Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

При чому тут пахучі ручки, або Трансляція

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Загалом, вибору не було. Хоча. Так навіть краще. Кенма й уявити собі не міг, що в шалапайському мозку Куроо може з’явитися настільки чудова думка.

 

— Я вже! — крикнув Шойо, намагаючись ногою запхнути одяг у валізу.

 

— Не поспішай.

 

— Тобто, не поспішай?! — в кімнаті матеріалізувався високий брюнет, наскільки пам’ятає Кенма — Кагеяма-Тобіо-просто-друг, — Хіната, дурень, якого ти милого ще не зібраний?! — далі він перевів погляд на Кенму, і їх німа битва була однією з найепічніших в історії. Кенма не любить прямий зоровий контакт (та і в принципі будь-який контакт. Ну, якщо це не контакт з Хінатою :З), але програти такому довбограю він не може. Добре, не довбограю, все ж таки він друг Хінати. Але друг Хінати програв цю битву ще до того, як вона почалася, — коротше, давай швидше! — розвернувсь і пішов.

 

— Аааах. — Шойо стрибав на валізі, намагаючись її закрити, — Ух, — він стер уявний піт із чола, — вийшло. Пішли?

 

— Так.

 

Незабаром вони сиділи в автобусі. Хіната писав щось сестрі, а Кенма просто чекав, коли ж вони рушать, щоб всі нарешті заспокоїлися. Він, звичайно, очікував, що художники особистості творчі і навряд чи мовчатимуть в тряпочку, але щоб якогось хлопака перекинули ногами через верхні поручні і на животі почали малювати “Звіра” Марії Примаченко, ще й пахучими блискучими ручками — це було трошечки неочікувано.

 

Після побаченого Кенма зрозумів, що, напевно, Цукішима з легкістю погодився їхати з Куроо. Серед цих людей навіть Козуме, якого в принципі заарканити не могли, бо їм заборонив Укай, не почував себе у безпеці.

 

Коли вони (нарешті) виїхали, люди більш менш заспокоїлися.

 

— Кенма.

 

— Що?

 

— А як так вийшло, що ти почав знімати відео на Ютуб?

 

— Ну взагалі-то це була ідея Куроо.

 

— Правда?

 

— Угу. Якось він не міг пройти рівень у грі і попросив змусив мене показати як це робиться, але він був тоді у бабусі і не міг приїхати, тож я записав йому відео з екрана, а він візьми та виклади його в Ютуб, скотиняка.

 

— Невже?

 

— Угу, воно і досі там. Навіть без лиця. Я спочатку так і робив відео — з голосом, але без обличчя. Але коли в коментарях почали питати чому, а потім припускати, що я страшний…

 

— Дурня!

 

— І я про те ж, тому не звертав уваги (Кенма, ну чому ти такий пень? Хіната не це мав на увазі). Але Куроо — ні. В кінці кінців він змусив мене ще й камеру вмикати.

 

— Круто! Ти добіса популярний!

 

— Ну, таке.

 

— Нічого не таке! А, у тебе ж навіть інстаграм є? — спитав Шойо, копаючись у телефоні.

 

— Це теж Куроо.

 

— Мммм, скільки питань. Ого! Так багато людей просять розповісти щось про себе, — Шойо підняв погляд на Кенму, — до речі, так — ти ніколи не розповідав про себе. Дивись! — він тикнув телефоном Кенму в ніс, — Ти коли-небудь повинен про себе розповісти!

 

— Добре.

 

— Юху! Гей, а що ти робиш?

 

— Починаю трансляцію, — з посмішкою сказав Кенма, — ти ж хотів, щоб я відповів на запитання. Ось, за одно і познайомлю їх з тобою — це теж “розповісти про себе”.

 

— Ти впевнений? 

 

— Угу, тим більше мені потрібно щоб хтось читав питання.

 

— Окей!

 

— Я починаю, — Кенма натиснув на екран, і почалася трансляція.

 

— Так, ще нікого немає, — Шойо подивився кількість людей в кутку екрана, — о, один, два, п’ять, п’ятнадцять… Що?

 

— Привіт, — сказав Кенма телефону.

 

Люди вже почали збиратися, і коментрі швидко забивалися текстом. Коли людей вже було більше семисот (а це було вже через хвилину), Кенма ще раз привітався з глядачами і почав говорити.

 

— Сьогодні ігор не буде. Ви часто просили розповісти про себе, тому сьогодні я буду відповідати на ваші запитання, — без особливого ентузіазму почав Кенма, — почнемо зі знайомства, — він підтягнув до себе Шойо, — знайомтесь, це — Хіната Шойо.

 

— Привіт! — хлопець трошки зніяковів, — Радий вас бачити! Ну тобто не бачити, але бути з вами тут.

 

Окаянний тусь

Боже, який миленький!

boku no miniSasha

Привіт!

zolDick

Згідна! Золотко!

 

— Ох, дякую. Починати читати питання? — запитав Хіната, відкриваючи сторінку Кенми.

 

— Так.

 

— Перше: скільки тобі років?

 

— Мені двадцять, — скаpав Кенма, вперто ігноруючи питання з трансляції.

 

— Добре, далі: що(кого) ти їси на сніданок? І емодзі. — зовсім вже невинно прочитав Хіната, — Сніданок? — Кенма спочатку не зрозумів, а потім як зрозумів. На полі коментарів з трансляції було повно капса і різноманітних проявів сміху.

 

— Я не снідаю.

 

— Що? Кенма, це погано! — Хіната в секунду ж встрепенувся, — бачиш, навіть глядачі тут пишуть як погано без сніданку! Це найголовніший прийом їжі!

 

boku no miniSasha

Так! Це дуже не корисно!

Окаянний тусь

Звичайно не корисно. Так, Хіната, ти повинен тепер готувати йому сніданок!

 

Це Кенма також проігнорував.

 

— Давай далі.

 

— Добре, але я буду слідкувати щоб ти їв! У тебе є дівчина? Питає Дракоша.

 

— А чому раніше не читав нік?

 

— Та там складні були. Ну то як? — хотілося би вірити, що Хінаті самому цікаво.

 

— Ні, я один.

 

Боже яйце

Яка нераціональна втрата

Dragneel_N

Так, такий парубок залежується

БобІпозитив

Та буде вам, ніби він вам правду скаже

Куrкума

Та ви просто гляньте на цього рижика!

boku no miniSasha

Так! Між ними точно хімія!

zolDick

Ні, хімія — це соду с оцетом змішувати, а між ними ядерна фізика!

elfmAn

zoldik, та ти мужик 

rzopa_sowy

О як загнув!

Боже яйце

Може не будемо? Вони ж можуть бути друзями

Куrкума

Так, можуть, але це не завадить шиперам

Окаянний тусь

Да почнуться фанфіки

ПоХотЛивИй_сЕмиЦвІтиК

Як то кажуть, діточок їм як на небі зірочок без отих обламінгових пташочок

rzopa_sowy

Бачу ви теж людина високої культури?

Окаянний тусь

Саме так

— Наступне питання: чому ти такий гарний?

 

boku no miniSasha

Мене це також цікавить!

Окаянний тусь

+

Кислий помідор

+

Капс_жИви

+

Dragneel_N

+

БобІпозитив

+

 

— Тому що камера погана.

 

rzopa_sowy

Теж мені

 

— Брехня! — викрикнув Шойо, — Або мене мій зір підводить! А він у мене, між іншим, 100%! — з гордістю заявив Хіната.

 

Боже яйце

А хлопчина-то знає, що говорить

elfmAn

Хіната, та ти мужик!

ПоХотЛивИй_сЕмиЦвІтиК

Пропоную посвятити його в нашу сім’ю

(Шипери ніхто не відміняв, але все ж)

boku no miniSasha

Так, Хіната, тепер ми будемо називати тебе воронятко

Окаянний тусь

Та ви бачили як він його взув? Тут цілий ворон!

rzopa_sowy

Ось і домовилися

ПоХотЛивИй_сЕмиЦвІтиК

Думаю наш рижик буде не проти

— Так, далі. Тобі хтось подобається?

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь