Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Прокляття фальшивих стосунків

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Добре зіграно , Холлі.

Моя перша дівчина, Кристал, померла в 16 років, відразу після того, як я з нею розлучився. Довгий час я думав, що це просто збіг обставин.

Я почувався по-іншому, коли моя наступна дівчина, Ніколь, померла одразу після нашого розлучення через кілька років.

Вони обоє загинули за дивних обставин. Твереза ​​Кристал сама розбила свою машину на прямій дорозі. Ніколь потонула у ванні після того, як заснула.

Обох кваліфікували як нещасні випадки. Мене ніколи не допитувала поліція, але багато людей по всьому місту розмовляли, цікавилися, чи я проклятий.

Я дивувався тому ж.

Тоді я пішов в армію. Військові возили мене по всій країні, і я був щасливий.

Я закохався в дівчину на ім’я Кеті.

Все було добре, поки я сам не поїхав на весілля до двоюрідної сестри за місто.

Напої текли рікою. Забагато. Я втратив контроль. Я усамітнився там з дівчиною, яку я вважав занадто гарячою, щоб не продовжувати розмовляти з нею та продовжувати пити.

Ми опинилися в моєму готельному номері.

Я був надто п’яний, щоб зупинитися. У нас був секс, і вона залишилася зі мною на ніч.

Я прокинувся з миттєвим відчуттям жалю. Прокинувшись самотнім я зрозумів що дівчина, імені якої я навіть не міг згадати, була у ванній.

Вона плакала.

Декілька хвилин я слухав, як вона нестримно плакала, не знаючи, що робити.

Тоді я почув, як розбивається скло, і кинувся у ванну.

Дівчина з минулої ночі була там із осколком розбитого дзеркала в руках.

Я благав її не шкодити собі. Вона кричала мені у відповідь, що любить свого хлопця і не могла повірити в те, що вона зробила, і хотіла померти.

Потім вона незрозумілим чином почала вимовляти ім’я, якого я не чув роками… Холлі .

Почувши це ім’я, я досяг найтемніших куточків мого мозку.

Холлі була бідною дівчинкою в моєму п’ятому класі. По-домашньому затишною. Її дражнили, і хтось, хто не викликав інтересу, як хтось, хто хоче зустрічатися. Натомість над нею знущалися.

Ми зайшли занадто далеко. Хтось змусив мене запросити Холлі і прикинутися її хлопцем протягом тижня. Я погодився це зробити, намагаючись справити враження на однолітків.

Холлі, здавалося, навіть не підозрювала, що це фарс. Вона тримала мене за руку на шкільному подвір’ї й, здавалося, не бачила, як інші діти весь час хихотіли.

Найгірше те, що я відчував, що вона була милою та щирою під час нашого спільного часу. Вона була гарною людиною.

Мені довелося вибратися з цього.  Холлі був розчавлена. Я почувався жахливо. Вона більше ніколи не дивилася мені в очима.

Одного разу після перерви я повернувся до свого столу й знайшов аркуш паперу з обгорілими кінцями та нескінченну безодню вульгарних і темних слів, нашкрябаних на ньому чорним чорнилом і пентаграмами. Я намагався розшифрувати, що це все конкретно означало, але не зміг – там говорилися просто жахливі речі.

Збентежений і винний, я ніколи нікому про це не розповідав і не сперечався з Холлі.

Холлі переїхала наприкінці того навчального року. Одна з дівчат у класі сказала, що живе неподалік від неї і думає, що її батьки глибоко в окультизмі — відьми, заклинання тощо. Я подумав, що це фігня.

Лише коли я почув, як жінка у ванній кричала своє ім’я, всі ті надряпані слова ненависті, любові та темряви на тому спаленому папері, який Холлі залишила на моєму столі, спогади повернулися в мою голову. Та темна маленька дівчинка, мабуть, прокляла мене та будь-якого коханця, який залишив мене.

«ХОЛЛІ!» Це слово виплеснулося з супутниці минулої ночі у ванній і вирвало мене з роздумів.

Тоді жінка взяла цей осколок скла й  порізала собі обидва зап’ястя, перш ніж я навіть спробував щось зробити.

Дівчина з весілля залишилася живою, і вона пояснила всім, що зробила те, що зробила із собою з власного бажання, і хотіла приховати мою присутність, щоб захистити її власні стосунки, тож мені пощастило, і ніхто ніколи не дізнається про це.

Я знаю, що ти зараз думаєш, але не треба. Пізніше дівчина померла від того, що її рани були інфіковані .

Прокляття було ще живе.

У мене було просте вирішення всього цього. Я збирався одружитися з Кеті і залишитися з нею назавжди.

Я поспішав. Вона була трохи збентежена цим, але вона сказала так.

Все йшло добре. Ми продовжували займатися любов’ю, підготовкою та повільним плануванням нашого весілля – я нікуди не поспішав.

Потім одного разу я прийшов додому, а її обручка лежала на кухонній стійці з запискою, що вона залишає мене. Без конкретної причини.

У записці вона сказала, що мусить триматися подалі від мене протягом тижня, щоб мати чистий розум.

Я не міг це зробити. Я знав, що мчаю з годинником. Я чекав новини, що вона померла, кожну секунду, коли їздив усюди, де вона могла бути.

Я знайшов її в будинку її сестри, і після годин благань і пояснень, що її безпека під серйозним питанням, вона нарешті вийшла і поговорила зі мною у дворі.

Я все пояснив. Я спостерігав, як її обличчя передає, що тепер вона шкодує про кожну секунду наших стосунків.

Потім вона зайшла всередину.

Минали тижні без сну. Я весь час думав, що незабаром мене запросять на її похорон, і мені було цікаво, чи буде це за якихось обставин, коли люди подумають, що я міг це зробити з нею.

Одного вечора вона з’явилася посеред ночі і постукала в мої двері. Я впустив її — такий радий бачити її живою й дихаючою.

Вона пояснила, що ледь не загинула в трьох різних жахливих аваріях відтоді, як покинула мене.

Вона вірила в прокляття. Вона відчувала це всередині себе. У неї були суїцидальні думки, про які вона раніше навіть не думала.

Ми повинні були бути разом. Весілля повернулося.

Тепер вам, мабуть, цікаво. Чому та темна дівчинка, з якою я зустрічався ще в п’ятому класі, зробила те, що зрештою повернуло кохання всього мого життя. Чи не збиралася вона зараз убити Кеті чи щось таке?

Справа в тому, що час, проведений далеко від Кеті, змусив мене зрозуміти, що я її не люблю. Я не дуже сумував за нею і насолоджувався часом, проведеним на самоті. Я думав про своїх попередніх, дорогих партнерів, і думав, що кохаю їх більше, ніж її, і я мріяв про стосунки, які б справді об’єднали все для мене.

Я був проклятий фальшивим коханням назавжди, інакше мені довелося б змиритися зі смертю Кеті.

Тож фальшиві стосунки, з якими я пожартував над бідною дівчиною в п’ятому класі, означали, що я застряг у фальшивих стосунках усе життя.

Добре зіграно, Холлі.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Прокляття фальшивих стосунків