Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Розділ 1 – Німецький вовк живий….

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Жінка з довгим світлим волоссям схилилася на спинку стільця, дивлячись у вікно позаду неї. Примружившись, сер Інтегра Фейрбрук Вінгейтс Геллсінг ледь міг розрізнити тонку середину блакитного кольору, де вона з’єднувалася з чорнильним нічним небом. Вона не збиралася вставати так рано вранці, але у неї були справи, які вимагали від неї пожертвувати кількома годинами сну. Позіхаючи, вона провела довгими тонкими пальцями по темній шкірі пов’язки на оці, що прикривала її засліплене ліве око. Це стало постійним нагадуванням про все, що той божевільний майор забрав у неї майже рік тому.

Монтана Макс, лідер Міленіуму, шукав ще одну світову війну, і під час цього забрав двох людей, яких дорого сер Інтегрі. Уолтер, її дворецький (і мисливець на вампірів у відставці) працював із родиною Хеллсінг стільки, скільки вона пам’ятала. Він був усією родиною, яку вона залишила після смерті її батька Артура Геллсінга. Навіть тоді вона ніколи не була емоційним типом. Вона знала, що не має такої розкоші, інакше інші учасники круглого столу використають це як привід, щоб поставити під сумнів її право бути лідером організації Hellsing. Уолтер був її скелею, яка скеровувала її в ті важкі роки, коли тягар її зобов’язань викликав у неї сумніви в собі. За всі ці роки вона ніколи не дивилася на Волтера лише як на свого дворецького, він був її довіреною особою, друг… але потім її образ загадкового старшого джентльмена зруйнувався, коли з’ясувалося, що він увесь час був зрадником. В обмін на тимчасову молодість він зрадив їх усіх заради дрібної вендети проти Алукарда. Але навіть з наукою Міленіуму йому було недостатньо, щоб перемогти Алукарда, ні, зрада Вальтера була нічим іншим, як відволіканням, яким скористався божевільний майор, щоб отруїти Алукарда зіпсованою кров’ю того нестерпного кота Шредінгера.

Ніхто ніколи не підозрював, що хихикаючий дивак був останнім тузом у рукаві майора. Чесно кажучи, вона ніколи не думала, що Алукарда можна колись перемогти; зрештою, він був королем без життя, але вона пошкодувала про серйозну помилку недооцінки того, що її ворог докладе великих зусиль, щоб досягти своєї хворої мети. У похмурій атмосфері підземель своєї родини вона віддала йому свою кров і звільнила його від рабства, в обмін на що він поклявся, що з того моменту й надалі стане її рушницею та залишатиметься поруч із нею. На превеликий її розчарування, він не зміг виконати цю обіцянку. Та мить перед тим, як він зник у забуття й попрощався з нею, глибоко поранила її. Уперше вона відчула себе справді самотньою. Якби не допомога Сераса та диких гусей, що залишилися, вона б

Якщо втрата двох найважливіших людей у ​​її житті була недостатньо жахливою, перед тим, як ця товста жаба нарешті каркнула, він радісно вистрелив їй одне око. Тепер спадкоємиця Геллсінга почувалася сліпою, як закривавлений кажан, оскільки їй не залишалося іншого вибору, як носити пов’язку на оці під круглими широкими окулярами. Вона все ще могла уявити гниле усміхнене обличчя цього маніакального виродка, і їй було неприємно, що він усе ще зумів дошкуляти їй із-за могили. Сер Інтегра вилаяла його ім’я під носом. Потім темна усмішка розпливлася по її елегантних рисах. Сподіваюся, у якій би частині пекла ти не горів, ти знаєш, що я також забрав щось твоє, і ти кипиш від люті, коли я відновлю це для своїх цілей.

Їй довелося відкласти свої думки про помсту, коли її перервав тихий стукіт у двері кабінету. Це був дитинча її зниклої служниці Серас Вікторії.

Після того, як Алукард і дворецький Хеллсінг Волтер К. Дорнез пішли, новоспечена жінка-вампір взяла на себе піклуватися про господаря свого господаря до його повернення. Вона захоплювалася наполегливістю дівчини, і щоб винагородити її зусилля під час їхньої боротьби з Міленіумом, її підвищили до капітана.

«Добрий вечір, сер… е-е, зачекайте, технічно зараз ранок. Вибачте, я маю на увазі доброго ранку, сер Інтегра». Серас виправила себе, її вуха почервоніли від її дурості. «Я був на кухні і вирішив принести тобі чаю та печива, оскільки я вже був до тебе». Маленька вампірша посміхнулася, несучи тацю з блідо-блакитним чайним сервізом до свого столу.

Сер Інтегра сперлася підборіддям на руку в рукавичці, терпляче спостерігаючи, як доброзичливий вампір готує їй чашку чаю. З тендітної чайної чашки вийшла гаряча пара, і вона посміхнулася, коли до її ніздрів долинув приємний аромат лаванди й сірого кольору. Але коли вона підняла чашку, щоб випити, і гарячий напій торкнувся її тонких губ, її обличчя помітно позеленіло.

«Ви знову додали забагато цукру, і чай не встиг настоятися». Серас взяла свою чашку назад, вибачаючись усю дорогу.

«Ой, вибачте, я подумав, що воно вже достатньо просочиться, коли я прийшов сюди з кухні. Гм, булочки мають бути хорошими; я забрав їх із кооперативу днями». Сер Інтегра виглядала розчарованою, коли взяла одну з них.

«Куплені в магазині булочки? Ох, вони жахливі». Вона з відразою плюнула на тарілку з сухим твердим печивом перед собою. «Волтер спекатиме найсмачніші здобні та пластівчасті булочки. Ох, як я сумую за його кулінарією…» — меланхолійно пробурмотів сер Інтегра.

«Н-ну, я ніколи раніше не користувався духовкою, але я впевнений, що якщо я загляну в книги рецептів на кухні, то зможу це зрозуміти і відразу приготувати щось, сер!» Серас запнувся, готуючись вийти за двері, перш ніж сер Інтегра схопив її за руку.

— Ти нічого такого не зробиш! — наказав сер Інтегра, і вона підкорилася з винуватим виразом обличчя.

Сер Інтегра глибоко вдихнула й суворо подивилася на свого підлеглого.

«Не виглядай таким сором’язливим. Невже ти справді думав, що я не помічу твоєї додаткової роботи в особняку? Я думав, ти дізнався, що означає бути вампіром після всього, що сталося. Так і повинно бути очевидно, що вампірам нема чого вставати вдень, щоб навчитися робити булочки та готувати чай. Я не можу дозволити, щоб ти відволікався на чорну працю, коли ти мій командний ланцюг.

Серас стиснула кулаки й опустила погляд.

«Звичайно, я це знаю, але те, що я один із нежиті, не означає, що в мене немає серця! Я знаю, що ти намагаєшся це приховати, але можу сказати, що ти все ще засмучений через Майстра та Уолтере. Вибачте, якщо образив вас, сер Інтегра. Я просто хотів вам допомогти, і все це».

Сер Інтегра раптово відкинулася, коли Серас став перед нею на коліна.

«Я пообіцяв Учителю, що буду піклуватися про вас, як він, і про все, що вам може знадобитися». Сер Інтегра зустрів рішучий погляд Сераса. «Н-але це більше, ніж це, я хочу відплатити Геллсінгу за все, що він мені дав!»

«Коли я виріс у дитячому будинку Манчестера, я ніколи не мав такого почуття приналежності, як тут. Ось чому я хотів стати поліцейським, як мій тато, щоб я міг відчути себе частиною чогось і зробити так, щоб він пишався тим, що пішов його стопами… але потім Я став вампіром і мені довелося трохи переосмислити себе». Серас ніяково засміявся. Настала її черга здивуватися, коли вона відчула, як сер Інтегра по-материнськи гладить її по голові. Її серйозний погляд пом’якшав, коли вона дивилася на свого вірного підлеглого.

«Ти дурна вперта дівчина, Серас Вікторія. Але я дякую тобі за твою вірність і те, що ти є. Раніше я думав, що триматися своєї людяності зробить тебе слабкою, але ти робиш це своєю силою, і я захоплююся тобою за це. Я знаю, що де б не був ваш Учитель, він би дуже пишався тим, наскільки ви стали своїм власним».

Від несподіваної похвали її боса щоки Серас розчервонілися.

«Зовсім ні, мені не обов’язково дякувати! Я повинен бути тим, хто дякує вам за те, що ви дали мені дах над головою, пакети з кров’ю і дали мені мету, служачи у вашій організації, допомагати моїй королеві та країні. ” Вона пояснила, сором’язливо рухаючи руками роздратованими рухами.

Сер Інтегра закотила очі на перебільшену реакцію Сераса й недбало запалила сигару.

«Мабуть, я винен, що змусив вас хвилюватися про мене. Я досить довго відкладав наймання нового персоналу, і якщо я продовжу дозволяти вам керувати кухнею, це буде для мене смерть». Вона сухо прокоментувала, скинувши булочки з тарілки до сміттєвого баку внизу.

«Скільки разів ти хочеш, щоб я вибачився? Це не моя вина, що я абсолютний нісенітник, коли справа стосується приготування їжі». — пробурчав Серас. «Ти такий же злий, як господар».

Сер Інтегра відкашлялася, щоб перейти до питання, яке вона хотіла обговорити з капітаном-вампіром.

«Серас, я звернувся до вас тому, що я хотів би з вами обговорити щось важливе. По правді кажучи, я не був упевнений, як ви відреагуєте, якщо я розкрию вам це раніше». Очі Серас розширилися, коли вона слухала розповідь свого начальника про наступні події річної давності.

«Через тиждень після того, як битва в Лондоні була виграна проти останнього батальйону та папських лицарів секції 13 Іскаріотів, кілька медиків, які шукали тих, хто вижив, натрапили на сильно обгоріле тіло людини, яке все ще трималося за життя під купою уламків, залишених дирижаблями Міленіумів. Вони відвезли його в машину швидкої допомоги, щоб відвезти в лікарню, але коли вони спробували ввести йому анестезію, голка не змогла проткнути шкіру чоловіка».

«Він пережив тисячоліття». Серас звузила очі. Вона думала, що вони покінчили з ними після того, як її господар зняв усі свої обмеження контролю та випустив усю свою армію нежиті, щоб добити останній батальйон і всіх упирів. Як одному кривавому диваку-вампіру вдалося пережити все, що вона навіть не могла зрозуміти.

— Так, і ти повинен його добре пам’ятати, Серасе. Інтегра розглядала цікаве обличчя Сераса над кінчиками пальців зі шпильками. — Це бойовий пес майора.

«Н-але це неможливо, ми з Піпом бачили, як його тіло спалахнуло після того, як ми вклали срібний зуб йому в груди!» — вигукнула Серас, підводячись зі стільця. Сер Інтегра звузила очі й загасила сигару в попільничці біля неї.

«Це було не чисте срібло, і істоту такого калібру можна належним чином знищити, лише якщо срібло було освячено. Можливо, намір перевертня полягав у тому, щоб змусити вас подумати, що ви перемогли його».

Серас похитала головою, сумніваючись у такій можливості. Вона чітко пам’ятала полегшення, яке з’явилося на його обличчі, коли вона подумала, що вбила його.

— Що з ним тоді сталося?

«Його негайно передали до нашої опіки. Перевертень був у жахливому стані. Його рани заживали надто повільно, у нього спорадично траплялися напади — навіть почалася кровотеча з вух і очей. Це не було доки наш фахівець не знайшов причину того, що у нього хворіло, зробивши МРТ його мозку. Очевидно, після вашої битви з перевертнем Тисячоліття, запальний пристрій у його химерному чіпі вийшов з ладу та смажив його мозок. Потім він заживе, але фриковий чіп продовжував би шокувати його нервову систему в болісному циклі. Після цього їм довелося виконати екстрену краніотомію, щоб видалити та запобігти завданню непоправної шкоди його мозку».

«Почекай, почекай, я думав, що ці чіпи перетворюють людей на вампірів. Навіщо йому, якщо він природжений перевертень?» — зазначив Серас.

«Існує ймовірність, що його чіп служив іншим цілям, таким як посилення його надприродних здібностей або… можливо, щоб тримати його в строю?» — натякнув сер Інтегра, піднявши брову. Серас насупила лоб, коли її начальник обережно просунув вперед два пластикові пакети з речовими доказами.

«Після перегляду звіту про чіп драбина виявилася гідною». Серас у напівтемряві помітив перший мішок із доказами. Вона миттєво зиркнула, впізнавши чіп-виродка-вампіра із символом свастики, хитромудро вигравіруваним дротом на друкованій платі чіпа. Її червоно-червоні спостережливі очі впали на іншу фішку. Серас зауважив, що він трохи більший за інший чіп і грубо зроблений без урахування тонкощів дивного чіпа. Вона поклала їх на стіл і зустріла пильний погляд сера Інтегри.

«Чи означає це… що він був певним піддослідним, на якому Міленіум весь час експериментував?» Після битви вона не шкодувала жодної думки про перевертня після їхньої зустрічі. Вона щойно зрівняла його з іншими кровожерливими виродками, яких створив майор, щоб сіяти хаос у світі. Але тепер, коли вона думала про це, таємничому капітану-перевертню бракувало спільного садистського захоплення війною, яке мали учасники Міленіуму.

Німецька відьма-садистка Зорін Бліц використовувала ігри розуму, щоб гратися зі своїми жертвами, перш ніж жорстоко вбивати їх своєю величезною смертоносною косою. Те саме стосується й решти, усі жорстокі бездушні вбивці — навіть маленький чудернацький посланець Шредінгер був таким же спотвореним. Перевертень був єдиним, хто не посміхався і не показував, що відчуває задоволення чи емоції від бійні, яка відбувалася навколо нього. Саме це найбільше нервувало Серас, коли вона вперше натрапила на нього в тому палаючому коридорі. Він був мовчазною височезною фігурою, яка мала незворушний холодний вираз обличчя, але все ж випромінювала лякаючу небезпечну ауру. Інші учасники були балакучими, перш ніж досягти кінця, як правило, зарозуміло розповідаючи, як вони її били, у жахливо відвертих деталях. Але не капітан, його думки тримав при собі. Він був спокійним скрупульозним бійцем і завжди стежив за її рухами, коли вони билися один з одним. Проте він також був суперечливим у своїх діях: в один момент він грає брудно, саботуючи її своїм великим пальто та стріляючи в неї зі своїх модифікованих маузерів, а наступного він вирівнює ігрове поле, даючи їй засіб убити його.

«Я трохи покопався з деякими контактами в КДБ і виявив дещо дивовижне в архівах місії». Сер Інтегра взяв медичні пакети з чіпами й замінив їх звичайною манільською папкою. Серас з подивом погортала його, побачивши список таємних шпигунів, які працювали під керівництвом союзників під час Другої світової війни, серед чорно-білих фотографій вона знайшла знайоме обличчя з жирним шрифтом «ЗАГРАБИТИ В БОЮ», написаним яскраво-червоним чорнилом. Вона прочитала вголос ім’я, надруковане під фотографією дуже молодого капітана тисячоліття.

” Цуценя ?” Серас звів світлу брову. Як не дивно, кодове ім’я нагадало їй улюблене ім’я, яке вона мала, коли працювала в поліції. За полохливу курсантку колеги люб’язно називали її « кошеня ».

Сер Інтегра знизала плечима й зітхнула.

«Трохи на носі, я знаю, але це був протокол для шпигунів, щоб знати лише їх кодові імена для захисту, якщо ворог захоче помститися їм». Сер Інтегра пояснив по суті.

«Після участі в Першій світовій війні він відчував огиду до розвалюваного імперського режиму кайзера Вільгельма II і перейшов до союзників, щоб допомогти у боротьбі проти нацистської Німеччини. Його прийняли як агента під прикриттям через його минулу приналежність до Deutsches Afrikakorps, це, природно, полегшило б його прийняття до нацистської партії та передачу їм неправдивої інформації без підозр. На наш жаль, документи, що стосуються характеру його завдання, були втрачені. Я досі навіть не знаю знати справжнє ім’я нашого Джона Доу».

«Що сталося після того, як вони видалили чіп?» — запитав Серас.

«Мабуть, щоб зцілитися від усієї травми, спричиненої чіпом-виродком, він повернувся у форму вовка, і застряг у ньому протягом місяців». Сер Інтегра встала зі свого шкіряного крісла. «Але я отримав повідомлення від нашого приватного лікаря та спеціаліста з надприродного доктора Ренфілда, що він нарешті вийшов із ситуації. Зараз я йду до дослідницької лабораторії, щоб побачити його прогрес, і хочу, щоб ви супроводжували мене».

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь