Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Пролог

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

З самого початку створення нашого світу, завжди були небезпеки, і люди самі їх створювали, а іноді доводили своїми вчинками вищі сили до спроб винищити людство.
Саме так з’явились відьми, перевертні та вампіри. Вони залежали один від одного, як природа, ніч та день. Але були й більш старі та могутні види істот, що були створені богами, як от кіцуне та моголи.
З покон віків ці види не родичались, хоча були й винятки.
Звичний для нас світ, насправді кишить різною нечистою силою, можливо навіть найближчі до вас люди, мають до цього відношення.
Хай там як, наша історія існує лише завдяки тим самим істотам. Кара Молліган стала вампіршею не по власному бажанню, та все ж вирішила використовувати нові можливості на повну. Гулянки, вбивства, маніпуляції, загалом вона брала усе що могла від життя. Та все не може бути ідеально, чи не так?
На шляху дівчини один за одним поставали брати вампіри.
Велест, той, хто зрадив її почуття.
Віктер, той, хто зрадив її вибір.
Владан, той, хто…
Кажуть історія циклічна, в нашій розповіді це майже так. Але пам’ятай, історію можна змінити. Адже все залежить від твоїх дій. Будь то питання буденне, чи більш масштабне, ти завжди вирішуєш який буде фінал.
Чи справді він зможе її зрадити? Задумайся над цим впродовж історії, і можливо знатимеш фінал наперед.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь