Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Під водою

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Залишок дня пройшов без пригод. День по трохи поступався своїми правами ночі, розмальовуючі небо аквареллю червоних кольорів. Денний кошмар ще не забувся, вода повинна змити страхи з тіла та душі.
Гуркіт води, приємний запах солі та молочка для ванни, розслабляли і без того змучене тіло дівчини. Думок не було… Лише іноді всплески денного видіння, розривали голову.
– «Сьогодні більше малювати не буду, треба відпочити..» – голова стала свинцевою, такою важкою.. Задрімати хоч би на хвильку…
Секунда і голова сковзнула під блискучу поверхню води. Бульбашки повітря швидко покидають дихальні шляхи… Легкість..
-Якого біса?! – Вода поглинула слова. – « Дихати.. не хочеться.. Скільки я вже так сиджу?» – дівчина підняла голову. Повітря знов наповнило легені. Мозок наполегливо підказував, що вже досить.. Але цікавість узяла своє.. Дівчина опустила голову, намагаючись одразу виштовхнути увесь кисень..
– Пхаааа… – наковталася води. – Дурня якась!- Кіра повільно опустилася додолу… Почекала поки все повітря саме покине тіло і… «о господи .. не можливо…» – пронеслося в голові.
– «Дивина..» – дивне відчуття наповнювало груди, наче хочеться зробити подих, але.. так легко..
Обмізкувати дивну можливість своїх легень вона вирішила у ліжку. Незрозуміло, що робити з отриманою інформацією, якби довго її макітра не крутила вихор думок, хаос на полицях у «залі» мислення не хотів ставати на свої місця. Нарешті сон здолав її, та чи краще цей сон за реальність?

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь