. – Тобі буде так навіть краще – з безмірною турботою в голосі збуджено сказав Вінчестер. Однією рукою він міцно обхопив стегно Каса, а іншою ще кілька разів ніжно провів по спині.

Кас повністю довіряв Діну. Він відчував шалену пульсацію по всьому тілу, що відходила від тих місць, де їхні тіла торкали, а в животі ніби все стягнуло невидимою мотузкою. Ніколи до цього він не відчував нічого такого приємного й тремтячого одночасно.

Через секунду їхні пружні тіла вже злилися воєдино. Дін зробив це м’яко, не здригнувшись. Кас слабо стиснув приголів’я ліжка, видавши тихий стогін. Делікатні рухи Діна ставали все більш інтенсивними, що змушувало Каса все сильніше стискати руки. Незмірна енергія утворилася між ними. Ось уже безмежно пекуча, звіряча пристрасть змусила Каса стиснути залізну конструкцію, до якої були прив’язані його руки, в усю силу, від чого приголів’я ліжка ламається, звільняючи руки ангела. Дін обхоплює їх своєю рукою, стримуючи його руйнівний порив. Перебуваючи на вищій мірі позамежного збудження, їхні тіла рухаються в унісон, наближаючись до того, найнесказаннішого моменту, коли тисячі феєрверків вибухають по всьому тілу, проводячи відчуття солодкого задоволення через кожну нервову клітину…

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Розділ 1



  1. А де 2039493929 глав, як вони приймають себе і зізнаються в коханні? А де незручні моменти? Хоча, мені дуже сподобалося, дякую 💕