Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Пролог

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Хмари, що згущувалися останні кілька годин, нарешті розлилися сильною зливою, що змушував людей якнайшвидше дістатися своїх будинків, і сховатися під теплою ковдрою з чашкою чаю.

 

Незважаючи на погоду в одному з темних будинків відкрилося автоматичне вікно балкона, звідки виглянув чоловік, обличчя якого приховали сутінки, що швидко насувалися над містом. У шумі дощу не було чутно тихого клацання запальнички, якою чоловік підкурив цигарку. Хмара сірого диму вирвалася з його грудей разом із важким втомленим зітханням. Чоловік сперся на підвіконня і порожнім поглядом оглядав убогий вигляд зі свого вікна.

 

Як тут яскраве світло вдарило в його обличчя, змушуючи болісно замружитися. Він потер очі і з ненавистю глянув на величезний рекламний банер, що знаходився прямо перед вікном.

 

“Полагодили все-таки, собаки”

 

Чоловік знову зітхнув, але не пішов, продовжуючи повільно насичувати легені нікотином.

 

Тим часом банер ще деякий час світився білим світлом, після чого на ньому почалося стандартне прокручування реклами. На щиті з’явилася вродлива дівчина, модельної зовнішності. З динаміків долинув тихий писк, після чого жіночий голос почав мовити заготовлену мову. Чоловік роздратовано пирхнув, незважаючи на те, що дощ перекривав своїм шумом всі інші звуки міста, саме цей Чортовий динамік примудрився пробитися крізь звук води, щоб поширювати чортову рекламу, якій і так було занадто багато.

 

” Ласкаво просимо до міста Туре! Місто майбутнього та можливостей! У нас виконуються всі ваші мрії!

 

Місто Туре є найбільш відвідуваним місцем на планеті. Щороку тут бувають мільйони туристів, які бажають побачити розвиток нашої планети в майбутньому! Місто Туре було побудоване на найбільшому штучному острові у світі. Через це місто славиться не багатою стародавньою культурою чи історією, а майбутнім! Майбутнє, яке ми будуємо своїми власними руками!

 

Саме у нас знаходяться всі передові технології людства чи то літаюча машина чи робот кухар на вашій кухні!

 

Місто Туре має найунікальнішу інфраструктуру у світі. Саме у нас ви можете жити прямо під водою в численних будинках чи готелях, або у хмарах, на штучних літаючих островах!

 

Місто Туре це найкраще місце на планеті, тут ви можете спробувати не лише усіляку їжу з усього світу, але й унікальні страви нашого міста!

 

Саме у місті Туре проводиться найбільший фестиваль у світі на честь нашого майбутнього!

 

Місто Туре це місто рівних, де ніхто нікого не ділитиме на расу чи на класи!

 

Місто Туре – це місто можливостей! Місто нашого майбутнього та сьогодення! Приїжджайте в місто Туре та побудуйте майбутнє своїми руками!”

 

Реклама закінчилася, як і набридла мелодія, що супроводжувала слова дівчини.

 

Чоловік усміхнувся.

 

– Місто рівних?

 

Тихий шепіт був заглушений шумом дощу, тож чоловік сам не почув своїх слів. Він загасив сигарету о лужу на підвіконні, і зачинивши вікно зайшов у темну, холодну квартиру.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь