Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Таємниця каптьорки

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Обід закінчився і вони, викликавши таксі, стояли на вулиці. Надворі так холодно, що хочеться зайти назад в тепле кафе, але замовлене таксі вже під’їхало і вони обоє всілись на заднє сидіння: спочатку Женя, а за ним Спартак. Янович швидко назвав адресу і вони рушили. По дорозі вони весь час жартували і сміялись, настрій був чудовий. Вони приїхали в інститут, в якому колись учився Женя і його накрила хвиля ностальгії: пари, сесії, зустрічі з друзями, алкоголь і сміх. І поки він зачаровано розглядав дуже красиві і такі зйомі корпуси, вони під’їхали до потрібного і Субота швиденько заплатив за двох. Потім він викликав друга з ностальгічного світу і вони вийшли. Коля і Антон вже чекали їх на місці, стіл і два кресла теж все стояли на сцені, тож вони почали ставити і налаштовувати мікрофони. Спартак, як завжди, ні про що не хвилювалася, поки Янович бігав і хвилювався про абсолютно все. Аж тут увагу психотерапевта привернув якийсь предмет, який лежав на краю сцени, майже під тканиною куліс. Він підійшов ближче і побачив, що це метелик. Чоловік обережно, щоб не нашкодити, поклав його на свою долоню і той ворухнув лапкою. Тоді Спартак накрив його другою рукою і тут підійшов Євген і запитав, що він робить. Субота усміхнувся і сказав, що хоче перевірити чи справді можна оживити якусь комашку чи тварину, дунувши на неї. Коли він накрив його другою рукою і трошки подихав, сталося диво. Метелик розправив крильця і сів йому на палець. Мабуть від холоду комаха ввійшла в стан сплячки, а після теплого дихання ожила і стала пурхати понад сценою над головами людей. Всі стояли і дивились з відкритими ротами, а потім переводили свій погляд на Спартака, як на чарівника. Він тільки загадково посміхнувся, поки метелик не сів йому на руку і той почав його фоткати і знімати. Женя поки записав сторіз для підписників про те, що вони готуються і в кадр навіть потрапив Спартак, який стояв з метеликом на пальці. Після цього Янович ще трохи порився в телефоні і згадав, як він в одному з подкастів пообіцяв Суботі показати каптьорку і інші приміщення з якими у нього було дуже багато спогадів.

– Спартачок, пам’ятаєш що я тобі обіцяв, коли приїдемо сюди?

Чоловік тільки підняв голову від телефону і на секунду задумався, але спогад швидко прийшов в голову і він кивнув.

– Тоді погнали, до концерту залишилося не так багато часу.

Настрій актора був пречудовий, він постійно усміхався і розказував веселі або крінжові історії, жестикулюючи направо і наліво, поки Спартак з уважністю дивився на його лице, навіть не слухаючи, що той розповідає. Блондин дивився на ці прекрасні губи, що завжди були усміхнені, на очі, біля яких зібралися морщинки від того, що той усміхався і серце починало дивно колотитися. Психіатр навіть подумав чи не захворів він раптом. Але всі його думки розвіяв Женя, який привів його під двері той самої каптьорки. Женя відкрив її без ключа – мабуть нею ніхто не користувався. В ній було прохолодно і майже пусто, окрім старого стола і пошарпаної маленької шафи. Янович провів по пильному столу, наче хотів торкнутися до свого минулого. Запала тиша. Суббота не зводив очей від статури друга. Спина, руки, шия, потилиця…Він мабуть конкретно залип, бо Женя повернувся до нього і чекав, що той щось скаже.

– Ало. Земля викликає Спартака.

Психотерапевт швидко схаменувся і розгублено подивися на товариша.

– Щось трапилось? Ти так дивився, наче побачив найпрекрасніше у світі. – Янович розсміявся.

Спартак тільки голосно ковтнув і подивився другу прямо в очі. В погляді було чітке бажання, яке не можна було проігнорувати чи перевести в жарт. Янович розгубився, в голові було абсолютно пусто. Запала тиша. Її порушило тільки голосне серцебиття кучерявого чоловіка. Раптом він опустив очі вниз і помітив доволі великий доказ бажання друга. Він підійшов і легенько провів пальцем по тканині брюк, яка натягнулася, від чого блондин видихнув і відвів погляд. В голові досі не було жодних думок і Женя, якось на автоматі, потягнувся за поцілунком до губ, до яких він ніколи не очікував торкнутися. Спочатку поцілунок був легкий і наче дитячим, але з кожною секундою обоє розпалялися, того поцілунки ставали все пристраснішими, а руки почали ковзати по тілу, наче вивчаючи. Раптом Янович знову торкнувся до стояка вже не друга, накривши його долонею. Блондину сперло подих і він важко видихнув, коли раптом актор розстібнув ширінку на його штанах і приспустивши боксери, звільнив член, який так і просив розрядки. Кароокий чоловік від цієї картини сам не на жарт збудився, що в штанах стало тісно. Суббота, взявши ініціативу в свої руки, теж звільнив прутень колишнього друга і, взявши обоє члени в свою руку, почав водити верх-вниз. Комік відмітив, що навіть в такий момент в його голові сплив жарт про голландський штурвал, але він зосередився на відчуттях і повністю розслабився. Раптом Жені дуже захотілось цілуватися, того він без попередження припав губами до губ психотерапевта, грубо сплітаючи язик з чужим. Чоловікам не знадобилося багато часу, щоб досягнути піку блаженства майже одночасно. Трохи віддихавшись, вони подивилися одне на одного і поцілувались. В цей поцілунок кожен вкладав щось своє, якісь потаємні куточки себе. Раптом Женя перервав це і подивився на годинник.

– Майже п’ята. Нас мабуть обшукалися вже.

Він подивився на спантеличеного Спартака і усміхнувся.

– Вдома поговоримо, нас чекають.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь