Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Пролог

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Основна інформація і пояснення до фф

Кейл{оригінальний}: На момент початку історії був віком 17 років, знайомий з Кейдж, часто збігали зі своїх домівок, щоб випити. В якості покарання засланий в храм бога Смерті, як святий. Також може спілкуватися з богом.

Кейдж: Свята в храмі бога Смерті, познайомилася з Кейлом коли втекла зі служби, щоб випити. Єдина у храмі підтримувала з Кейлом дружні стосунки.

Дерут Хеніт’юз: У цьому фф зрадив Джур з Віолан, Басен спільний син, після смерті жінки майже відразу зіграв весілля з Віолан. Кейла він невзлюбив ще з народження тому після помовки не звертав на сина увагу, лише давав гроші, щоб той не чіплявся. Відправив сина у храм бога Смерті, щоб здихатися його.

Альберу Кроссман: на момент початку історії вік 19 років. Є вирішальним наслідником престолу. Ніколи раніше не зустрічався з Кейлом, не хоче вірити слухам про нього. Нейтральні відносини з сім’єю.

Чхве хан: Виховувався у сім’ї звичайних робітників, тренувався, щоб стати рицарем ще з дитинства. Став майстром меча у 18 років тоді також померли батьки через нещасний випадок. На момент історії гвардієць при палаці Альберу.

Фф без оригінального сюжету. В цілому фф з флаффом і кексиками але іноді буде трішки скла.

Пишу уперше тому попрошу без хейту. ФФ зроблений по задумці моєї подруги.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Пролог