Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Ранок того самого дня.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Оох яка спека, хм чому так жарко?,  сонно протягнула  Василина.  Зробивши розминку на шию дівчина піднялася направившись до кондиціонера  який літом працював майже цілодобово і  Василина була впевнена  що включала його вечором.  В легкому шоці після хвилини витріщання на кондиціонер  вона потягнулася  до ручки вхідних  дверей.

– ну от знову забула зачинити двері на ключ.

Невиправна помилка цього разу, скоріш за все  Норт з Дейлою скористалися цим ну все-таки  легко обійшлося,  тільки перерізаний шнур в кондиціонері, надіюся током їх ударило.

Дальше спати зовсім не хотілося і Василина виглянула у вікно з якого спадала вита з мотузки драбина по якій вона часто спускалася  в сад де під деревом літніми ранками  робила розтяжку. На фоні  туманного ранку  з вікна виглядала дівчина середнього росту, з акуратними округлими формами,  вона могла похвастатися тонкою осиною талією менш ніж 60 см. Найбільшою її особливістю були руді руді  коси які простягалися нижче талії  доповнювали їх великі волошкові очі та пухкі губи насиченого кольору.  В загальному  Василина  була  дуже милою і тільки глянувши ближче в очах блищали сміливі вогники.

Цього ранку спускатися  до свого любимого місця в саду у Василини  зовсім не було настрою. Вже два тижні вона засинає і просинається і живе з однією думкою. Куди  поступати?, досить розповсюджена думка у випускників. Звісно Василина не була зовсім невизначеною вона займалася художньою гімнастикою з чотирьох років і причому досягла високого рівня. Проте як відомо часто гімнастки рано закінчують свою кар’єру і  треба подумати перед тим як присвятити цьому все чи більшу половину свого життя, брати участь в олімпіадах і бути майстром спорту це одне, а  бути тренером чи кандидатом наук спортивного виховання вже інше і не факт, що це все також буде цікаво Василині.

Ну раз ще занадто рано для сніданку, а для розтяжки немає настрою то можна посидіти  в instagram, декілька хвилин Василина гортала стрічку перед ти як по її тілу пройшли мурашки і тут вона зрозуміла, що і як їй робити далі. На екрані висвітлювався пост Академії Творчості найбільшого навчального закладу в Україні, особливістю академії був великій вибір факультетів. Можна сказати в одній академіє було з’єднано декілька інститутів .В одному корпусі були з’єднані: реставратори, художники, Скульптори(кераміка), ювеліри,  в другому: архітектори,  дизайнери. Третій корпус об’єднував музикантів, танцюристів,  в четвертій: Фізичне виховання і спорт. Так ось пост оголошував «Якщо ви ще не визначилися з вибором професії майбутнього,  не спішіть цього року у нас особлива  пропозиція для абітурієнтів. Вам пропонується можливість провчитися у нас пів року обираючи собі професію з усіх представлених і подальше( чотирьохрічне) навчання по вибраній професїї. Деталі на сайті.”

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

3 Коментарі на “Ранок того самого дня.