Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Пробачте мені.

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Відпустка закінчилася. Репетиції розпочалися. Концерти розпочинаються з 10 січня.
Вікторія любила концерти, виступати, фанатів, і свій гурт. Вони були як бонус для її змученої душі та тіла. Немає таких слів, щоб описати весь той вайб та атмосферу на концертах. Взаємодія з фанатами та взагалі живі концерти. Їх треба цінувати, адже через карантин концерти можуть скасовувати.

Рхп прогресувало і брало верх над Вік. Якщо раніше вона могла через силу поїсти, то зараз їжа викликає у неї лише блювотні позиви. Вага стрімко падала, чому басистка була навіть рада.
– Чорт, у нас же максимально відкриті костюми… – Вікторія подивилася на свої руки – Відчуваю тоналки піде багато – білявка посміхнулася своєму відображенню в дзеркалі і спустилася до хлопців на репетицію.

-Привіт Вікторія, як ти? – Ітан обійняв Вік

-Привіт Едгар. Я чудово. – знов кажу брехня

Незабаром прийшли Даміано та Томас. Ми почали репетирувати.

Все пройшло чудово. Ми не грали тиждень і я боялася що ми будемо помилятися і сумніватися в кожному звуку, в кожній ноті, але ми змогли і все звучало чудово.

Вікторія практично дійшла до своєї кімнати, але її схопили за руку та потягли в інший бік. Коли вона зрозуміла, що сидить на чомусь м’якому вона розплющила очі. Вона сиділа на ліжку Даміано. І він стояв просто перед нею.

-Вибач, за грубість і нахабство, але скільки можна Вікторія де Анджеліс?! — у очах Даміано читався гнів і… Страх?

-Про що ти? — вона вирішила знову вдавати, ніби нічого не відбувається.

-Знову ти робиш вигляд що все гаразд. Вік, та по тобі відразу видно, що не все гаразд!

-Даміано, ти як дитина! Я ж начебто ясно сказала, що все гаразд! Ви дістали вже, спочатку Ітан «Вік, все гаразд?»! — Блакитноока перекривила Ітана. – Тепер ти! Залишилося щоб, Томас почав діставати мене і буде комбо! Що блять, саме, не зрозуміло у фразі «Все в порядку»?!

Даміано стояв спершись на стіну і мовчав. Вікторія підвелася з ліжка, але Даміано штовхнув її назад.

Він схопив Вік за руку і закотив нагору рукав светра.

-А бинти на руках ти як поясниш? Кажу відразу відмазка “Зі скейту впала” зі мною не пройде.

Вікторія хотіла викинути щось на кшталт «Чілі подряпала», але…

-Чілі тебе не могла подряпати, тому що Чілі у Дженіс. – Даміано посміхнувся.

Дідько… А може сказати, що «готувала і порізалася»

-На кухні тебе не спостерігається. Що мене теж бентежить. Ти їси раз на тиждень. Та й до того ж, випадково порізала всю руку?

Блять Дамі, ти думки читаєш чи що?!

-Так блять відстань від мене! – басистка встала і попрямувала до дверей

-Вік, ти агресивна коли щось трапилося.

Але замість відповіді Даміано почув лише як Вік пішла з кімнати.

-Вікторія, Вікторія… Не вмієш ти брехати… – пробубнив у порожнечу Дамі

POV: Victoria

-Вікторія, вони здогадуються про все… Ти приносиш лише проблеми! Помри! -Не контролюючи свій крик Вік зірвалася з місця і підбігла до тумбочки.
Найлегша смерть. Наковтатися пігулок. Буквально заснув і не прокинувся.
-Ні! Ти не можеш просто так піти… Напиши хоч пару слів на прощання…

Всім привіт! Це Вікторія, Вік, Вінценсо, бас-гітаристка Måneskin, називайте як вам заманеться. Швидше за все, якщо ви це читаєте, то мене вже немає поряд з вами і взагалі в цілому світі. Я просто пішла до мами. У гості назавжди.

Моїм зайчикам Måneskin

Хлопці. Даміано, Ітан, Томас. Зробіть так, щоб я вами пишалася. Я вас дуже люблю!!! Кожного. Дякую за підтримку під час панічних атак, коли померла мама ви були 24/7 поруч, заспокоювали мене, допомагали мені не піти в себе, з вами я відчувала себе живою. Я дійсно пам’ятатиму вас вічно. Як Томас вчив мене грати в приставку, як Даміано ображався на мене через те, що я назвала його попсовим, як я заплітала Ітану волосся, як Томас намагався приготувати пасту і мало не спалив будинок, як Даміано співав мені коли я не могла заснути, як Ітан щодня обдаровував мене компліментами. Навіть коли я була п’яна, з розмазаним макіяжем і фінгалом під оком. Хлопці, ви найкращі! Не забувайте про нашу групу. Благаю. Дивіться за Веронікою.

Тато та Ніка

Тато якщо раптом ти кинеш пити, то пробач мені, дурепі. Я тебе люблю.

Ніка.

Сонечко, ти була прекрасною сестрою. Ми з тобою робили один одному зачіски, макіяж, влаштовували покази мод, билися як подушками, так і кулаками. Нік, я тебе люблю, пам’ятай про це. Здумай тільки зробити що-небудь із собою. Хлопці будуть за тобою доглядати. Чілі на тобі.

Дженіс

Дженіс, пробач… Не мучся через мене. Живи далі! Я тебе ціную!

Чілі

Чілі, вибач, вибач, вибач. Я тебе люблю, дуже люблю! Ти була поряд постійно і гавкала на мене коли я плакала. Ніка забере тебе до себе.

Не шукайте винних, в цьому винна тільки я. Сподіваюсь, ви мене пробачите.

Цілую. Ваша назавжди Вікторія де Анджеліс.

 

Дописавши цей недо-прощальний лист Вік поставила свій підпис і намалювала серце.
Нині все закінчиться. Вік лягла на ліжко
-Пробач Ніка. Я піду твоїми стопами. – ковтнувши пігулки і запивши їх водою, Вік прикрила очі в очікуванні своєї смерті

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь