Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Проект

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Сьогодні знову понеділок. Оді подобалося ходити в школу, вона залюбки туди ходила. І ось вона вже йде по коридору і її знову хапають за плечі позаду. Вона повернулася і побачила Лукаса, а потім посміхнулася йому.

– привіт Лукасе, знаєш у мене якесь дежавю.- і дівчина схрестила руки на груди.

– привіт, вибач що знову турбую але просто…- і Лукас замовчав

– що? Кажи Лукасе.

– ми посварилися із Макс і я їй хочу зробити подарунок. Я не знаю більше подруг Макс окрім тебе. Тому чи можеш ти мені допомогти у виборі подарунка для неї – він просто благаючи дивився на неї на що вона засміялась.

– звісно, добре. Як раз я здогадуюсь чого вона хоче.

Вони знову підійшли до класу і зайшли туди. До уроку уже готувався вчитель і майже всі були в класі. Оді підійшла до свого місця і як завжди сіла туди.

***

Це був останній урок. Біологія. Всі звичайно стомилися але знали що вчителька з біології добра і нічого такого складного не дасть. І ось вже дзвінок та й вчителька зайшла.

– добрий день, дітки сідайте. Сьогодні у нас дуже легка тема і тим паче домашнє завдання дуже легке. Ну що ж розпочнемо.

Ось урок вже майже закінчився. І вчителька почала говорити за домашнє завдання.

– ну що ж ось і домашнє завдання. У вас в класі 24 учня тому ви поділитися на 4 групи. Поділю я вас сама і скажу чотири теми.- Джейн прослухала ті три групи і тільки як вона почула своє ім’я то повернулась до вчительки .- далі. Джейн Харрінгтон, Макс Мейфілд, Дастін Гендерсон, Вілл Баєрс, Лукас Сінклер та Майк Вілер. Ось і все, теми я вам вже також сказала тому допобачення, бо дуже поспішаю на нараду.- всі сказали допобачення

Джейн начебто зовсім не подавала виду що хвилюється але всередині вона дуже дуже дуже дуже дуже БЛЯХА НЕРВУВАЛА!! І тому коли тільки задзвонив дзвінок вона буквально вилетіла із парти. Дівчина підійшла до своєї шафки та взяла речі звідти аж раптом її знову хапнув хтось за руку. Вона була впевнена що це Лукас тому не дивлячись хто це відповіла.

– Лукасе я ж говорила що допомо…- вона не вспіла договорити як розплющила очі та побачила перед собою кучерявого який був вище за неї, на голову так точно. Вона різко за мовчала і вигнула брову та подивилася на нього зверху до низу.

– я не Лукас звісно, але нам знадобиться твоя допомога, я на рахунок проекта, ми збираємося завтра після уроків у мене. За тобою зайде Макс і проведе до мене, добре?- вона тільки кивнула на що він посміявся- окей, до завтра- і хлопець пішов до вхідних дверей. А Оді стояла ще декілька секунд в ступорі, а потім прийшла до тями та також закрокувала до дверей.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь