Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Підготовка

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

-що ж кріт, де ти так зір посадила?- спитав Стів у Оді, вони з Робін виходили з приміщення а саме з лікарні. Медичну справку ж в школу потрібно, чи не так?

– да, годі тобі впринципі це нормально для її віку. Я пам’ятаю як колись в оптику заходила за сонцезахисними окулярами, так бачила що дівчинці давали окуляри на мінус 10! Ви уявляєте?! Саме цікаве що дівчинці було від сили років вісім. А нашій дівчинці п’ятнадцять, тому не думаю що мінус один з половиною це дуже багато.

– окей я так розумію що зараз ми їдемо в торговий центр, так?- спитав Стів відкривавши двері в машину.

– так точно сер, нам потрібен одяг, канцелярія та окуляри.

– окей поїхали.

Оді сиділа мовчки, їй було дуже лячно тому що школа була буквально завтра. Стоп що?! ЗАВТРА?! О ні, ні ні ні ні ні. Вона до цього точно не готова, а раптом її забулять чи засміють. Чи подумають що вона німа так як зовсім не говоре. В Оді була буря емоцій вона просто не могла повірити уже завтра вона йде до школи!!

-Оді! Ти в порядку, ми вже приїхали взагалі-то – прозвучав голос Харрінгтона.

– ох так вибачте.

Вони вийшли із машини і одразу направилися на другий поверх так як на першому була в основному їжа.

– так так так Оді, тільки будь ласка запам’ятай що ти тепер Джейн, добре? Але ми з стівом все так і будемо називати тебе Оді.

– еге ж, по документах ти Джейн тому і в школі тебе будуть так називати

– ох, що ж. Я зрозуміла – куточками губ усміхнулася Оді.

– ти якась знервована, все добре? Ти із-за школи так хвилюєшся ?

– так, мені моторошно що мене забулять- тут підійшла Робін і приобняла її за плечі

-вище носа, не хвилюйся, все буде добре. Я обіцяю

– що ж ви пока ідіть скуповуйтесь а я схожу до знайомого, привітаюся хоч- сказав Стів, Робін коротко кивнула і вони з Оді пішли в жіночий магазин одягу.

Тільки вони зайшли магазин одяг, оді майже одразу побачила оранжеву футболку з вафлями политими клиновим сиропом, і одразу за неї взялася.

– о мій бог!! Ця футболка була буквально створена для тебе!! Візьмемо?- сказала Робін, оді посміхнулася та закивала. Дівчина просто обожнювала вафлі, на сніданок вона завжди їла вафлі.

Далі вони взяли біленьку футболку з грибочками, майку з вишеньками, легку ковтину з гарненькою дівчиною потім величезну футболку з драконом із аніме яке вона обожнювала та чорну ковтину  яку начебто замазали фарбами.

Що до штанів так це були, джинси порваті на колінах просто чорні штани, сірі спортивні та чорні які були широкі але дуже зручні. Також джинсовий комбінезон.

Далі пара кедів а саме конверси, та сіра тепла накидка.

Ну і нижня білизна та засоби гігієни (ну типу прокладки).

Їм дуже пощастило бо поряд був магазин канцелярії. Довго вони там не були приблизно хвилин десять. Вони купили ручки олівці лінійки зошити та резинки для волосся. Вони вже вийшли з магазину і їх як раз зустрів Стів. Далі вони пішли до оптики. Там вони вибрали дуже милі круглі окуляри і не чекаючи вони одягнули їх коли купили. Оді роздивлялася все навколо так як вона почала достатньо краще бачити. Також вони сходили на низ та захопили продуктів і нарешті їх похід закінчився та вони вже їхали в домівку.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь